- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Kiskokó #7797 üzenetére
"de ja akkor télleg ballal kell telefonálni."
Headsettel kell telefonálni. Vagy kihangosítóval. És még a telefonálás ténye is elvonja a figyelmet a vezetéstől, akárki akármit mond, a reakcióidő nagyságrendekkel megnő, ha a sofőr telefonál. Hihetetlen, hogy mennyire figyelemelterelő a telefon, ha a sofőr az utassal beszélget, az pl közel sem annyira az.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Kiskokó
veterán
válasz parandroid #7801 üzenetére
Jó jó nem ugy értettem a Kell szót ahogy ti értitek. Szóval ballal "kell" telefonálni abban azesetben ha az autó nem automata váltós mivel jobbal váltani kell.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Integra
titán
esett egy jó nagyot, a közlekedés kapásból megbénult....
szinte érezni lehetett hogy mindenki pattanásig feszülten parázott a kormányok mögött..
vicc...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
parandroid
félisten
válasz Integra #7803 üzenetére
Hát igen, az eső, az rémisztő. Vizes lesz tőle az út. Meg az autó. Meg keresni kell az ablaktörlőkapcsolót, mert "Hol is van? mintha ezt húzogattam volna múlt hónapban, de akkor miért villognak rám, és miért villog az én lámpám? Visszavillogok ezzel a jobboldali karral, ni! Pfff, most még vizesebb lett az ablak, tököm ebbe a béjemvébe..."
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Integra
titán
válasz parandroid #7804 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy nem kevesen persze lámpát nem kapcsoltak
bezzeg a mobilok izzanak a kézben esőben is......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Kalandor #7806 üzenetére
beparázatatják magukat, mert nem tudnak vezetni és nem is tudják, hogy az autó esőben hogy reagál. alapvető hiányosságok vannak.
pedig mekkora élvezet esőben autózni, maga a nyugalom, ahogy kopog az eső az autó tetején és komótosan jár az ablaktörlő.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
amol
addikt
Az egy dolog hogy elhajigálsz mindent, de ha mindkét kezed eleve szabad, teszem azt a kormányon vannak akkor csak gyorsabban tudsz reagálni nem? Azokra is akiknél még fél kézzel is jobb vagy. Van amikor tizedmásodperceken is sok múlik.
Engem igazából nem az zavar hogy telefonál valaki, hanem az hogy befolyásolja a vezetését. Nem tud úgy odafigyelni, mintha ilyenkor befalaznák a tükröket és az ablakokat, csak a szélvédő létezik. És nem indexel. Tisztelet a kivételnek.
Velem is előfordul néha hogy fel kell vegyem, de ilyenkor vagy megállok, vagy átadom a nejemnek, vagy igyekszem hamar végezni vele. De akkor fokozottan figyelek (és még úgy sem olyan mintha telefon nélkül kevésbé figyelnék) és indexelek is, igaz ez automata.[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Az egy dolog hogy elhajigálsz mindent, de ha mindkét kezed eleve szabad, teszem azt a kormányon vannak akkor csak gyorsabban tudsz reagálni nem?
Nem mondtam, hogy nem, persze, ez így természetes. Egyébként én sem szeretek autót vezetve telefonálni, mert többnyire úgyis munkaügyben keresnek, az meg odafigyelős-gondolkozós beszélgetés lesz, tehát többnyire meg kell álljak. De még indexelni is szoktam, tehát ha én telefonálok, azt kívülről max. abból veheted észre, hogy nem a megengedett felett közlekedem 20-30%-kal, hanem kb. a sebességkorláton, és hogy jár az etetőm, ill. a fülemet tapizom (jobb esetben headset is van, bár úgyis a beszélgetés ténye a zavaró, nem az, hogy hová beszélek). Tudom, lassan már superman leszek.
The only real valuable thing is intuition.
-
jerry311
nagyúr
Terepjáró futott a szalagkorlátra, rendőrautóba csapódott egy személyautó az M2-esen
"A helyszínre érkező rendőrök megkezdték az intézkedést, autójukon felkapcsolva hagyták a kéklámpát, ennek ellenére a Vác felől érkező Citroën Picasso hátulról a Toyota rendőrautóba csapódott..."
Fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mivel magyarázza a kedves sofőr, hogy úgy telibe kapta a kék villogós álló autót, hogy elsodorta a kb. 20 méterre álló rendőröket is.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
[link]
nem tudunk vezetni......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorcsi
veterán
válasz Integra #7813 üzenetére
persze, mert tiszta hülyék, nem fogják fel hogy eső esetén a kocsi máshogy viselkedik és nem kellene a nynira nyomni neki az ész és a gondolkodás hiányzik.
Pénteken mentünk ki a metróba és visszafele 2 balesetet is láttunk. körülöttem meg minden hülye nyomta neki. mint az állat nekem meg a biztonság az első és nem fogom 80-90-el nyomni neki ha tudom mennyire tudok vezetni. Többiek meg csak hiszik, hogy mennyire tudnak vezetni...eladó: vadi új soundcore motion+
-
sasa311
veterán
válasz Integra #7817 üzenetére
szerintem meg pont, hogy abból vannak, hogy Janika már vezetett 2.000 km-t száraz úton fényes nappal sztrádán és akkor azt hiszi, hogy a havasesőben lehet neki tolni a szar, kátyús fos úton is kilóval. Csak aztán elfelejt megállni....
Szombaton melóztam reggeltől, a 17. kerületből mentem át a 18.ba. Ez kb 15 km barátok között is.
Szakadt a havas eső, úgy, hogy maxon járattam az ablaktörlőt. Az út is ilyen nyálkás fos volt, mert reggel még hideg volt és nem olvadt el rögtön.
Kezdődött azzal, hogy 30 éves kockamerci - beleadva minden lőerőt - a 60al szépen haladó sort izomból lenyomta a vasúti átjáróig, ami után közvetlen egy derékszögű jobb kanyar van, ahol a balra kanyarodó kissávből besatuzott egy autó elé.
Ezután a Ferihegy 2őt megkerüli erős úton (végig záróvonal, 70es tábla) kb 70-75 körül szépen ment előttem egy wartburg, én utána. Mögöttem baromarcú béjemvé terepjáróutánzat fekszik a reflektoron. Már-már kezdtem azt hinni, hogy valami gáz van a kocsimmal (kölcsönautó volt) és azt akarja jelezni, mert egyrészt végig záróvonal az úton, másrészt szakad a fos az égből. harmadrészt egy kb 2 km-es szakasz, ahol egy folyamatos, erős kanyar van, tehát csak öngyilkos hajlammal érdemes előzni, mert kb 50m látható be a kanyar és a zajvédő erdősáv miatt. Ahogy volt egy leállásra elég hely az út szélén mondom megállok már, megnézem mit látni a kocsi hátulján...
De nem, bírátunk padlógáz, zárón és mindenen ki mellém. Megnyomta még a wartburgot is, bár a szembe jövőnek kb a járdára kellett felmenni, hogy elférjen.Egye fene, van még hely a kerepesi temetőben.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
dragonfx
veterán
válasz jerry311 #7811 üzenetére
égen földön ezt mutogatták tegnap este...hát kellett hozzá egy tudás az biztos persze negatívba
Amugy meg nekem is van bikakábel az automban igaz még a zacsija sincs kibontva de azé legyne plusz suly, tapadjona kerék..sőt komplett szerszámkészlet amik kellenek enyémhez összegyűjtve...1x már segítettem a westendbe egy autósnak kölcösnkulccsal...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sipi16
őstag
Ma jövök haza... Örs IKEA mellett kölső sáv alig urul a sor. Átmegyek a belősbe beugrik elém egy astra 20-szal döcög 50m-en át erre zárón megfordul... Na itt elszakadt cérna, de legalább megtutdam, hogy bír a kocsi 2esbe 80at.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
-
-
Integra
titán
válasz sasa311 #7819 üzenetére
nem hiszem
ráparáznak a dologra és egymásra "licitálnak" ki fél jobban és ebből van a sok csatt.
az emberek 95%-a életében nem nyomott még satuféket nem hogy esőben, de szárazon sem. azt se tudja mikor mi van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
A mai legdurvább: 2x2 sávos záróvonallal elválasztott úton, az 50-es táblánál 60-70-el haladó sorok mellett, szembe sávba, zárón át 2 sort előz
Miskolc, fekete A8. Olyan helyen ahol nem ritkán mérnek a jardok. Jellemzően néhány órával később ugyanott valóban mértek.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Sipi16
őstag
Benzines... Zabál mint az állat. Vagyis nekem soknak tűnik 10lityó városban... Lehetne fickósabb, de nem olyan gyengécske... Jó az 1.3-as swiftek jobban harapnak csak üljön be hátra 3 ember kényelmesen...
Integra: Én ma is satuztam egyet egy vénasszony miatt. NEM zebránál át akar menni. Körbenéz. tőlem kb 50m-re volt erre elindul... Darált az abs rendesen...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
amol
addikt
válasz dragonfx #7820 üzenetére
Amugy meg nekem is van bikakábel az automban igaz még a zacsija sincs kibontva de azé legyne plusz suly, tapadjona kerék..
Szomszédunk anno a zsiga csomagtartójába egy bazi elektromotort tett hogy fel tudjon menni a hegyre télensőt komplett szerszámkészlet amik kellenek enyémhez összegyűjtve...
Na akkor nekem ezért nincs -
Sipi16
őstag
1268Kg és 80Kw-os moci van benne. Mondjuk nincs benne még 7000km sem nem tudom ez mennyit számít.
-
Sipi16
őstag
válasz Integra #7835 üzenetére
A fogyasztáson kívül más bajom nincs vele. Mondjuk a nagymamán 1,0-ás corsája 7litert eszik. Ahhoz képest meg nem olyan vészes...
-
Sipi16
őstag
Oks akkor megnyugodtam, hogy nem is olyan vészes csak nekem tűnik soknak. Én TDI párti vagyok csak a szülőket nehéz meggyőzni... Majd ha egyszer lesz saját kocsim...
Nem, de azért az vicc, hogy egy 2.7-es td 15 lityót eszik városban (autómata). Viszont a 3.2estől sokallom a 23-24litert, de akkora kocsim úgyse lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ha azt mondom, hogy az én autóm szigorúan bp határain belül, városi forgalomban eszik 10 litert? egy autó, ami közel 9 éves már? ha így nézed, akkor meg vérciki, szóval minden relatív
apám 1.6os gépe városban 7-7.5 liter klímával (sohc 116le).. anyám 1.4-es gépe (sohc 90le) 8. télen nyáron, városon kívül meg le se merem írni. 1050 kg-os autók.
öcsém 92-es esi-je (126le), amelyik utcán fagy télen, az is 9 literrel jár el. szintén csak városban....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Calogero
addikt
A hihetetlen történetek rendszerint valóban megtörténtek! Mint ez is...
Egy amerikai nő Magyarországon autót bérelt a SIXT autókölcsönzőtől. Egy Citroen C4-est.Ezzel Budapestről egyhuzamban leautózott Pécsre, ami kb.
220 km.Mindezt az I-es sebességfokozatban tette. Mert úgy gondolta, hogy az autó automata sebváltós. A túra következményei a két képen láthatók. A motorház fedél és a motorblokk... -
Sipi16
őstag
válasz Calogero #7841 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy ez csak kacsa... Valami elektromos zárlat miatt gyulladt ki a motortér...
-
Sipi16
őstag
válasz Integra #7844 üzenetére
Igen ez bánt engem is... Mondjuk amolnak igaza van, hogy eléggé magasépítésű a gép...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért