Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz interstate76 #10950 üzenetére

    Hogy mi alapján születik bármilyen írásom, ahhoz abszolút semmi közöd nincs(0). Nem is kell értened. A te írásaidat se értik sokan.
    Unalmas már a kötekedésed, mi lenne, ha csak a témáról írnád le a véleményed, és a személyekkel nem foglalkoznál, úgy mint egy átlag fórumozó?

    Utoljára még segítek értelmezni. Ezt írtam: "32"-t hanyagolják a gyártók, ha akkora kellene, akkor a Sony WD650-es van még(a jó tévé nem itt kezdődik), és a Samsungból meg a 32K5500-at lehet számításba venni." Tehát, ha 32"os tévét venne, mivel azt is keresett, akkor ezeket lehet számításba venni, ez magyarul van, érthetően. :DDD A K5500(20 ms input lag) sem tökéletes tv, de mivel nálunk van ilyen tv és PS-hez is használjuk, ezért azt tudom mondani róla, hogy remekül használható hozzá, és az se valószínű, hogy egy J6200-as jobb lenne vele. A tesztek is ezt igazolják, mert hasonló eredményeket kaptak. A netre most nem csatlakozik egy ideje, de lehet egy factory reset megoldja, mint másoknál. De ezzel nem foglalkozunk most.

    Ezek itt a fórumban vélemények, és majd az érdeklődők eldöntik, hogy mennyit hasznosítanak belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák