Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Jaded #91101 üzenetére

    azért nézd meg azt a gumit, lehet szálszakadásos, azt bármikor összeszedhetted. ha elfordításra nem ráz, akkor szerintem nem valószínű, hogy az, de elég triviál megnézni, veszíteni nem veszítesz vele. belső oldalt is nézd meg.

    @peterkeT: "Nem mellesleg annak ellenére, hogy nyaralós hét, meg hét közepi ünnep, egész kellemesen csalódtam a magyar autópályában, meglehetősen kulturáltan lehetett közlekedni - igaz, nem is volt igazán nagy forgalom, meg renegeteg volt a külföldi rendszámos autó."

    Valamit fejlődik a közlekedési kultúra, előzékenyebbek a gyalogosokkal (na ugyan miért? szörprájz szörprájz, mert belengették, hogy nagyon büntetik... ennyit a trafis nemzethalált vízionálókról), indexre gyakrabban engednek kanyarodni, besorolni, pályán meg némileg lassul a tempó (ez mondjuk szvsz. a takarékoskodás miatt van) és ezzel kevesebb a belemenés, tolás, kacsázás is.

    A külföldi rendszámokkal viszont ellentétes a tapasztalatom, 10-ből 8 paraszt külföldi rendszámos, német, osztrák, román, szlovák esetleg orosz rendszámmal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák