Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • villamos

    őstag

    Sziasztok!
    Korábban már jártam itt, és kértem készülék ajánlást, ám akkor végül egy olcsó tabletet vettem, ami valamelyest be is vált. Így továbbra sincs okostelefonom.
    Nem tudom hogy mennyibe kerül egy olyan készülék, ami kielégíti az igényeimet, de nem szeretnék vagyonokat költeni rá. Olyan max 60-70k körül gondolom. Mindenképpen új, kártyafüggetlen készülék kellene, természetesen itthonról. Oprendszert tekintve inkább legyen droid. Jó lenne ha pár évig kiszolgálna. Telefonálni szeretnék, illetve zenét szoktam hallgatni még. Most egy Nokia X2-02 telefonom van. Nagyon fontos, hogy a telefonáláskor jó hangja legyen, ne torzítson, ne visszhangozzon, hogy értsem a másik felet. Sajnos azt vettem észre ugyanis, hogy a sok sallang mellett, pont maga a lényeg veszik el, vagyis a telefonálás minősége.
    Ezenkívül minimálisan neteznék. Jó lenne megnézni néha egy vonat, vagy buszmenetrendet (Bkk futár).Még ami fontos lenne, hogy egy dual sim -es készülékre lenne szükségem. Van egy céges, és egy saját SIM. Az a gond, hogy a céges előfizetéshez nincs adatforgalom, a saját sim meg csak net, tehát telefonálni nem tudok vele. Igazából ritkán telefonálok, jellemzően inkább engem szoktak hívni. Kizárólag normál SIM -es készülékek jöhetnek csak szóba, a céges Sim nem az én tulajdonom, nem nyúlhatok hozzá, nem vagdoshatom. Ezen kívül a saját sim -et sem akarom vagdosni. Egyáltalán van még ilyen készülék?

    [ Szerkesztve ]

    Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Új hozzászólás Aktív témák