Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz !Overdose! #117548 üzenetére

    lehet én tévedek, de ott tartok, hogy külföldről behozott biankó adásvételis 3-4 éves olasz rendszámos autóról beszélgetünk. annak nincs semmilyen eredetvizsgás előélete.

    (bár nekem most esett le végleg, ahogy emiatt visszaolvastam, hogy ez az a tc-n is megénekelt facsés megoldás lehet :D )

    @[rvilike]: szintén feltéve de nem megengedve hogy egy sötét gyalog vagyok, de milyen autókról is beszélünk pontosan "külföldi" címszó alatt? hans szalonból megvett, majd 5 évesen eladott bajorja, vagy ennek ~8 éves reinkarnációja másodkézből? az én állításom az volt, hogy a cégautónál nem törődnek jobban a hazai magánautóval sem (karbantartás oldalról), sőt, a külföldi magánnal sem. értelemszerűen bár nem hangsúlyoztam ki, de mivel a cégautókat ~5 éves korukra lecserélik, így ebben a 0-5 évig kategóriában gondolkodtam, tehát ez kint hans autója.

    2.-3. tulaj már persze hogy vigyáz rá, kíméli, mert neki érdeke hogy sokáig menjen. meg az is, aki 10 évre vette. de ezekről én nem ejtettem szót.

    @Declare: nem, azt írtam, hogy ott _is_ drága, nem fogja a szükségesnél (lásd kézikönyv) előbb vinni. ha tudja, hogy emiatt letérdel 10 évesen, akkor sem, mert addigra már nem ő használja. arról szintén nem írtam, hogy egy szervízperiódust kihagy, vagy elsumákol. tibi igen, de ő nem hans.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák