Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Mai nap folyamán sikerült kicsit haladni. Megvolt egy Golf V, meg egy Octavia II is. Próbakörre ugyan egyiket sem vittem el, 1.4-es szívó benzines erőforrást kerülném mindenképpen.

    A Golf egész kellemes, pofás. Koppig emelt üléssel már rendben érzem magam, bár a potrohom kicsit lefelé-hátra csúszott, annyira nem láttam jól ki előre (bár szerintem nincs gond vele, csak a Zafirának a "székéhez" vagyok hozzászokva, meg aztán a ~170 cm-es magasságom sem túl nagy).

    Utána átültem a H Astrába. Nem tudom, hogy mennyire természetes, de olyan volt, mintha valami sziklába másztam volna bele. Az, hogy a műszerfal olyan amilyen, azt még megszokom, de kicsit olyan érzésem is volt, hogy a Golfban jobban körül tudom tekinteni a körülöttem lévő dolgokat.

    Az II-es Octavia viszont kellemes meglepetés volt. Jól átláttam, kiláttam, kényelmes is volt és hátul óriási a lábtér. Szóval megfogott teljesen, csak a törésteszt miatt lehet, hogy mégiscsak félrerakom egyelőre az Astrával szemben. Tudom, nem nagy a különbség ilyen téren, de hátha az a kevés számítani fog egyszer. Meg aztán a motorválasztékból sincs semmi erős, de igénytelen 2 literes szívó benzines típus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák