- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasku
tag
válasz Csandi #59144 üzenetére
Köszi
Nem is a magasság az ami miatt most meg vagyok szorulva, hanem amiatt mert a Cospadot ha oldalt fektetve használja az ember, a kapcsolók attól még ugyan afelé néznek mint ha numpadként használná. Tehát nekem olyan kupakokra lenne szükségem, amik 90° elforgatással is rámennek egy Cherry-típusú kapcsolóra. Az XDA és DSA amik ilyenek, a Cherry és OEM-profil sajnos kiesett, meg az SA is.
#59145 Domonkos
Bocsi, nem állt szándékomban itt hirdetést feladni, nem a nyereségvágy vezérelt.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=blasku
-
pet3r
csendes tag
Sziasztok!
Egy hét után megadta magát a Varmilo VA109M billentyűzetem:
A kábel csatlakoztatásakor hallom a hangjelzést, de egyik gomb sem működik.
Volt valakinek hasonló problémája?Két napja írtam ezzel kapcsolatban a Pixelnek, de még nem válaszoltak. Van azzal kapcsolatban tapasztalat, hogy milyen gyors a garanciális ügyintézés náluk?
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Domonkos #59145 üzenetére
Mondjuk szvsz ez nem az..egy par kupak cserebere miert ne lenne normalis egy ilyen topicban? Pont olyasmi amibol sokszor csak nehany kell, ellenben beszerezni maceras es nem eri meg nehany miatt, es sok embernek meg lehet pihen foloslegesen par nem hasznalt darab amugyis. Javits ki ha tevedek de ez nekem inkabb kozosseg epites es segites, mintsem kereskedelem.
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
Domonkos
Ármester
válasz Radeon_5 #59153 üzenetére
>A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Ez a 4. sor az osszefoglaloban. Nem mintha pont nagyon egyetertenek vele, vagy gondolnam, hogy epp az ilyen miatt lenne nagyon off-os a topik, de erre az egyre legalabb van szabaly.
Vagy toroljuk el, vagy tartsuk be rendesen.Legjobban annak orulnek, ha az ilyne az epitos topikba menne, mert oda aztan tenyleg kellene egy kis verfrissites
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dqdb
nagyúr
válasz Radeon_5 #59153 üzenetére
Szakmai topikban tilos hirdetni a PJ szabályzata szerint.
Ez alól csak az ingyen felajánlott dolgok a kivételek, szóval az mehet, hogy ha kell valakinek ingyen egy GH60 PCB, akkor jöjjön el érte, de az már nem ha kell valakinek ingyen egy GH60 PCB, akkor postaköltségért cserébe elküldöm. Ugyanez igaz az ingyen/pénzért elhangzó kérésekre is, a keresek típusú hirdetés is hirdetés.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Blasku
tag
válasz Domonkos #59154 üzenetére
Erre a topikra gondolsz? [https://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/friss.html]
Erről bevallom most hallottam először. Szerinted ott is érdemes megismételnem a kérdésemet, kihangsúlyozva, hogy nem pénzt adok érte?
Ha csokit ajánlok fel, az még belefér?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=blasku
-
Enton
addikt
válasz nyunyu #59124 üzenetére
TKL iso hotswap+led(neadj isten rgb is elfér) valami takaros kis magas falú fa vagy fémházban 5000mAh+.
Na itt már majdnem jó a recept de az a ledfal a gombok alá kellett volna nekem:
CyberboardEz már csak befektetésnek is jó lett volna de sikerült lemaradnom a rendelésről szerencsére.
Meg egy ilyen agyalok már régóta wireless-nek:
EPOMAKER GK68XS#59152 pet3r:
Próbáltad már másik portba másik gép/laptop másik kábel kombókat esetleg már? Nem olyan biztos hogy meghalt az.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
dqdb
nagyúr
Meg egy ilyen agyalok már régóta wireless-nek:
EPOMAKER GK68XS
Ha nem szigorúan a jobb oldalát ütöd a Backspace-nek, hanem a bal oldalát vagy a közepét, akkor sok káromkodást fog okozni ez a kiosztás. Nem is értem, hogy miért tolták el eggyel jobbra a Backspace-t.Továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy TKL méret alatt már teljesen konfigurálható billentyűzetet szabad csak venni, ahol is a billentyűzet kiosztása idomul a te kezedhez és nem fordítva. Szabadon konfigurálhatóság alatt az Fn gombok helye, a rétegek száma és kiosztása feletti teljes kontrolt értem, nem pedig olyasmit, mint a 3 programozható makró. A linkelt billentyűzetnél az Fn gombot az egyik legrosszabb helyre tették, ha a vakon lenyomhatóságról van szó, mind a Caps Lock, mint a Page Down helyén sokkal jobb lenne.
75%/TKL alatt a másik probléma az Escape helye szokott lenni, amit jellemzően a bal felső sarokba tesznek, ami általában jó is, hiszen oda tilde, paragrafus és hasonló ritkán használt szimbólumok kerülnek a legtöbb nyelvnél, kivéve a magyart, ahol a nulla van ott ... Én például úgy oldottam volna meg a felső sort, hogy a tilde marad a helyén, a Backspace nem másik eggyel jobbra és a jobb felső sarokba kerül a dedikált Escape, a Caps+tilde és Fn+tilde pedig szintén Escape lenne.
Ez már csak befektetésnek is jó lett volna de sikerült lemaradnom a rendelésről szerencsére.
A bekerülési árát várhatóan tartani fogja, ahogyan szintem minden minőségi custom mostanában, azonban nyugati világban nem biztos, hogy annál többet fog valaha is érni. Ha egy tényleg jó TKL kell magas gyártási minőséggel, ami emellett még várhatóan meg is többszörözi az árát, mire a kezedbe kerül, akkor két hét múlva az IRON180-ra kell ráhajtani.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
válasz Blasku #59156 üzenetére
[link]
Ha most rendeled meg, akkor még a karácsonyi csúcs előtt ideér.Kétlem, hogy sok embernek lenne elfekvőben errefelé egy nagyobb adag blank DSA kupakja, nekem is csak komplett készleteim vannak feliratosan és nem 40%-os ortho méretben.
Tehát nekem olyan kupakokra lenne szükségem, amik 90° elforgatással is rámennek egy Cherry-típusú kapcsolóra. Az XDA és DSA amik ilyenek, a Cherry és OEM-profil sajnos kiesett, meg az SA is.
Bármelyiket rá tudod tenni ugyanannyira. Bár az MX kereszt enyhén aszimmetrikus, de annyira nem, hogy ne menne rá egy kupak. Az ISO Enter egy jó példa erre, amelyet északra, nyugatra és keletre nézően is láttam már nyákon.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Blasku
tag
Akkor megpróbálom egy kicsit erőltetni a kupakokat. Lehet, csak szorosabbak az átlagnál, azért tűnt nekem úgy hogy nem megy rá.
Talán ha LED-et teszek a kapcsolókba az nem fogja dörzsölni egyiknek se az oldalát belülről.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=blasku
-
dqdb
nagyúr
válasz Blasku #59161 üzenetére
A LED szinte biztosan útban lesz, mert nem szimmetrikus maga a kapcsolóház sem.
R1-R2-R3-R4 sort forgattam el Cherry profilos kupakoknál, mielőtt megírtam azt a hozzászólást, R1 és R3 teljesen jó (azaz az összes szám), R2 és R4 esetében hallani, hogy a kapcsolóháznak ütközik a kupak, ha tövig nyomod.
Ha nagyon szűk a kupak, azért inkább ne erőltesd.
[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
-
cybermage
csendes tag
Kéne egy kis segítség, mert nem találok magamnak billentyűzetet... Ilyet szeretnek:
1.Mekkora összeget szánsz rá? mind1, ha van jo megveszem
2.Használt szóba jöhet? nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Rapoo 9300, nem latom a gombokat sötétben
4.Mire használnád a billentyűzetet? mezei office work
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? ollós
6.Van konkrét modell ami tetszik? nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? numpad nem kell, sőt örülnék ha nem lenne
9.Extra igények világítás, tenkeyless, vezetéknélküliség(2.4GHz) lenne jó[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Optikai egér alá a jobb felhasználás érdekében érdemes venni valami alátétet?
Most jelenleg asztalon van csupaszon.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
Pakmara
őstag
válasz szotyika77 #59165 üzenetére
-
nyunyu
félisten
válasz cybermage #59164 üzenetére
Egyáltalán létezik ilyen, hogy wireless, világít, ollós, magyar TKL?
Ha igen, akkor melyik az?
A talán még kapható L K800 már csak az első három feltételt elégíti ki sok pénzért, magyar kiosztással kb. 2 éve elfogyott.
Numpad nélküli K810 viszont kékfogú, és sosem volt belőle magyar, nemmagyarban sem nagyon lehet már kapni.Hmm, K830 egész jópofa.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #59170 üzenetére
Esetleg
laposföldhívő iDiótáknakalma divatcikk fogyasztóknak ott van még alternatívának a Matias Wireless Backlit, de az kérdéses, hogy Windows alatt hogy működik az alma kiosztás.Manualja szerint Win és Android alatt nagyjából PC kiosztás szerint működnek az extra gombok, talán csak az Insert, Num/, Num*,Num-, Num+ helye más.
Alsó sorról nem írnak semmit, így feltételezem, hogy az marad fordítva (Ctrl, Alt, Meta, szóköz, Meta, AltGr, Ctrl)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
< CyberBob >
őstag
Köszi, megnéztem és tetszett, de közben találtam egy másikat is házon belül.
Szerinted a CK550 megéri a felárat? Esetleg ebben az árban van jobb?Melyik "színű" kapcsoló a jobb blue, brown. A felhasználás sima gépelés és játék.
Még annyi hogy írták a magyar betűknél kevésbé jó a világítás, mert nem pont oda esnek mint ahol az angol betű van így a ledek részben takarva vannak. Erről tudsz valamit?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Domonkos
Ármester
válasz < CyberBob > #59175 üzenetére
Brown vagy blue?
Ha olyan jatekokat jatszol, ahol gyakran kell gyorsan ugyanazt a billentyut ismetelni, akkor egyertelmuen a brown. Ha nem, de tudsz legalabb valamennyire szabalyosan gepelni, akkor a blue, ha csak ad-hoc, akkor meg majdnem mindegy.Vilagitas:
Ne! De ha megis, akkor azt a programozhato firmware-es es magasabb kategoriaban szabad csak keresni! Nagyon makacsnak kell ahhoz lenni, hogy az ember ugy gondolja, hogy a vilagitas megeri az aldozatokat.[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
zsuha
aktív tag
válasz < CyberBob > #59175 üzenetére
Szerintem baromira nem éri meg a felárat. 1-2 éve még csak 3e ft volt a difi, azt se nagyon érte meg.
Azt hiszem, csak a switchek típusa különbözik, de kb egyforma minőség.
Brown switcheset vegyél, téged és a környezetedben lévőket idegesíteni fog a blue kattogása.
Bőven látni fogod a fényeket magyar kiosztással is, sztem emiatt ne aggódj. -
félisten
Sziasztok!
Létezik az, hogy Cherry MX low profile (red) kapcsoló elkezd duplázni, inkonzisztens működést produkálni pár hónap használat után?
A forrasztásait megnéztem, rájuk is melegítettem a forrasztópákámmal hogy újrakössenek, de nem igazán lett jobb.
Tex Shinobi, Clearek vannak benne, de a Trackpoint egér gombjai ilyen red (és átlátszó házas) low profile kapcsolók.
Mit tudok kezdeni velük? -
< CyberBob >
őstag
Annyival hangosabb a kék? Állítólag a barnának nincs annyira mechanikus gomb jellege.
Egyforma fénnyel világítanak a magyar és angol gombok (ha nem akkor gondolom egymás mellett látszani fog hogy nem egyenletes)?Domonkos: fps játék és igen gyorsan kell sokszor nyomni egymás után ugyan azt a gombot. Más a barna kapcsoló útja és nyomás pontja vagy csak a hangja miatt írtad hogy jobb a barna? Én úgy olvastam, hogy kevesebb erő kell a lenyomáshoz (-5 gramm).
Mi a baj a világítással? Este jól jönne, nem karácsonyfának kell.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Enton
addikt
válasz < CyberBob > #59179 üzenetére
Alapvetően igen, a kék az csattog/kattog, a barna meg "csak" egy bumpszlit rejt a nyomás közben.
Ez is valahol igaz, "legmechábbak" a kék kapcsolók a hangjukkal.
A kék kapcsoló "lassabban" áll vissza kiindulási pozícióba.
De nem lehetetlen a kékkel is gyorsan játszani csak bonyolultabb és szokást igényel, na meg meg kell tanulni használni.
Plusz hangosabbak is.Mindez taktilis(barna és egyéb variánsok) és lineáris kapcsolókkal sokkal egyszerűbb. Működési elvükből adódóan.
Igazából ilyen ársávban nagyon sok választásod nincs max ha használt oldalról is közelítesz a témához, van most egy-kettő ami neked ideális is lehet itt hardveraprón is.
A világítás és a hang ádáz ellenségek, egyik a másik kárára dolgozik, de az általad felvetett ársáv bőven távol van minden hang(talanság) vagy extra fény igényektől.
Mint bárkinek is eddig ha teheted próbálj ki pár féle kapcsolót ilyen Media markt vagy ismerösök által. Ha van rá módod, ez a legtutibb, mert videók és tesztek sosem fognak igazi élményt visszaadni(a bennük lelt hang és érzet bőven tájékoztató jellegű csak, és a valós élmény lehet fényévekkel arrébb landol mint várnád).
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
devil-k
nagyúr
Ahogy írtam is, akciósan (9.990 Ft) lehet venni most az Asus W5000-es kombót, ami általános célnak teljesen tökéletes. Ráadásul több színben (fehéres, fekete, szürke) is kapható, kinek ízlése szerint. Az anyaghasználat sem rossz, nem recseg-ropog, a gépelésnél is az előző billentyűzetemhez képest halk. Ráadásul a borítás (fémszerű) végre matt, nem pedig egy fénylő valami, amin minden meglátszik.
Az egér kialakítása ergonomikus, egy vagy kettő plusz navigációs gomb elfért volna rajta még.
A billentyűzet slim, kényelmes rajta írni, jó tapintású. Háttérvilágítás nincs, de ez nekem sosem volt gond, mert tudok vakon írni, illetve a monitor kellőképp megvilágítja a billentyűzetet.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
dqdb
nagyúr
A kék kapcsoló "lassabban" áll vissza kiindulási pozícióba.
Ez inkább csak a Cherryre igaz, Kailh-re még kissé, Gateronra, Ouetemúra egyáltalán nem.Hangban sokkal szebb tud lenni modern vonalon egy click bar alapú kapcsoló (szebb alatt nem a hangosabbat értem, hanem a fülnek kellemesebb és tetszetősebb hangszínt), vagy a kék kapcsolók click jacket megoldását megelőző klasszikusoknak is kellemesebb a hangja.
Mint bárkinek is eddig ha teheted próbálj ki pár féle kapcsolót ilyen Media markt vagy ismerösök által. Ha van rá módod, ez a legtutibb, mert videók és tesztek sosem fognak igazi élményt visszaadni(a bennük lelt hang és érzet bőven tájékoztató jellegű csak, és a valós élmény lehet fényévekkel arrébb landol mint várnád).
+1000, örök igazság!tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ilyen_85
senior tag
válasz Domonkos #59176 üzenetére
Nagyon makacsnak kell ahhoz lenni, hogy az ember ugy gondolja, hogy a vilagitas megeri az aldozatokat.
Én ezt inkább úgy vettem észre (saját magamból kiindulva), hogy az ember az elején nem érti mi ez a nagy világítás útálat, én se hallgattam senkire.
Megvettem jópár billentyűzetet, aztán ahogy telt az idő, több tapasztalatot szereztem, rájöttem mi az ami tetszik, így a többi tényező (kapcsolók minősége, stabilizátor, elrendezés, méret, HANG ) egyszerűen többet számít mint a világítás...
Sőt ha belegondolok egy billentyűzetnél érthetetlen, hogy miért fontos a villágítás milyensége. Kivéve talán ha valaki sötétben használja és mondjuk nem tud vakon gépelni, (és nem tud / akar felkapcsolni egy kis lámpát) csak az "ára" ennek a kényelemnek elég brutális és persze itt nem kifejezetten a pénzbeni külömbözetre gondolok, hanem, hogy mi mindent kell feladni ezért...
Saját vélemény, senkit nem akarok megbántani vagy megtéríteni
-
zsuha
aktív tag
válasz < CyberBob > #59179 üzenetére
Szerintem is ugorj be egy MMbe kipróbálni őket.
Legalább a switch típusokat (red brown blue), egyből rájössz, melyik tetszik neked.
Egyébként játékra szerintem red vagy esetleg brown, gepeleshez brown vagy blue switch jó.
Nem is gyártják a kinezett bill-t magyar kiosztasban mind3 switch-el szerintem.
Ez a világítás elhelyezés utolsó után utáni szempont legyen, a nyelvi kiosztás, switch típus alapján válassz.
A legjobb billeken nincs is világítás, mert a kupakok túl jó minőségűek ahhoz, hogy átszűrődjön rajtuk a fény. A világítós billek mind "tejfölös doboz" műanyag kupakkal vannak, ahogy errefelé mondani szokás.
Szóval sztem ebben a topikban inkább csak mosolyognak az ilyen világítás elhelyezés kérdésen :)
Mindenesetre, a javasolt bill. így is kategóriákkal jobb, mint amiket régen használtál.
Ha ennél sokkal több pénzed lenne rá, akkor mondjuk Varmilo VA109M CMYK-t ajánlanak sztem többen is. Az csúcs kategóriás bill és kivételesen világít, de csak mert megoldottak azt a kupakok szélénél (tehát a
kupakokon nem szűrődik át a fény, mint az olcsóbb rgb mech billeknél, itt sem). Vagy bármelyik másik Varmilo-t, de nem mindegyik színű világít ezekből sem. Vagy természetesen a több tucat egyéb felső kategóriás bill. közül választhatsz már akár ezesetben.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
Csandi
őstag
válasz fornettisuti #59185 üzenetére
Ne barnát és akkor nem peng
-
félisten
válasz FoxiestFox #59178 üzenetére
Valóban a kapcsoló volt a gond.
Kiforrasztottam, szétszedtem, megtisztítottam a kontaktpontjait, és a "lengő csápon", amit a stem nyomogat, hajlítottam egy hajszálnyit, hogy erősebben érjen hozzá a fix kontakt lábhoz.
Visszaforrasztottam, most nem dupláz.
Hát finoman szólva nem tért vissza a hitem a modern Cherrykben, és megszabadulni sem tudok tőlük teljesen ebben a billzetben, hisz az egérgombok Cherry low profile, nem hiszem, hogy ez bármi mással kompatibilis lenne lábkiosztását tekintve... -
Enton
addikt
válasz FoxiestFox #59187 üzenetére
Kailh choc v2? Esetleg?
-
félisten
-
Enton
addikt
válasz FoxiestFox #59189 üzenetére
Ezt a videót találtam róla csak:
Itt látszik is, meg mondja is, hogy a 3. láb semmire nem használt. Illetőleg a kapcsolást nem befolyásolja.
-
félisten
-
őstag
Sziasztok. Szeretnék vásárolni ma egy gamer billentyűzetet, ebben kérném a segítségeteket.
Első sorban ami kapható a 13 kerületi alzába (Róbert Károly körút). Az van közel. :)Magyar kiosztás
Olyan 30.000ft-ig
Vezetékes
Világítás -
dqdb
nagyúr
válasz FoxiestFox #59191 üzenetére
Innen vagy innen tudsz rendelni ilyen kapcsolót Európából, és innen Kínából.
A Cherry MX LP-vel nem kompatibilis a nyák felől nézve, kissé eltérő helyen vannak a lábai.
---
Mindenféle kapcsolókhoz további adatlapok itt. #datasheet #adatlap #specification #specifikáció[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #59187 üzenetére
jártam én is silent red-el így kitben, de csak 1 db-nál. de én cserélgettem összevissza a stemeket, szóval én feltételezem hogy attól nyomódhatott be.
de ez bármilyen kapcsolónál előfordulhat, ezért érdemes beépítés előtt letesztelni.
amúgy írj egy levelet a cherrynek hogy ez történt és kérj pár db switchet cserének."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
félisten
Király, köszi.
copass: garis még a bill, valszeg maga Tex is küldött volna cserekapcsolót, de nem akartam ezzel baszkódni.
Rendelek pár tartalékot, illetve a fentebb ajánlottból is, hogy legyen vész esetére.És még egy Shinobi megvételén is gondolkodom mert annyira hozzám nőtt hogy a melóhelyen is jó volna ilyet használni, ha be kell menni ritkán.
-
dqdb
nagyúr
válasz FoxiestFox #59198 üzenetére
A jóhoz könnyű hozzászokni és szerintem a szferikus kupak is eléggé addiktív tud lenni a hengeres felületűek után. Mert ugyan jó dolog a Cherry profilos Infinikey, azonban mégis jó érzés volt utána visszatérni MT3-ra és KAT-re
Hogyan bírják a feliratok?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest