Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashcash

    Közösségépítő

    Én most futottam bele egy érdekes problémába, leírom hátha tud valaki valamit hozzászólni.

    Adott két dsl kapcsolat Freestartos és Datanetes különböző címeken amelyek tökéletesen működtek egy-egy WRT54GL (gyári fw. illetve Tomato) routerrel és bittorrenttel.

    Történt egy szolgáltatóváltás az Interware-hez mindkét helyen, az össz. változás ezen kívül annyi volt hogy átírtam a dsl login adatokat. A szolgáltatóváltás óta bittorrent vagy akár más nagyszámú kapcsolatot alkalmazó program esetén random általában 4-5 percenként, de néha másodpercenként disconnect van a szolgáltatótól.

    Felhívtam az interware-t és ők mind a két helyen annyit látnak hogy a felhasználó bontotta a kapcsolatot. Ami rejtély, hogy nem a router gyenge hiszen az előző dsl szolgáltatóknál tökéletesen kiszolgálta ugyenezeket a kapcsolatokat. Tehát nem a max. connections-al van probléma.

    Nem tudtam mit kezdeni ezzel a problémával szerencsére mindkét helyen 1 asztali + 1 wlan noti van, így fogtam letiltottam a routeren a want, átdugtam a modemből érkező utp kábelt az egyik switch portba. Mindkét gépen beállítottam a pppoe adsl betárcsázást, két login megengedett egy időben így szakadásmentesen működik minkét gép.

Új hozzászólás Aktív témák