Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz footy #128030 üzenetére

    Leirtam az alkatreszeket. Pontosabban a totalcar leirta. Nyugodtan keress utana a neten is, ha nem hiszed. A facebookon maga irta az egyik tulaj, hogy neki 'csak' 550k volt a lendkerek, meg 150k a kuplung, de kulfoldrol jott az alkatresz. Kerdezz meg barmely Lexus tulajt.
    De keress ra a Unix -nal, ha a TC -nek nem hiszel. Ok kigyujtottek az arat, Te meg csak azzal tudod megcafolni, hogy nem mindegyik ugyan azon marka, es nem egy helyrol valok. Akkor tessek linkelni olyan helyet, ahol a Lexus -hoz tartozo lendkerek fele ennyibe kerul, a kuplung meg harmadaba. Varom. :)

    Nem lesz annyi, mint egy Suzukie, de ne hasonlitsuk mar ossze egy Suzukival. Leirtam a sajat listamat. A szamlakon levo teteleket listaztam, itt vannak nalam az alkatreszek, varjak, hogy aprilisban az autoba keruljenek. Ha kivancsi vagy a szamlakra, elkuldom Neked. Ugyan ezek mennyibe kerulnek egy Mazda 6 -ra, Honda Accordra, Mondeora, Passatra, Insigniara?

    [rvilike]: Nalam nem, mert nem vagyok az a boyracer fazon. Mikor hazajarok, azon az oda-vissza 5000km-en a magas tempo nem hasznal nekik. 200 folott nagyon kopnak a gumik. Van olyan ismerosom, aki Nemetorszagban szaladgalt egy idoben, es 10k km-enkent kellett gumit cserelni, mert a kozepuk elfogyott a magas tempotol.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák