Hirdetés

  • A hajlíthatók kedvence lehet a Dimensity 7300X 5G

    ma Átcímkézés helyett csíkszélességet váltott a MediaTek, népszerű Motorolában debütálhat.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    Én azért nem bánom hogy a másfél tonnámra van 210LE, szeretem ha hirtelen belesüllyedek a bőrülésbe :C és még ez sem valami sok, hiszen se turbo, se kompresszor..

    De ha már itt vagyok akkor jöhet egy kis segítség is :D

    Szerintetek elromolhat a guminyomás-ellenőrző szenzor? A jobb hátsó kerekemre 1.4.et ír, persze világít a STOP felirat is, de a kúton 2.3-at mértem :K
    Hidegben, vagy elinduláskor szokott alacsonyabb értéket mutatni, de aztán beáll, de ez már villog egy ideje. Lehet ezt cserélni egyáltalán? Gondolom lehet hozzá venni másikat, mert ha felnit cserélek, akkor nem villoghat, hogy nem érzékel szenzort.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák