Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz bandus #213186 üzenetére

    Infotainment oreg, de nem is latom, mert van carplay es android auto is. Az egyetlen gyenge pont ha lehet annak hivni, hogy 2021-ig csak kabelen megy (ennek is utana kerdezek Mirai-ban) az enyem pedig 2020.09-es. Viszont mivel ha kell a carplay akkor kell a waze, az pedig zabalja az aksit igy nem biztos, hogy baj a kabel. Nyilvan ha lenne vezetek nelkuli toltes, ami ugye nincs, akkor jobban fajna, igy viszont letojom. Most mar nem a muszerfali tartoba teszem a telefont, hanem be a konyoklobe. :)

    Ezekben a CX-5-okben szerintem mar az ujabbik rendszer fut, ami a 3-asokban is, es egy fokkal modernebb, plusz a hangero tekero tud szamokat leptetni is.

    Visszaterve, nekem egyaltalan nem faj, egyszer beallitottam mindent es a kisse gagyi de hasznalhato 360-as kameran kivul kb semmit nem hasznalok a gyari rendszerbol.
    szerk: Nem igaz, mert ha rovid uton megyek es/vagy nem navigalok akkor nem is dugom fel, igy akkor siman BT-rol megy a zene. Olyankor latom annak a feluletet, de az sem bant kulonosebben.

    Bajorokat nagyon kedvelem az E46-ot nagy valoszinuseggel meg 30 ev mulva is babusgatni fogom, de ha X1 es CX5 kozott kellene valasztani, akkor nem lenne szamomra kerdes. Mig a Mazdanal ez egy normalisabb kategoria, addig a BMW-nel ez a low cost platform. Onnantol meg szerintem nincs kerdes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák