Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz BestofJAVA #53905 üzenetére

Ha jól értem az eszmefuttatásodat, akkor nem vagy informatikus, csak voodoo mágia meg boszorkányság szintjén kezeled a telefonban futó folyamatokat.

Nettó semmi értelme nincs neki. A hangminőség az utóbbi időkben jelentősen javult, a mikrofonnak, zajszűrésnek, jobb hangszóróknak köszönhetően. VoLTE is tud segíteni, ha van...

Amúgy az a KaiOS, "ifjú titánként", egy Android kernelen futó boot2gecko, amiben csak HTML5 webappok futhatnak rettentő korlátozott oprendszer-hozzáféréssel.
    Ezért nincs rá app, mert a fingós játékon kívül nagyon mást nem is lehet, mert elképesztő erőforráspazarló, és semmi nincs. Meg mert nincs fizetőképes kereslet sem az appokra.
    Szóval ha valami abszolút katasztrofális, még az androidnál is mérföldekkel bukottabb koncepció, az pont a FirefoxOS KaiOS.

Inkább arról van szó, hogy rosszul fogod, rosszul tartod, de nem vagyok ott, így lövésem sincs. Volt már elég okostelefonom nekem is, aktív zajszűréses mikrofonos is. Nem sírom vissza az N95-ös Nokiám, pedig az is jó volt, de annyit tud a többi is.

Új hozzászólás Aktív témák