Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    válasz diegho #205442 üzenetére

    a Cupra Formentor eszembe sem jutott, ez jogos, bár félek egy ismeretlen márka 4 év múlva jövő értékétől (ismertség, elismertség, stb)
    NX300h-ra kértem ajánlatot (ezt elfelejtettem) de ugyan az a technika, mint a Rav4 -> CVT és ettől fázom. kollégáknak van CH-R meg Prius is, tudom mitől fázom.

    #205443 rbalint88
    kb 3 hete járom a szalonokat (minden márkától egyet) nézegetek, ajánlatot kérek, tesztvezetek.
    Opel múlt héten érkezett a szalonba, azt ezen a héten üléspróbázom
    Kia, Toyota, Hyundai, Volvo megvolt, bár a Volvo-ból az XC60-al mentem többet, de közben jött egy áremelés, és az kiesett a kalapból, de az XC40 érdemben nem kevésbé Volvo
    az Allspace az gyakorlatilag egyenlő a Kodiaq-al minden méretben, amit én egyébként kicsit nagynak tartok, feleslegesen hosszú. ahogy nézegetem a 4,5m - 4,6m közötti méret lenne tökéletes, de szigorúan véve itt elég kevés a versenyző
    mondom, Opelben nem ültem, de nem tűnik kicsi autónak (bár kisebb, mint a Kia/Hyundai) ez a héten ki fog derülni. hárman vagyunk a családban, ahogy a helyzet áll nem is leszünk többen.
    ha Kodiaq méretű autót akarnék, akkor ugye hárman lennének, a Kodiaq, az Allspace Tiguan, meg a Seat Terraco (Tarraco?) mert minden más jellemzően kb 10 centivel rövidebb. de igazából nincs igényem ekkora autóra, én egy Astrával is el lennék, csak kell a magas üléspozíció.

    [ Szerkesztve ]

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák