- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
A Samsung Omnia II -ről mik a vélemények?
AMúgy ez a 3 teló közül próbálok dönteni:
-Nokia 5800
-LG Arena
-Samsung Omnia IIDe a Nokia 5800 tényleg annyira kaki lenne?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz kkrisi #19555 üzenetére
A Nokia 5800-val főleg az a baj, hogy az anyaghasználat elég vacak, és a szoftverben nagyon sok apró hiba (van néhány nagyobb is) van, ami bosszantó.
Ha fontos, hogy programokat tudjál telepíteni a telóra, akkor az Arena kiesik, mert zárt oprendszeres, de ettől függetlenül nagyon jó kis telefon.
Viszont a Samsung Windows-os, így szinte teljesen testre lehet szabni, a Nokia meg Symbian-os, arra is nagyon sok program van.
A Samsung Omnia II alatt nagyon erős hardver van, sok minden van benne, de a TouchWiz felület nem annyira nyerő, mint a HTC-nek a UI-jai, viszont a hatalmas kijelző nagyon szép és jól használható.On the road again
-
sales7even
csendes tag
válasz kkrisi #19557 üzenetére
szió..
ezt neked kellene eldöntened igazából, milyen telefont is szeretnél?
Nokia mellet nem sok érv szól , viszont én csak a nokiát ajánlanám neked! Miért is ? Igaz az anyaghasználata nem a legjobbra sikerült, de mégis csak nokia. Rengeteg dolgot rejt a Symbainos op.rendszer - bár ez tőled is függ, mennyire fogod kihasználni -
A Nokia eladható lesz, bármikor! Varázsolsz rá egy új előlapot és már el is tudod adni, cserélni. A Samsung bajos szokott lenni, szerény véleményem szerint. Igaz a képe szebb, de pl a fotók nem feltétlen!Ha írnál pár funkciót, mire is szeretnéd használni. Akkor jobban tudok, tudunk segíteni.
Üdv.
Webesfejlesztés, Webáruház, Design & Grafika, Tárhely, Domain
-
TooN
aktív tag
válasz sales7even #19559 üzenetére
Hi!
Szerintem nem eladni kellene venni egy telefont, hanem használni! De ez csak az én véleményem! Inkább kiszállok bukóban egy év múlva elégedetten, mint két hónap múlva bosszankodva, mert nem az igazit kaptam!
Arénáról nem tudok nyilatkozni, mert nem volt a kezemben csak röviden, de a Samu tökéletes és nem hiszem, hogy csalódni lehetne benne. Ezzel párhuzamosan N 5800 egy Nokia és kész semmi extra! Ha volt már Nokiád, akkor olyan, mintha nem is lenne új telód!
Most van előttem egy 5800, amibe bele raktam a kártyát tegnap du. és kész! Semmi extra! Sokadik Nokiám és fel sem villanyoz! Nekem ez most ingyen volt, de nulla élményért minek fizetni!
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Ricardo
titán
válasz sales7even #19559 üzenetére
"de mégis csak nokia."
Ez aztán az érv
-
TooN
aktív tag
válasz Ricardo #19561 üzenetére
Hi!
Miért is sztároljuk a Nokiát?
Igaz, hogy jó megbízható telefonokat csinál, de azért, mert semmit nem fejleszt, ugyanazt hozza folyamatosan! Minimális előre lépés, mert abból baj nem lehet, de már olyan dög unalom, hogy semmi értelme!Persze munkaeszköznek qrva jó, mert nincs vele gond és egyszerű, mint a faék. Kb ezért is van életben a cég, mert a nagy cégek, mind ezt veszik kilóra, mert nincs sok gond és mind ugyan az.
Tegnap, hoztam haza az 5800-t és 10 perc után félre raktam, mert ugyan az, mint 10 évvel ez előtt!
Értem én, hogy nem akar besülni, de csak akkor megyünk előre, ha csinálunk valami újat!
Nem hiszem, hogy sokáig lesz még első a trónon így!
Üdv!
-
picur220
veterán
-
Sly Bp.
addikt
Szerintem már a Samsung a drágább kategóriában egy ideje átvette a vezetést! Lásd N79 és N82-re egy i7110, N95, N95 8GB, N96 és N86-ra az i8510 innov8 (ezzel csak az N86 veszi fel a versenyt, és az N97, N97 Mini-re itt az i8910 Omnia HD! Csak a Nokia 1 tudást többször felöltöztet és kiadja mintha valami nagy hűha lenne! De a Nokia-t megvédve az E és a luxus szériában még nincs vetélytársuk nagyon!
-
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #19564 üzenetére
Az "E" szériák esetén is csak a szépen lassan óvatosan elvet használja! Ettől lesz olyan megbízható, ami az üzlethez területre kell, de felizgatni nem fog!
E51 - E52
E71 - E72Szinte ugyan az, nem látom azt a csodát , amit várnék! (persze az adattáblát ismerem, hogy miben más) Külsőre új, hogy látszódjon, hogy már új is van, de ..................
Hmmm - nem jöttem izgalomba!
És nem fikázni akarom, mert a legmegbízhatóbb telefonok!
-
TooN
aktív tag
válasz Sly Bp. #19566 üzenetére
Aláírom, hogy üzletiben nagyon jó, de az élvezet nincs meg benne!
Nekem egy telóba kell, hogy valamitől extra legyen!
Imádom az E51-met, mert mindenben kiszolgál jól, de nem izgat fel! Helyette most már itt az új is az 5800, de ......!
Tapimobil, fasza, de ennyi!
Itt említeném meg, hogy ez már mindenkinek a maga perverziója, és az egyéni ízlések befolyásolják a döntéseket és az érzéseket!
-
Blind01
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok, új mobilt akarok venni, jó lenne ha tudnátok segítséget adni.
Nokia 5800-át néztem legelőször, de csak rosszat olvastam róla így letettem róla.
Utána N79-t találtam meg, ami nagyon bejön, de arról is írnak olyat hogy gagyi műanyag, meg kopik. De mostanában belefutottam az LG Arena-ba. Kicsit félek tőle mert LG, de erről viszont csak jót olvastam, igaz zárt rendszer, de a navigáció nem olyan fontos.
Amik fontosak lennének:
-jó kijelző
-jó kamera
-olvassa a txt-t (puskának )
-ritkán de néznék facebook-ot vagy twitter-t WIFI-n
Ezek tudtommal megfelelnek az LG-nek, élőben még nem fogtam, de videókon vagy képeken inkább női telónak tűnik, ami azért nem szerencsés.
20 éves fiú vagyok.
Szóval N79 vagy LG Arena, de ha tudtok más alternatívát azt is szívesen veszem. T-nél venném.
Köszi a segítséget! -
Neró
őstag
válasz Blind01 #19573 üzenetére
Az LG-től nem kell félni, elég jó telefonokat gyárt. Én az LG Chocolate BL20-at ajánlom, elég sokat tud és az igényeidet is kielégíti. A Telefonról.
Sly Bp.: megint az Omnia?
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
sagesz93
addikt
válasz Blind01 #19573 üzenetére
Sokan vannak így hogy "félek tőle mert LG", én is így voltam, mikor vettem a kf750-t, aztán lett kp500, és most arena.
Nagyon jó telefon, minden - értelmes - dolog van benne.
És a ára a tudásához képest nagyon kedvező.
Ha a szürke túl nőies neked, akkor ott a fekete.(igaz az a t-nél nincs.)
Neró: A bl20-ba van wifi?[ Szerkesztve ]
-
Blind01
csendes tag
Köszi a megerősítést, akkor valószínű hogy Arénát veszek.
-
golax
tag
sziasztok!
előre köszi a tippeket
20 körül szánnék rá HASZNÁLTAN, a lényeg, hogy sokat bírjon aaz akksi és ugyanolyan/jobb kamerája legyen, mint a SE K800i-nak. (esetleg wifi, de ez nagyon nem feltétel.)
köszi
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
Kalmi27
csendes tag
helló
Érdekelne hogy ti mit ajánlotok.
Ami kéne - Wifi
- Qwerty billentyűzet ( nem érintőkijelzős teló)
- Elfogadható zenei teljesítmény
- Használtan max 40 ezerElőre is köszi
-
tothm
őstag
Apple iPhone 2G 8GB vs. Nokia E52 vs. Nokia E75 vs. Nokia N79!? Érvek, tapasztalatok jöhetnek! Köszi!
-
Sly Bp.
addikt
Az iPhone az iPhone...! Nincs hozzá hasonló... nagyon jó! Ha ki tudsz fogni egy szép állapotút nagyon jó! E52 nemrég adtam el de nekem nagyon tetszett kényelmes elegáns sokat tud és az új szoftverrel nagyon príma! E75 itt voltak bajok méghozzá a csúszkával és a méretekkel! A csúszka nem volt a legjobb ha rárántottál kinyílt tehát picit laza volt de ez szerintem bőven belefér egyéb hibája hogy baromi értékvesztő! N79 szép jó jól összerakott minőségi műanyagból van nagyon jó kamera csak egy nem egy komoly megjelenésű telefon az E széria mellett de nagyon jó hibát nem tudok mondani! Ha megmondod mire használnád a telót akkor meg tudjuk mondani melyik lenne neked a legjobb!
-
golax
tag
sziasztok!
előre köszi a tippeket
20 körül szánnék rá HASZNÁLTAN, a lényeg, hogy sokat bírjon aaz akksi és ugyanolyan/jobb kamerája legyen, mint a SE K800i-nak. (esetleg wifi, de ez nagyon nem feltétel.)
köszi
maradnék a 20as felső határnál
marketinges operaénekes - Erősítő és hangfal gyártás: http://www.vegfok.hu
-
azazell0
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok mobilt ajánlani?
- stabil, kiforrott szoftver
- átgondolt, kiforrott ergonomikus kezelőfelület (bár ez elég szubjektív)
- ne legyen hivalkodó, normál telefonra emlékeztessen (E71-es jellegű teljes billentyűzet és iPhone-szerű kizárólag érintőképernyős dizájn kizárva)
- 3G-t tudja, kényelmesen lehessen böngészni (ne próbálja a teljes Index-főoldalt egyetlen hosszú oszlopba rendezni), szükség esetén modemként is működjön. HSDPA, wifi nem erős feltétel, de jó lenne.
- fényképezőgép legyen benne, de mindegy, milyen
- Bluetooth
- nagy (felbontású) kijelző nem árt
- relatíve alacsony SAR
- lehet használt és EU-n belüli külföldi rendeléstől sem irtózom, szóval nem csak a magyar árak játszanak.Ár: hát, akár 70-et is hajlandó vagyok kiadni rá (függetlenül persze), de a lényeg az ár-teljesítmény arány. Egyáltalán nem derogál egy használt, kopott, pár évvel ezelőtti modell mondjuk 12-ért :-)
Ami szimpatikus (le is beszélhettek róluk): Nokia E70, Samsung L700 (mindkettő régebbi modell, de ettől még az újak is szóbajönnek)
Köszi!
-
Kalmi27
csendes tag
Mit gondoltok a htc touch diamond-ról?
Megér 30 ezret?( Vodafone-os, Karcos sajnos pont az előlap) -
TooN
aktív tag
válasz azazell0 #19591 üzenetére
Én valamit nem értek!
Nagyon ne tudjon semmit és akár régi is lehet, de azért adnál érte annyit, amiből egy komoly telefon is kijön!
Ez ilyen kandi-kamerás dolog!
Komolyabban egy kicsit, szerintem neked kellene jobban tisztába rakni magaddal, hogy mit is szeretnél, vagy mennyiért!
Amit leírtál, az kb. 16,825 féle készülékre ráillik!
Tudod pontosítani, hogy mit is akarsz?
Üdv!
-
Joe bácsi
őstag
Elvárások:
- NE Nokia legyen és NE Samu
- lehessen háttérképet beállítani amit én akarok
- lehessen egyedi csengőhangot emberekhez rendelni
- ne legyen se nyitós, se csúszkás
- legyen wifi
- gps se baj, ha van (persze ingyenes)
- ne legyen tapis
- stabil és gyors legyen
- ne legyen 150 g!!!
- ne kerüljön 80-100 ezerbe
- legalább 2"-os kijelző
- ne qwertys legyen[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
korpicschess
veterán
-
zH.
senior tag
-
Joe bácsi
őstag
válasz korpicschess #19596 üzenetére
Ja és E51 méretű legyen és súlyú!
Magyar nyelvű legyen és ne Win Mo-s! Méghogy a Nokia jó, meg a Samu! Samu= doboz hang beszéd közben! Még a 100 rugós telójánál is!!!eseries: E51 volt és fos, mint a bátyja.
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest