Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szonti

    aktív tag

    Sziasztok!

    Telefont szeretnék vásárolni.
    85 e Ft körül szeretnék rá költeni. Főként böngészés, ebook olvasás, chat programok lennének használva, semmi nagy erőforrásigényű dolog. Azonban nagyon érzékeny vagyok a szaggatásokra, szeretem ha a rendszer nagyon gördülékeny, a gördítések folyamatosan pl menüben v netezés közben stb. A telefont több évre venném 2-3 évre. Méretben max 5" ig gondoltam, de pl LG G4 elég kompakt bár 5,5"-os.
    Amiket eddig néztem: Xiaomi Redmi 3 pro. Ebben nincs B20, Miskolc környékén élek, ezért lehet h hálózattal sebességben problémáim lennének, sajnos biztosan nem tudhatom, h ez a hiány engem nem zavarna, pedig ez a készülék nagyon tetszett.

    Nexus 5x: folyamatos friss rendszer, jó kis telefon, csak a hátlap kopás problémái zavarnak kicsit, meg, h csak 2 giga ram van benne.

    LG G Flex 2: ezt nemrég fedeztem fel, erősen gondolkozom. Sajnos azt olvastam a rendszer nem sikerült túl gördülékenyre, elvileg utolsó frissítéssel ezt javították, viszont lehet nem is lesz rá több frissítést, ez nem tudom mennyire probléma. Másik: farmerzsebben hordom a telefont, nem tudom a hajlítás mennyire teszi ezt kényelmetlenné.

    Amit még néztem olcsóbb telefon Vernee Thor: Nagyon tetszik, de úgy néz ki a gyártó kamuzott kicsit a specifikációkkal, ezért ez még nagyon kérdéses.

    Tudtok segíteni nekem vmi jó alternatívával?

    Segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák