Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz amol #7788 üzenetére

    Azzal mi van? Mindenki azt hiszi hogy tud vezetni rendesen, és senki sem tud egy kézzel úgy reagálni mint kettővel. Ha arra céloztál hogy azért írtam ilyet mert én nem tudok, akkor közölném veled hogy a jogsim közel annyi idős mint te magad, és nem éppen a fiókban tároltam.
    Nem nem.ne értsd félre.Énis épp azt mondom hogy ki az aki tud rendesen vezetni telefonálás közben? Sztem senki.. csak azt hiszik.
    Honnan tudod előre hogy nem kell hirtelen sávot váltani? Ki van írva az útra? Vagy bemondja a rádió? Ha mindenki mindent tudna előre akkor kézimunkázni vagy pulykát tömni is lehetne vezetés közben, itt a vészhelyzetekről van szó.
    Korábban bmw-ről volt szó nem? Automatában egy kicsit jobb a helyzet, de próbálj meg egy kézzel hirtelen elfordulni mondjuk 90 fokban. Aztán irány a RTG.

    Hát ez is igaz de azért valamenyire ismert helyen ha járok mojuk a külváros kisutca ahol ha meglepetés van avgy valami akor se kell nagyon nagy atrakciót levezetni.
    Bmw is van de mint mondtam párszor azt én nem nagyon kapom meg.
    Igen, csak a jobb kézzel szokás váltani. Kívülről nem látszik melyik autó automata, lényegesen kevesebb van mint manuális és mint amennyien telefonálnak vezetés közben. Tehát ha jobbal vált, ballal telefonál akkor melyikkel fogja a kormányt, melyikkel indexel, esetleg melyikkel hamuzik?

    Igen ez is korrekt erre nem gondoltam mivel én magamból indultam ki automata váltóval. de ja akkor télleg ballal kell telefonálni.

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák