Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz prsq #179360 üzenetére

    Berendeltem a Vengat egyik utolsó lesz az enyém össz van 20db eladatlan még MOon. 1.6 szivó izé multi port injection digit klíma, tolató kamera, radar, ülés, kormányfűtés....
    ami hiányzik az a panoráma tető és a kulcs nélküli indítás.

    Néztem pár használtat is de bejojozott a szemem a 3misi alattiaknál... ülés kiült, cigivel kiégetett, cigiszag, elektromos dolgok vagy működnek vagy nem, kédergumi kiszakadva, motor nivopálca ~30%on, láthatóan minden vonal összevissza van... egész elképesztő roncsokat árulnak 2-3misi között.
    Lehet 3misi felett vannak rendben lévők, de 4.5 az új 7év garival...

    Amitől viszont hülyén néztem az az üzembehelyezési díj 200K. Végül 150Kba kiegyeztünk de az is rablás. Remélem nagyon rendesen üzembe helyezik 150Kért. :)

    Ami miatt végülis Venga lett az az, hogy feleségem aszondta neki kényelmesebb + rövidebb és még a 440literes csomagtartó is csuszással bővíthető 510re. Nekem a Suzuki az 1.4turboval szimpibb volt... "de nem enyém lesz." Lett még volna versenyző máshonnan is de az extrak+turbo+jobb minőségérzet úgy itéltük meg nem ér meg +1.5misit.

    szerk: rendeltem még csomagtértálcát, kilincs mögé fóliát, csomagtartó mögé fóliát, kell még küszöbre legalább én oldalamra fólia, kartámasz, vmi hó/vízbiztos szőnyeg... meg majd késöbb vmi tetőzsák, esetleg tetőcsomagtartó brutál zsákkal.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák