- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR125SM jo ar szerintem,de en ezeket nem szeretem.[link]
[ Szerkesztve ]
-
-
nLali
őstag
Szeretnék a runneremre egy új hengert tenni. Nem tuning céllal, de a gyári már 10 éves elmúlt, az órának nem hiszek. Kompressziómérés után szerintem csere lesz.Erről van valakinek véleménye/tapasztalata? Kb ennyit tudnék áldozni a kecskére
Bérelhető reklámfelület
-
akos3
addikt
Amikor még a Malám volt és szarakodott, mondták lehet henger csere kéne. Kérdeztem h az jó e vagy sem. Válasz: "Addig jó amíg a gyári 50es henger van benne, mert a többi 50es már nem lesz olyan. Persze a 70es márkás hengerek más tészta. azok vannak mindenképp olyan jók mint a gyári 50es. csak annyit meg nem ér meg a dolog."
Ezek után lehet, h 70esre cserélném le, hamár úgyis le kell...
-
akos3
addikt
-
nLali
őstag
Csak olyan henger jöhet szóba, ami 50es, nem kell hozzá másik kipufogó, meg semmi. Csak hengert, dugót cserélnék.
Bérelhető reklámfelület
-
runner 125
nagyúr
Persze, sok lamella és katalizátor - adott esetben - ami kell. A "belezzükmerjobblesz" 2t-nél nem módi.
Egy 2 ütemű motornak, alapból kell, h legyen fojtása.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nLali
őstag
válasz runner 125 #9662 üzenetére
Oké, akkor nem birizgálom ! Már vártam, hogy írj. Szokás még " kiégetni " a redvás kiput, mint az orosz 2tnél? Nagyon úgy látom, hogy vastagon mocskos belül és szeretném kipucolni.
Ha faszságokat kérdezek, az azért van, mert abszolút láma vagyok a témához.[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
Tothgera30
Ármester
Őt néztem ki, érdemes lenne elhozni ennyiért ?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
DigitXT
nagyúr
válasz Tothgera30 #9669 üzenetére
Ránézésre tetszetős, de "ítélkezni" én biztos nem fogok... Egyébként
robogóra minek fordulatszámmérő? Váltani úgysem fogsz, akkor meg?[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz DigitXT #9670 üzenetére
Itt az a lényeg hogy apámnak levegős, lehetőleg új, aránylag nagykerekű (12-13") és kényelmes robi kell. Ezért szétnéztem a szokásos robogók között (Aerox, SR, F15, GP1,...). Mind vizes és nem újak, de még nem is hasonlítanak gyári mivoltukra. Ezért nézegettem tegnap (is) a képesmotort és ráakadtam egy "szinte új" NRG-re, természetesen MC4-es. Fő szempont még hogy gyári legyen, semmiféle tuning nem megengedett, kivételt képez a folytás eltávolítása. A fordulatszámmérő nem érdekes, de ha így gyártják akkor ez van, ezt kell szeretni. Tehát ha megvan az ajánlás és az ítélet, és természetesen pozitív, akkor eladom az ETZ-t és megveszem az NRG-t, vagy marad az MZ és mellé jön a Piaggio.
-
NINJA_V
tag
-
runner 125
nagyúr
válasz bajnokpityu #9674 üzenetére
Jajám.
Mondjuk Nexus-on én is hasznát veszem, ha fogyasztásra hajtok akkor a legideálisabb fordulaton tartva megyek vele.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Szoktak ilyet csinálni, de sok hasznát én nem látom. Az évek alatt lerakódott sok szart hővel úgysem tudod kiszedni, szal sztem felesleges.
-
birdhouse
csendes tag
válasz Tothgera30 #9669 üzenetére
hát ha elmész, megnézed és jónak tűnik, akkor nyugodtan megveheted szerintem, és tudod alkudni kötelező (valamint hozzátenném hogy robogóért ennyi pénzt nem adnék ki, pláne nem levegősért de tudom, hogy neked fontos a km, illetve hogy direkt levegőset kerestél )
..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800
-
akos3
addikt
válasz Tothgera30 #9678 üzenetére
sztem korrekt
(#9672) NINJA_V nyáron a nagy kánikulában jobb. Nem melegszik fel a vize annyira. De amúgy persze a vizes jobban megy..
[ Szerkesztve ]
-
nLali
őstag
-
akos3
addikt
hütővíz nyilván arra szolgál h hűtsön, szal az a jobb ha nem meleg
nyáron lámpánál mikor mellém állt egy futár kérdezte h nem köhög e az enyém. mondom h miért tenné, semmi baja. mondja: ja persze az enyém levegős, az ő vizese nem szereti a kánikulát...Erre írtam..szerk. Nyilván indításnál más a hangja még a motornak, majd ha bemelegszik akk "helyre áll" a hangzás is. Ehhez nincs köze a hűtővíznek. Am a motoroknak az a legjobb ha minnél gyorsabban üzemi hőmérsékleten van, köztudott, h nem tesz neki jót ha hidegen megy....Am nekem autómata szívatóm van, szal anyira nem tom, h milyen a manuálisnak a hangja használat közben
[ Szerkesztve ]
-
-
Tothgera30
Ármester
válasz bajnokpityu #9685 üzenetére
Ez az ismerősöm roxijáról nem mondható el (Stage6 alu 70-es sport henger, 21-es karbi, stb.), mert 1-2 km nyélgázon és már is kész a leves ! Tehát így elég durva közlekedni vele, hogy kicsit sem üzembiztos, pedig már mindent átnéztek rajta, és valamiért csak nyélgázon fordul elő ez a jelenség .
-
akos3
addikt
válasz bajnokpityu #9685 üzenetére
Lehet, nem tudom, annyit nem álltunk a lámpánál! Futár volt, szal gondolom nem kímélte és sokat is ment vele egy huzamban, szal lehet h az nem teszett a víznek + még ügye a kánikula. Ek 180as runner volt...
-
birdhouse
csendes tag
válasz Tothgera30 #9686 üzenetére
erre azt tudom mondani, hogy venni kell mhr nagyhűtőt, nemtudom láttatok-e már gyári roxi hűtőt, meg nagyhűtőt egymás mellett, de elég szembeötlő a különbség vagy venni kell speckó krossz mocikba fejlesztett hűtőfolyadékot, ismereteim szerint ez 7-8 fokkal is le tudja vinni a víz hőmérsékletét
..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800
-
-
Gergello
addikt
Kókány motorokból nem kellene következtetést levonni. Elég baj, ha már egy S6 sportot sem tud a szerelő normálisan megcsinálni...
-
bajnokpityu
félisten
-
Tothgera30
Ármester
válasz bajnokpityu #9692 üzenetére
Igen a pumpája megy, a víz szinte forró, de 1-2 km nyélgáz után eltűnik az erő a gépből!
-
Dízeles
aktív tag
Valaki tudja mekkora keréknyomás kell a 16" kerékbe?
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Dízeles
aktív tag
A tyuning
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
birdhouse
csendes tag
válasz Tothgera30 #9699 üzenetére
igen feltűnt már párszor, miután mindennap viszem a motort 2fokos lépcsőn
mellesleg holnap reggeltől egy hétig nem leszek, elmegyek síelni, jó legyen mindenki, és aztán nem akarok veszekedést hallani!..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest