Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz gery08 #41980 üzenetére

    a tl-wr340gd csak b/g szabványos 2.4 GHz szórást tud, így nem nagyon/teljesen lehet összehasonlítani a 2.4 GHz sávon n szabványt is tudó, illetve 5 GHz frekvenciát is kezelő, tehát dual band routerekkel, illetve utóbbiak belső antennája miatt még azonos szabványon nézve is elmaradhat a szórás erőssége a régi típushoz képest, mert az újabb típusúak már nem arra vannak kihegyezve.
    az a baj, hogy a wifi tekintetében nem nagyon lehet pontosat mondani látatlanban, mert nem csak router függvénye a dolog, az ellenoldalaid és adott környezet is befolyásolja majd a dolgot.
    arról nem is beszélve, hogy az 5 GHz meg az eszközök típusától függetlenül, a használt frekvencia és technológia miatt is fogékonyabb a befolyásoló tényezőkre, mint például a falak és nagyobb távolságok, bár inkább az előnyei miatt kerültek előtérbe, mint például a gyorsabb átviteli sebesség...stb.
    nem lesz gond az asus megbízhatóságával, sokan még bőven a tp-link fölé is helyezik ilyen tekintetben is.
    nekem is rt-ac56u van jelenleg, nagyon elégedett vagy ok vele, volt korábban tp-link is több típus (tl-wdr3600, tl-wr941nd...stb.), azokkal sem volt problémám, meg úgy általában sem tudok elfogult lenni, minden gyártónál a megfelelő típusokat kell kiválasztani - az elvárásoknak megfelelően - és nincs probléma.

Új hozzászólás Aktív témák