Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz BBéci #85552 üzenetére

    Igen autógyártás az megint más kategória (Suzuki amúgy pont Japán :D, úgyhogy pont jót írtál). Az sokkal nagyobb pénz és nem dzsungiába gyártják az autókat. Telefonokat viszont igen, gyakorlatilag mindenki ott gyártatja le a készülékeit, lehet az samu vagy szifon. Kis sárgák nem buták, eleinte még ment a copy+paste (ez megy már az autógyártásban is, ki tudja pár év múlva lehet, hogy fél áron kapsz majd VW minőséget, főleg ha most tönkre megy a csalások miatt és kis dzsunkák felvásárolnak pár leányvállalatot) a maguk szerény minőségben (ez persze még mindig megy, csak sokkal jobb minőségben, full copy is meg dizájn utánzat is). Utána ahogy fejlődtek jelentek meg sorra a már saját megoldások is és kezdtek terjeszkedni. Ma már ott tartunk amit írtam is, szifon és samunak fel kell kötni a gatyáját, mert nem tudnak megfelelő alternatívát mutatni. Az almás cég még jó helyzetben van, erős a pozíciója, de samuk már nincsenek olyan erős pozícióban, mint 2-3 éve, S5--nél erősen visszaesett a cég, S6-al ezért újítottak és talán be is jött nekik.

    "Azoknak dzsunka termékeknek a minősége, amikre hivatkozol, minimális mértékben függ az eladott darabszámtól."
    Valószínűleg nem tudod hol tart most az okostelefon piac, azok a dzsunkák már semmivel nem rosszabbak, mint Samu vagy LG társaik. Javaslom keress egy nagyobb telefon üzletet és nézz olyan készülékeket, mint Xiaomi, Lenovo, Huawei, mondanám a Motorolát is, de igazából még nem jelent meg új portfóliója azóta, hogy felvásárolta a Lenovo.
    Ezek a kínai telefonok nem azok a hulladék vackok amik évekkel ezelőtt voltak, ha olyan szarok lennének nem tartanánk ahol most, vagyis nem lenne a top 10-ben 6 Kínai, sehol nem lennének és nem árulnák teljesen hivatalosan itthon országos elekto szaküzletekben.

    "Igen, betudható a japánok gondolkodásának, akik hozzám hasonlóan, szintén nem statisztikák alapján választanak."
    Nem, ők a hazait választják egyszerűen, de egyébként igazuk is van, te viszont nem tudod ezt megtenni, de mondjuk támogathatod őket és a gazdaságukat. Engem nem érdekel, hogy ki gyártja, a legjobbat akarom a pénzemért és mindig ezt veszem figyelembe.
    Továbbiakban viszont tényleg ne erőltessük, benned él egy kép amitől képtelen vagy megszabadulni, én meg nem fogom a kialakult képet megváltoztatni.

    u.i.:
    TV-ben egyetértünk, Panasonicom van, igaz plazma és nem véletlen, de a márka stimmel :D

    u.i.2:
    Ja egyébként E4-et se vegyél, mert dzsunka lelkű lesz a telefonod :D vegyél LG Leon LTE-t akkor igazi amerikai szív fog benne dobogni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák