Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
persze mert akocsia bünős mindneképp hülye szabály...
zebrán átmegy gyalogos pirosba te szabályosna zöldön átmész de ő átszalad, féktávon belül, elcsapod meghal.milesz?...huzavona után lesitelnek"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
_Yvorl_
tag
Én vezettem tesztből az mcv t a gyengebbik disellel es semmivel sem volt roszabb az ereje mint a mostani mazda diselemnek (MAZDA 2 1.4 CD). Kenyelmes ules csak ronda belso es a 7 szemelyessege fenomenalis volt. A harmadik sorban annyi hely volt mint egy limuzinban. pedig igazán nagy embör vagyok tehát ha én elfértem akkor bármi. De mondjuk ez itthon drága kint jobb ára van, de én pár szézezerrel keresek alatta autot használtan meg még nem adják el annyira viszik ujonnan is, nemhogy eladnák sajna.
A sima dáko meg nem tetszik de el kell ismernem váradon bementem egy szalonba és van most egy Kiss fm változat ( ez az ottani MTV, ami támogatja) most a 85 lovas dizellel 4 legzsakkal abs el fedelzeti komputerrel elektromos ablakokkal alufelnivel full fullosan Forgalomba helyezésel első éves adóval együtt 2.625.000 Ft Szoval azért ilyen autot másba nem kapni. Egy baja van a hatso ulessor nem dönthető s ráadásul még szinte be is van falazva egy vas keresztmerevitő szerüséggel.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
Lejszi
senior tag
akkor gondolom 10évre veszik, mármint 120honapos futamido. vagy tévedek?
nekem a CLIO-mon májusban telik le a hitel, nem uj auto volt, 550e Ft hitelt vettem fel rá, 1éves futamidővel, a maradek pénzt kp-ba kicsengettem. Én ugy vagyok vele hogy inkabb legyen egy regebbi kocsim, de 10évre soha nem vennek kocsit....
majd ha megtehetem akkor befektetek egy BMW-betildy, az új suzik elég pofásak
-
a_tesz
Korrektor
te, és mi van akkor, ha tetszik neki és azért vette? egyébként pedig elég rendben van az új swift, na jó a hátulja szűk(ebb mint egyes vetélytársaié), de a futóműve elég kellemes és kényelmes is a hazai utakra, motorikusan pedig a suzukinál legalább nincs olyan, hogy az alapmotorral alulmotorizált lenne a kocsi nem azt mondom, hogy veygél egyet, de másnak attól még lehet nagyon jó választás...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
_seth_
veterán
Mivel lenne jobb? Mindenhol szerelő van, ha eladod szerintem ma már senkit sem érdekel, hogy van-e szervízkönyve egy autónak vagy sem mert semmit sem jelent... persze van aki még ilyesmire ad pár ezret, hogy jaj de jó mint ahogy ismerek olyat is aki az autó bemutatásánál a törzskönyv meglétét legalább olyan kiemelkedő extrának tartotta mint pl a klímát...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Integra
titán
persze, minimálisan jelent valamit, természetsen.
de nálam kb annyit, hogy ok van, ez már valami. aminek még az sincsen azt meg se nézném. lehet hogy beleesik pár % amúgy tökéletes autó ebbe, de ez már az ő bajuk. hogy nem lehet egy szervízkönyvre vigyázni meg piros kulcsra etc......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lsc
nagyúr
Kettőt fizettél , vagy egyet ?
Más : Aki 3 év körüli 1,4-es négy ajtós metálezüst Corollát akar venni 2 millió körül annak adok egy címet /Szombathely / , a futott kilométer 80-120 ezer között .Cégautók voltak , nem alapfelszereltségűek , 1,4-esek .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
törölt tag
Hy!
Hát daewoo kalost abból ki lehet fogni jokat is.De min az 14-es kategoriát 1.1,1.2 vicc kagoria.
Igazából nem tudom hányan használnátok mert van a csapott hátuljú ill a sedan.
Ha csak egyedül használod mint aszonykám akkor egy daewoo matiz abból vannak már klímásak igaz ha bekapcsolod előzni nem fog vele de lehűti a kasztnit.
Yaris is jó az első generáció amit írtak de szerintem az nem jőn ki 900e -ből.
Hunday getz és még sorolhatnám.Igazából nézesd meg az autót valami szakival.Ha lehet ne Bp-n használt autót vegyél.
-
törölt tag
Lanos
LanosIgaz ez Bp-s
1 évig teljes gari
über tuningDaihatsu sajnos ebből nincs olyan kategoria..
Honda ugyszint nincs
Mazda sincsNos ezeket találtam igy első körben.
-
Integra
titán
de pont ezért tudsz jó minőségű, megbízható autót találni szerintem is, anélkül, hogy a presztízst kéne fizetned.. bár nem tudom, hogy fábiaban mi a presztízs..
régebbi corollákkal hogy állsz?
azok is jó autók.
lsc biztos tud mutatni belőle jókat.
egy 1.6 liftback mondjuk..
a régebbi csíklámpás sorozat, az szerintem nagyon jó...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Hy!
Nem kell elkapkodni nézelődj és okositsd magad a neten.
Hátsó sárvédő ívek,Köszöb átrozsdásodása ill fényezés megtekintése.
Gumik állapota
váltó-futómü ill moci megtekintése egy szakival.
Müszaki stb...
Esetleg szervizkönyv vagy mikor esedékes a következő szerviz stb...
Első körben érdemes ezeket megtekinteni nehogy egyből 70.000ft-ért vegyél gumokat. -
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
skoda
ritka de jó alap
váo
elnyühetetlen folcvagen
ezeket a győngyszemeket találtam még...
-
Ragadozó
Ármester
A corollák már csak ilyenek, de a maiak már nem olyan jók sajnos, a Toyota már a Lexust nyomja, mert minőség túl magas árat vonz magával és nem fizetik meg...
Ha nem törítek, most a régi suzuki swiftek, ignisek, vagy a régi kerek lámpás corollák ami jók, a VVTI -sek már nem olyan jók, de megteszik azért...
Apámék most vettek 3 éves ignist, kicsit kemény a futoműve és magas a felépítése, de igénytelen jószág...
Én egy 98-as japán corollát hajtok, nekem bevált..igaz én megjavítom, ha elromlana...[ Szerkesztve ]
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
nagyúr
izé, Tildy, szerintem felejtsd el, hogy 200-300 ezerért egyáltalán kocsit nézel...
úgyse kapsz olyat, ami nem roncs.félmillió alatt az egyetlen, amire nem kell a gatyádat rákölteni, az a nagy kedvenced, a suzuki.
Ui. tényleg, nem veszed meg az enyémet?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
szatocs
őstag
Ahogy néztem a linkelt autókat, én valami corolla mellett döntenék szerintem. A 3d elég jó választásnak tűnhet nekem.
Ami még nekem bejövős az használtak közül, azok a carina - k. Nagy autón akartam tanulni, ráadásul ez az egyetlen nagy autó (még zafira volt, de ez még annál is hosszabb) volt ott, ahova mentem, ráadásul japán is Lehet már csak azért is, mert carinán tanultam vezetni, de komolyan el tudnék magamnak képzelni egy 1,6 - os carinát is. Batár nagy autó, 4.6m körül van, és mindenhol van benne hely, elől, hátul, szedán, tehát csomagtere is elég jó. Megyeget is
Ami hibáját tudom pl (nekem nem igazán hiba), hogy a futóműve elég kemény, nem igazán tudja elnyelni az úthibákat. Meg amikor vezettem, akkor pl a klíma volt elromolva az adott autóban, de ez nem feltétlenül szériahiba, meg hát egy már akkor is használtan vett autó volt, amibe én fordítottam bele a 200ezredik km - t, és nem egy olyan klienssel is dolga volt, aki még forgalomban is csak rosszban volt a kuplunggal, ahhoz képest tényleg jó volt az autó, más baja nem volt.
Fordulókör olyan, amilyen elvárhatunk egy ilyen autótól, nagyobb az átlagnál, de ez sem vészes, érezni kell az autót, nem látni. Körbe a kilátás is nagyon jó volt, az ablakok pont úgy voltak elhelyezve, hogy visszapillantóval is simán mentél, holttér alig. Egy szó, mint száz, tetszett.Ja igen, meg ami még - már baja volt, hogy a váltó rakoncátlankodott, nem mindig szerette a hátramenetet bevenni, ilyenkor dupla kuplung, és meg is volt oldva De csak néha jött elő belőle, viszont ha hosszú távra gondolkodnék egy olyanban, az adott autóban biztos, hogy kellett volna előbb utóbb egy váltómű csere. De egy carina úgy is csak ideig-óráig lenne, addig, amíg nem tudnék váltani. Addig viszont megfelelne.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Nem tudom szoktad e nézegetni Totalcart, a népítéletéből elég sok tapasztalatot lehet szerezni a kiszemelt verdával kapcsolatban. El szoktam olvasni az adott autóval kapcsolatos összes véleményt, így a típushibákkal, szervíztapasztalatokkal, fogyasztással, megbízhatósággal kapcsolatban egész sok infóra lehet szert tenni rövid idő alatt.
[link]Ha pedig már tudod milyen autót szeretnél pontosan, akkor célszerű megkeresni az adott márka magyar rajongói oldalait.Gyakran árulnak fanatikus klubtagok hihetetlen jó állapotban, szinte kincsként őrzött verdákat normál piaci áron.Nagyon sok helyen be szokták linkelgetni az interneten hirdetett verdákat, majd kitárgyalják, hogy mit lenne érdemes megvenni, mit nem.Hirdethetsz ott, hogy autót keresel, kérhetsz tanácsot vásárláshoz, javításhoz,alkatrészbeszerzéshez, bármihez...
PL:Hyundai:
[link]
Toyota:
[link]
[link]
Kalos:
[link]Amennyiben mód és lehetőség van rá próbáld meg elkerülni a beszámítást, jobb ha te adod el az autódat még, ha macerásabb is. Az esetek nagy részében anyagilag jobban jössz ki, nem kell vadászgatni, hogy ki hogyan számol be és mibe. Ebben az árkategóriában még lehet fegyvertény, ha vételkor kezedben a pénz.Márkaszervizes-autószerelős átnézést semmi esetben se szabad kihagyni.
(ha esetleg mégis corolla mellett döntenél keress meg bátran)[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Wise (ex-TransferWise)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest