Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • avl

    aktív tag

    válasz PredatorZoli #67592 üzenetére

    "Én úgy döntöttem, hogy diverzifikálok, és rövidesen, most hogy elérem a kb 240 ezres tartományt, elkezdek külföldi szolgáltatónál is lóvét halmozni fel befektetésekben. Ennek egyik oka a politikai és geopolitikai kockázatok eldiverzifikálása"

    még itt tovább "kutakodnék", kérdezgetek: mi volt, mi van es mit tervezel penzintezet diverzifika terén ? hany db-nál ? (en jelenleg 5-nél vagyok, benne allamkincstar is)
    illetve mit gondolsz jo sorrendnek ? pl.
    - elöször az olcsobbaknal, ezek sorrendje: pl. allamkincstar, RC, KBC, ...
    - ha azoknal X1-nel (ahol x1=...) mar Y1 (BEVA táji, vagy hozammal z1 ev mulva BEVA tái lesz) az összeg, akkor A) kicsit dragabb magyarokat-e vagy inkabb B) joval dragabb "messze" levöket-e
    - ...

    politikai es geopolitikai: azaz 1 orszagon (itt konkretan HU) belüli intezmenyeket kevesbe diverzifikanak tartod ill. realis esellyel szamottevöen kevesbe diverzifikanak ? termeszetesen en is el tudok kepzelni esemenyt, ami a magyar penzintezeteket brutalisan sujtja, tönkreteszi, egy angolt plane amerikait meg nem igazan érint; de az valoszinü a magyar "élést, életet", "élhetöséget" is "rommá zúzza", nem ?

Új hozzászólás Aktív témák