- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
I_Am
veterán
válasz Khelben #7103 üzenetére
Te tudod miről beszélsz?
Szerinted a fénykép mikor készül? 1.5 kilométerre? Mert átlagosan a lézert már onnan észreveszi, de mire a kép készülne már akár 20-al is mehetek. Akkor meg nincs fénykép.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Integra
titán
válasz Khelben #7109 üzenetére
na akkor egy kis gyorstalpaló csak neked
van radar detektor, klasszikus néven traffipax, ez van a mérő autók orrán. ez fotóz. nicnsen video, csak fotó. 50, de inkább 40 méteren belül készít fotót, rendszám és arc jól látható, ennyi.
van a lézeres mérés. a lézer tölcsére 2km-en belül már kezd befogni, de inkább 1.1-1.0km-nél kezd el igazán rádfókuszálni. felvételt készíthet, de az szart sem ér amíg a felvételen nem látható a rendszám. ehhez pedig 200 méter körül kell lenni asszem, pontosan most nem tudom megmondani, utána kell néznem. lézer blokkoló berendezés egy lézer nyaláb érzékelővel van összekötve, a kettő együtt kapható, a detektro érzékel és a blokkoló azonnal blokkol, a rendőr lézermérő készüléke nem közöl adatot. 4-8 sec között szoktak blokkolni a készülékek, akinek ennyi idő nem elég lelassítani normális sebességre az megszívta. érdemes megállításnál kikapcsolni azért.
ha nincsen a lézer blokkoló rendesen közel a rendszámhoz felszerelve és nincsen két fej legalább egy oldalon, akkor a bemérés megtörténhet. rendes beállításnál profin levéd minden létező berendezés ellen.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Khelben
nagyúr
válasz Integra #7111 üzenetére
akkor egy kis gyorstalpaló neked az életből:
nálunk van egy mérőhely, ahol heti 2-3x mérnek lézerrel. (kis bukkanó, csak a lézeres állvány feje látszik ki, semmi más, ideális)
azt mérik, hogy az 1000-1200 méterre lévő lakott terület táblánál ki mennyivel megy.
ha 65 felett, akkor tökmindegy, hogy a lézertől 200 méterre mennyivel megy, kiintik és a helyszínen megbüntetik. fotó nélkül. mint ahogy a piroson/záróvonalon áthajtásról se kell fotó, ha a rendőr meglátja, megbüntet.a passzív blokkolóról azt írják, nem sokat ér, az aktív meg tilos, de ezt csak olvastam.
-
Integra
titán
válasz Khelben #7112 üzenetére
rendőrökkel, rendőr mérőkkel mennek a tesztelések.
üdv, erről ennyit.
természetesen a földrajzi viszonyok befolyásolnak, ezt senki sem vitatja
de önmagában kijelenteni hogy nem működnek, ez megint, akkora ostobaság...
de végülis mindegy, én legálisan kivédem a dolgot ha belefutnék, te pedig bólogatójános módjára fizetszna, akkor olvasgass még utána hogy mi legális mo-n és mi nem, rádfér
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
én semmilyen változást nem várok és nem remélek.
nem vagyok büszke rá, egyszerűen megelégeltem, ennyi.
szerintem van különbség közte.
továbbra is az utolsó fillérig mindent leadózok és befizetek, nem dobom el a szemetet az utcán, nem parkolok tilosban és fogmosás közben sem folyatom a vizet.
tiszta korropt vagonos lettem, húha!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
I_Am
veterán
Nem ígyis-úgyis. Eddig semmit nem intéztem el. Ezután már el fogom. Miért? Mert eddig nem érdekelt, hogy ha kifizetem, akkor valahova elfolyik. De most ha már 10-szer annyit látnék elfolyni, azt nem hagynám.
Van olyan adó amit 2-szer fizetünk ki és semmi látszata. Jogos lenne a kérdés, hogy akkor miért fizettetik ki velem? Szerintem jogos.
-
lsc
nagyúr
Amennyiben irigyled , akkor be kell állni közéjük , sokkal egyszerűbb . Látok hallok nem egy esetet , hogy lopnak , csalnak , viszont az még nem merült fel bennem , hogy jaj milyen jó is az , most már én is .
Egyébként van egy egyszerű és olcsó tippem : be kell tartani a szabályokat , a mocskos állatok meg dühöngjenek , hogy nem tudnak megbírságolni .Az élet kegyetlen .
-
tiv83us
veterán
Ez az egesz topik szanalmas.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
I_Am
veterán
áááh, hagyjuk!
Ki beszél itt a rendőrökről? Komolyan most már tényleg az a gyanúm, hogy úgy olvasod a dolgokat, hogy számodra a legmegfeleőbb jöjjön ki belőle.
Én magáról az egész állami és most már önkormányzati részlegről beszéltem. Most már kiadható lesz a pénzek elsikkasztásának megteremtése.
De igazad van, megyek is és gyorsan leteszem az ISO minősítést, aztán veszek trafipaxokat és szólok faternak, hogy beszéljen már a polgármesterrel, meg még egy-két illetékessel. Ha már együtt töltötték a gyerekkorukat, talán tud élni a lehetőséggel, hogy biztosan csak én mérhessek majd Kispesten. Aztán jól lehúzok mindenkit és boldogan élek a sok pénzel.
Hülyeség! Szeretem a munkám, sokat dolgozok, sokszor veszélyes is a munkám. Megbecsülik az emberek, pedig kétkezi munka javarészt. Nem lopom ki senkinek a zsebéből a pénzt. De ha már az enyémből kilopják, akkor legalább már ne ennyire pofátlanul tegyék. Szerintem sok lesz a lefűrészelt tábla Május 1-je után és a méhtelepek megint gazdagodnak majd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szombaton szabalyosan vezettem. vegig bp-szombathely-bp. betartottam a sebessegkorlatozasokat, 30-ra lassitottam a vasuti atjarokban es nem leptem at zarovonalat sehol.
viszont segitettem a mogottem jovoket indexelessel, ha lattam h elozhetnek es ok meg nem lattak ki mogulem. es folyamatosan figyeltem a jobbtatarts!-ra meg haromsavos autopalyan is, amikor pedig (este 8) alig lezengtek pest fele autok.
es mindezzel elegedett voltam
annyi volt a valtozas h egy fiat scudo-val mentem es visszafele meg erzekeny rakomanyom volt. segiteni a tobbieket nem kerult semmibe, nem is igazan ertem h masok miert nem csinalnak igy. -
Integra
titán
hajaj!!!
és ilyenkor nem mer utánad jönni, pedig neki segítesz!!
de amíg az emberek fele nem tudja hogy körforgalmat, hogy kell használni, egyáltalán, hogy mi az a zippzár elv és azt is hogy kell csinálni, addig miért csodálkozol egy ilyen level2-es közlekedési dolgon?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azt meg sosem ertette senki mogottem, aszittem csak a motorosok ismerik
kint maradok szembesavban es indexelek vadul, megsem jonnek mogottem elozni. bambaborju.
igaz, azt sem szoktak erteni, amikor kijonne elozni mogulem es en villantok _balra_ h ne jojjon, mert en mar latom nem lesz hely. volt aki megijedt h rahuzom a kormany, es volt aki siman kijott elozni. es persze fekeznem kellett kemenyen.[ Szerkesztve ]
-
-
Integra
titán
válasz #25954560 #7142 üzenetére
ezeket a vezetési technikákat civilben nem tanítják, sok ezekből az előzési és figyelmeztetési dolgokból a személyvédelemből jön, ott viszont nagyon keményen megy az oktatás ezen a téren, hihetetlen jól össze lehet dolgozni, kiegészíteni egymást
[ Szerkesztve ]
-
jasszer
őstag
válasz Integra #7143 üzenetére
Én villogással kezdek, ha nem kis utcák kereszteződésénél történik a szitu (akkor integetek egyből), aztán kezdek hadonászni, ha nincs reakció. Ilyenkor néznek bután, majd nagygáz, kirongyolnak (v lefulladnak) és végig idegesen haladnak előttem a kudarc miatt... Hasznos dolog h szinte minden hétköznapi forgalmi helyzetre ad megoldást a KRESZ, de egyúttal butítja/döntésképtelenné is teszi az embereket.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
-
I_Am
veterán
válasz #25954560 #7146 üzenetére
Én Horvátországból jöttem haza, Bosznián keresztül egy 4-es konvojban kocsival. Mi is vonatoztunk és olyan szépen lehetett haladni, hogy varázslatos volt. Ráadásul ugye könnyebb is nézelődni, mert nem kell anyira feszülten figyelni az utat ha nem Te vezeted a sort. De a hegyeken kersztül a kanyargós úton egyszerűen átsiklottunk, olyan jól ment mindenki a "vonatban". Több 100 kilométeren keresztül, vad idegen sofőrök és mégis annyira nagy volt az összhang, hogy életem eddig legjobb vezetési élményét köszönhetem Nekik.
-
Integra
titán
válasz jasszer #7145 üzenetére
talán nem is igazán butává teszi, inkább úgy értelmezném, hogy a mai világban ebben az országban egyszerűen meglepi az embert, ha segítséget kap és hirtelen ez stresszhelyzetet okoz.. egyfajta tömegpszichológiai dolog. érdekes, ilyen régen nem hiszem, hogy lett volna.
-
törölt tag
igen, igy jo autozni. az elmeny eleve feldobja az embert, aktivabb, figyelmesebb, gyorsabban megy az auto is es az ido is
csak elkepzeltem milyen lehet mondjuk egy micu evo, egy impreza es egy s2000-rel ugyanez a hegyekben. besz@ras...
vagy ha lejjebb adjuk kicsivel: egy regi mr2, egy regi itr es egy regi celica. o, micsoda gurulas lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...