- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hello.
T-Mobile G2 Touch ehhez a telohoz mit szoltok? Megéri az árát?igazából semmit se tudok róla csak tetszik külsöre
-
őstag
válasz littlelion21 #19304 üzenetére
Bocs ha hülyeséget kérdeztem,én nem ismerem, és arra lettem volna kiváncsi hogy alapból jó cuccok ezek?vagy nem?ennyi...
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Ismerősnek kéne vennem mobiltelefont. Nem akarom túl bonyolítani!
Nokia 6303 Vs. Nokia 5310
Zene hallgatásra kell. Oké, hogy az 5310 xpress Music-os, de valyon szebb is lehet a hangzása a 6303-tól, vagy egykutya?Köszi előre is
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
madmike
őstag
válasz lajosx #19303 üzenetére
az a telefon egy HTC hero. Keress rá, itt a Mobilarénán is van teszt róla. Amugy csak a kinézet alapján nem szabad megvenni azt a telót. Az egy Androidos okostelefon. Divattelefonnak nem éppen ideális választás
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
őstag
köszönöm a válaszokat utána nézek,tényleg a külsö volt ami felkeltette az érdeklödésem ,és igaz hogy semmit se tudok róla,de már keresgélek is
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket lenne érdemes vennem:
LG KP500 14E
Samsung S5230 20E
SE W595 19ELejárt a szerződésem a vodánál, és most akciósan vehetek új telót. Egy k800i-ről váltanék és visszalépni azért nem nagyon szeretnék. Átmeneti megoldás lenne ez a telefon egyébként.
Az eddigi telómon is csak zenét hallgattam, de az sem annyira fontos.
Ha az LG meg a Samsung tényleg ennyire közel van tudásban, akkor gondolom nyílván érdemes az olcsóbb LG-t választani (mert az ár azért nem mindegy). Vagy a Samsung állítólagos jobb minősége miatt érdemes többet áldozni rá?Segítséget előre is köszönöm!
Ja és persze, ha tudtok még ajánlani más telót ami ilyesmi árban van, és kapható a vodánál, azt szivesen venném![ Szerkesztve ]
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
TooN
aktív tag
válasz cLeanLess #19187 üzenetére
Hi, cLeanLess!
Akkor most lehet anyázni rám!
Az 5800-t választottam nem az E71-t vagy az E52-t!
De szerintem nem döntöttem rosszul!
A legnyomósabb érv, hogy asszony azt mondta, neki az tetszik, nekem meg remélem hamarosan Pixon2 lesz a kezemben!
A másik, hogy a Nokia 240 x 320 kijelzőjétől elegem van!
Nem hiszem el, hogy nem lehet egy normális felbontást tenni a csúcsgépekbe! Hogy olvassak így mail-t, vagy nézzek meg egy Excel-t! Az E51-nél már sokszor lekapartam a fejem, amikor valamit azon a mérten kellett csinálnom! Így a megjelenítendő információ pont 3 x annyi lesz!
És kész!
Azért persze szidhat bárki! Kemény vagyok kibírom!
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
sagesz93
addikt
válasz Tituszazeb #19312 üzenetére
Nem jobb 6 ezerrel a samsung az biztos.
Mindenképp az olcsóbbat kell választani, mivel szinte egyformák.
Ha átmeneti teló akkor a legolcsóbbat, ami jelen esetben a KP500. Zenélni lehet rajta rendesen. -
Ricardo
titán
Én is E71-et vettem volna
Nem a 240X320-al van a gond, hanem a fizikai mérettel. Az E51 2-es kijelzővel rendelkezik, oda minek nagyobb felbontás? Még a 2,4-re is bőven elég. Ha 480X640 lett volna a felbontás akkor is vakarhatod a fejed egy 2-es kijelző esetén.
Szerk: Várom a tapasztalatokat az Excel kezeléséről. Nagyobb kijelző jobb láthatóság, de kezelni érdekes lesz csak érintő felületet használva
[ Szerkesztve ]
-
TooN
aktív tag
válasz Ricardo #19317 üzenetére
Hi!
Én is kíváncsi leszek, de a 320 x 240 -et már nem bírtam elviselni!
Szerintem a fizikai méret amit írsz, az engem nem zavar, mert még nem volt olyan gondom, hogy nem tudtam volna elolvasni a szöveget, de az jellemző, hogy nem fér rá, és a szerencsétlen ki joystick-kal löködöm a képernyőt! Úgy, hogy az első dolgom mindig, hogy elforgatom fekvőre!
Mindenképpen nagyot várok tőle, de majd kiderül, ha nem lesz jó, megy "anyunak" és ő zenél vele, de akkor a Pixon is veszélybe kerül!
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tituszazeb #19312 üzenetére
LG KP500 de csak az ára miatt
-
xLt`
tag
Sziasztok!
Megvettem a Nokia 6303-t.
A hangszórója tényleg ilyen gyér? igazából csak recseg nagy hangerőn.
Vagy kifogtam egy rosszabb példányt? -
Tituszazeb
tag
Megrendeltem a KP500-at, elvileg csak durván fél évig fogom használni, akkor valószínűleg egy Nokia 5800-ra fogom lecserélni (vagy az utódjára). Remélem addig elleszek vele.
apropó nem kell vkinek egy vodás k800i 1 gigás karival + mindennel? (2 és fél éves)Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tituszazeb #19322 üzenetére
KP500-ból 5800-ába kakiból kakiba lépsz
-
Sly Bp.
addikt
válasz Tituszazeb #19324 üzenetére
Nem érdemes megvenni egyáltalán! Hót vacak! Gagyi minőség... áááá!
-
Kalmi27
csendes tag
Helló
Azon gondolkodom hogy eladom az N85-ös telómat.
Helyette szeretnék olyan telefont venni amin jól lehet zenét hallgatni és van benne wifi és aránylag nagy kijelzője van. Mit ajánlotok? -
Kalmi27
csendes tag
cső
Használt mobilba gondolkodtam.
Az acer szerintem nekem túl drága mobil valami egyszerűbbre gondoltam és olcsóbbra.
Csak zenehallgatásra és wifi-re kellene. -
korpicschess
veterán
válasz Kalmi27 #19329 üzenetére
Az olcsó mit takar?
LG Arénát javasolnám, de ott meg a wifivel bajok vannak, nem kommunikál minden routerrel.
Érintőkijelző v. hagyományos?
Akkor jöhetnek a Nokiák is, csak ne 5800. pl. E66, E52, N85, N95 8gb
Esetleg ha tényleg olcsó kell akkor LG KS20-at tudom ajánlani jó szívvel[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Kalmi27
csendes tag
az olcsó max 40 ezret takar lehet érintő is csak jó legyen a zenei és a wifi funkciója.
A Nokia 5530 xpress-t néztem de arról sok rossz véleményt halottam. -
-
namerke
tag
Sziasztok!
Új mobil után nézelődöm, zenehallgatás + videó nézés a fő szempont, amiben jónak kellene lennie, és a wifis netezés sem lenne hátrány.
Az LG km900 arena-t szemeltem ki.
A telefont csak előfizetéssel tudom most megvásárolni, viszont csak t-mobile-nál kapható így.
A kérdésem, hogy hasonló árkategóriában tudnátok-e ajánlani más alternatívát ebben az ár kategóriában, illetve mik a vélemények az arena-ról?
Ami még érdekelne, hogy mennyire csúnyítja el a t-mobileos fw a menüt, hol üt vissza a "magenta" színvilág , mert erről sajnos nem találtam képet, ha valaki tudna esetleg linkelni azt megköszönném.ui: az arena wifis gondjairól tudok, elvileg az én routeremmel csak a youtube makacskodik kicsit, az meg nekem nem nagy érvágás.
-
Ricardo
titán
nem mindenki maximalista a kütyük terén. Ha nem zavarja a rossz anyaghasználat (bár azt olvasom hogy nem recseg/ropog az összes), akkor megfelelő lehet a számára.
Elképzelem:
-Kicsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim vegyük meg, tök szééééép.
-Dehogy vesszük, ez egy sz@r.[ Szerkesztve ]
-
francia2003
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mint szakértőktől!
Szeretnék a családnak telefont venni! Írom milyen kellene!
Mindenképpen érintős, tele minden kütyüvel! Szép nagy legyen a kijelzője, videót szépen játsszon le...
2 illetőnek lenne!
Egyik egy 14 éves lánynak lesz, szerintem neki mindegy, de a legjobbat szeretném ebben az árban!, akinek max 40-50 ezerig gondoltam, itt párat felsorolok, de várom a véleményeket, mindenképpen kártyafüggetlenben gondolkozom!
1, -LG KP500
-Samsung S5230
-Samsung S5600A másik egy 18 évesnek, neki 100-ig bezárólag gondoltam, ezekben gondolkozom, az LG nagyon tetszik, de hallom valamilyen hiba van vele a netezésnél( wifivel), de az nem annyira fontos!
2, -LG KM 900 Arena
-Nokia 5800 XpressMusic
-Samsung I900 OmniaSzóval nagyon megkérlek titeket, hogy osszátok meg velem az elképzeléseteket, minden kritikát és észrevételt fogadok!
Legyetek jók
Csibe[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz francia2003 #19341 üzenetére
14 évesnek Arena! A 18-nak pedig Samsung i8910!
-
Yahoo
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy új telefont vásárolni, mindenképpen szétcsúsztathatóra vágyom! Nézegettem a kínálatot, ami nekem tetszik az a Nokia X3 és a 6600i! Sajnos az X3-ról eléggé ramaty a vélemény! Tudnátok ebben az árkategóriában valamit ajánlani? Megbízható és masszív telefon legyen! Nem feltétlen ragaszkodom Nokiához! Köszönöm!
-
Yahoo
aktív tag
válasz Sly Bp. #19348 üzenetére
Ez a két samsung tettszik! Nagy igényeimnek nincsenek. legyen megbízható, ne adja meg a csúszkája magát, legyen minőség érzete ha kézbe veszem, ne kopjon könnyen! Pl szeretem ha a csúszka szétrúgja magát! Ha egy minőségbeli sorrendet kellene felállítani, akkor mi lenne ezekből? (X3, 6600, F400, U900)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Spórolós topik
- Half-Life 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest