- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrom
tag
Egy ilyen routerhez: LINKSYS WRT54GL Milyen wifi kártyát ajánlotok?És ugye ezekből 2 kell?
Egyébként jó választás ez a router?[ Szerkesztve ]
-
h_143570
addikt
A GS esek rendelkeznek speedboosterel, mivel csak szoftverben kulonboznek a sima G es GL es routerektol igy alternativ FW-kel azokat is kepese tehetoek ra. A kartyak ilyen szempontbol mas kerdes.
A biztonsag kedvert vard meg mig a tobbi forum tars is velemenyt nyilvanit a kerdeses kartyarol.
-
nicho01
tag
Hello wrt54gl-em van és nem tudok belépni msn-re. Eddig semmi baja nem volt most hirtelen meg ezt csinálja. A hibakeresője azt írja h a kulcsfontosságú portokkal van a baj. Vkinek ötlet?
-
PishT
tag
Üdv!
Hamarosan szükségem lesz routerre, a WRT54GL-re gondoltam. Egy társasházi lakásban akár 2falon keresztül is működni fog? Elég lesz hozzá ez a router?
Köszönet előre is! -
DopeBob
addikt
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. Van rá lehetőség, hogy par scriptet eltároljak a routeremen? Ha igen hol? JFFSre azt irja, read only. Nem nagoyn értek linuxhoz VPN server szépen meg, WoL is, csak annyi kéne, hogy ne kelljen mindig bepötyögni a gépek mac cimét
MZ/X
-
B.F.G.
senior tag
Sziasztok!
A problámám a következő, van 1 Linksys WRT54GL Routerem és van 1 wifis edimax os hálókártyával felszerelt asztali számítógép amin WinXP fut.
Gond nélkül csatlakozik a routerhez és a jel erősége is megfelelő, csak az a gond, hogy az internet lassú az asztali gépen 2 Mbit helyet 345 kbyt/sec-el megy az internet
Nemtudom miért
Előre is köszönöm a segítséget.Ja és ugyanneről a gép mellől ha odaülök a laptoppommal akkor tökéletes jól megy a net a laptopommról.
Az edimaxnak wifi kártyájában Utility-jénben van beállítva 1 profil és azt használja az asztali gép. Lehet hogy ott valami nincs jó beállítva
-
-
dudi
senior tag
-
dudi
senior tag
értemén.
sztem próbálj meg teljesen újra beállítani mindent, ha sok időd van akkor a routeren belül is a wlan részleget.
mondjuk titkosítás nélkül milyen, meg amiket az asztali gépnél lehet állítgatni.h_143570:
nekem egy gépnél csupán a titkosítás kiszedése nem segített, újra bekonfigoltam (smc kari) és azóta faszán megy minden.[ Szerkesztve ]
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
neduddki
nagyúr
HI!
mekuzdottem mire tanatam thibor-t, de mar fenn van, egyszerubnek tunik a dd-wrt-nel: - )
udv
neduddki
p.s. amugy a info site-on megtalaltam ezt: bof meg szerencse hogy azutan hogy tegnap megcsinaltam az idoszakos hozzaferesket, de ugy latm nem csesztem el e szeritn sem:- )))
mod: aszem kiprobalom gyuvo hete hogy tudom dd-ben megcsinlani a szureseket meg egyeb nyalanksagokat es akkor kiderulo mejjik marad a vegleges megoldas
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
B.F.G.
senior tag
válasz h_143570 #3880 üzenetére
Ok majd nézek hozzá valo friss cuccokat, de még 1-2 dolgot megpróbálok a router oldalról is csak gondoltam valaki már találkozott ilyen hibával és csípőből levágja mi a gond, sok időt és energiát sporoltam volna meg, azért més később visszanézek, hátha valaki biztos tippet tud adni, de ha sikerült elhárítanom a gondot megosztom majd veletek.
Kösz még 1x-er.
-
tomimidi2
csendes tag
Srácok. A segítségeteket szeretném kérni privát vagy itt a fórumon:
Adott 2 wrt54GL tomato 1.16-al. Köztük 4,5 km távolság közvetlen rálátással. WAN nélkül szeretnék ethernet bridge opciót beüzemelni úgy, hogy vonalszakadás esetén is (köd, eső, stb) helyreálljon a kapcsolat. A hálózaton multicast vagy udp adatfolyam menne max 6mbiten.Segítségeket előre is köszönöm!
-
hkari
őstag
Sziasztok.Most rendeltem egy Linksys WRT54GS 54Mbps WLAN routert. Milyen Firmware-t rakjak rá? melyik a legjobb ?
-
sleve
tag
Nagyobb nyereséget kellene elérnem egy WRT54GL-s routernél, érdemes lenne lecserélnem egy ilyen Kyron yagi antennára a saját anetnnáját?
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
And
veterán
Azt a konkrét típust (és a nagyobb nyereségű testvérét) inkább hanyagold, ezt saját tapasztalatból írom. A ráírt nyereségadat szinte biztosan kamu, egy biquad nagyobb jelszintet produkált ennél. A hasonló kategóriájú Yagi-antennák valószínűleg nem véletlenül kerülnek többe, mint ez a vacak.
-
hkari
őstag
Üdv!
Vettem egy WRT54GL tipusu rutert.Szerintetek meddig csavarhatom fel a Transmit Power-t? -
xabolcs
őstag
254-ig, es szamolhatod az elefantokat, h meddig marad benn a fust a routeredben
amugy meg 70 fole erdemleges hutes nelkul nem erdemes.
erezheto kulonbseget az antennak cserejevel tudsz elernialáírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
azert mert nem allitottad be rendesen a QoS-t a kedvenc thirdparty (tomato, dd-wrt, operwrt, ...) fw-dben
biztos van vmi ... ennek a keksegnek R-TNCje van ...
nemtom, h milyen a dlinkes antenna vegealáírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest