- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
Egy Moto G esetleg android fronton? A 2014-es az túl nagy, de a tavalyi (akár 4G) variánst érdemes megnézni. Fotók minősége nem a legjobb és gyárilag nincs magyar nyelv benne, de gördülékeny, gyors és hosszú támogatást élvez (5.0) akárcsak a Nexus 4 ami valamivel nagyobb. Vagy olcsó kissebb Moto E fixfókuszos kamerával és előlapi hangszórókkal, de abból lassan jön az új variáns is. WP fronton a Lumia 730/735 az 1 Gb RAM miatt, de azok már túl nagyok és nem lehet használni 1 kézzel. Esetleg 630 a mérete és az ára miatt. Kb ennyi jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Milyen droid-os mobilt ajánlanátok olyan 50-60.000-ig maximum?Használtan persze.
Én a HTC One X-et nézegetem, meg az LG G3 mini-t. Annyira nem vagyok nagy fotós, csak netezni jól lehessen rajta, szépen pörögjön. Ja meg majd root-olni akarom -
xmaas
őstag
válasz Humbucker #67452 üzenetére
Hasznalt cummoert kiadni 50-60 ezret nem tudom mennyire erdemes legalabbis szamomra en nem valalanek be hasznaltat ennyi penzert amikor kijonn eleg jo uj keszulek is ennyiert.
One X egy 2012 es model en nekem nem tunik jo vasarnak , Lg G3 S nem olyan rossz viszont csak 8 GB belsoje van amibol 4 hasznalhato fel persze bovitheto na de megis kicsit sovanynak tunik es ha mar "mini" had ne legyen 5 colos....
Szemely szerint inkabb vasarolnek egy Moto G 2014 es modelt vagy ha ha nincs gondod kinai gyartoval szoba johet a Redmi 1S is 50 korul -
4pache
csendes tag
Köszi a tanácsot, kezdek már hajlani a Z3 C-ra. Bár másfelől meg hallottam olyan negatív kritikát a Comtact-okkal kapcsolatban, hogy kevésbé megbízhatóak, mint a nagyobb társaik, és hamarabb előjöhetnek a típushibák bennük. Nem tudom, hogy ennek ténylegesen mennyire van alapja...
Egyébként az Alpha-val mi a probléma? Már többen is lehúzták kicsit, de a Prohardveres teszten meg eléggé magasztalták.
Köszi
-
xmaas
őstag
válasz 4pache #67454 üzenetére
A Z3C egy nagyon jo keszulek aki azt lehuzza az valami hater lehet ami a feneken beszel , menj be itt a forumon a telefonnak a topikjaban nem sok kritkat latni a felhasznaloktol .
A Galaxy Alpha is egy jo keszulek de igazabol azonkivul hogy van benne ujjlenyomat olvaso nem igazan jobb a Z3C nel ami ad vizallosagot az egy eleg jo plusz dolog ha nyugodtan tudsz telefonalni esoben stb nincs para hogy beazik a keszulek ami meg jo dolog a bovithetoseg ami hianyzik az Alphabol az is igaz hogy eleve 32 GB belsovel jonn de azert jol johet SD kartya
A te dontesed melyik jonn be jobban egyikkel se jarsz rosszul -
Flind
senior tag
válasz 4pache #67454 üzenetére
Nem tudom ki mond ilyet, szerintem a Sony Compactok eddig mindig jobban sikerültek mint a nagytesóik.
Például az a baj az Alphával, hogy egy vicc az akkumulátora. Emellett túl van árazva, ha azt veszem hogy jóval olcsóbban kapok Z3c-t, ami vízálló, jobb a kamerája, mindennapi használatra és hosszútávra jobb a procija, sokkal jobb ugye az akksija, bővíthető, jobb a helykihasználása, és ez szubjektív, de szerintem sokkal jobban is néz ki. Amiben jobb lehet az Alpha, az a kijelző, de csak lehet, mert van akinek az Amoled hátrány. Meg gariban nyilván, abban a Samsung verhetetlen.
Z3c-nek nem igazán vannak gyengepontjai, ha lenne belőle GPE, szvsz tökéletes lenne. Nem fogsz vele mellé.
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Kezd tönkremenni a régi (7+ éves LG) telefonom és okostelefonra váltanék. Android vagy iOs jöhetne szóba, de iphone ára miatt maradt az android.
Nézegettem több videót, reviewkat olvastam és sajnos mindegyik telefonban találtam valami nemtetsző tulajdonságot, de a legszimpatikusabb az HTC One M8.
Nagyon nem vagyok otthon a mobilok terén, de ha jól sejtem ez már egy kifutó modell, legalábbis az összefoglalóban lévő bestbuy listán a telekomnál már azt írják nem rendelhető. Ilyen esetben ha a már meglévő domino feltöltőkártyás számomat szeretném használni, még mindig vehetek kártyafüggetlen készüléket valahonnan és azzal tudnám használni a jelenlegi számot, ugye?
Amennyiben jól gondolom, kapható még ez egyáltalán valahol újonnan szürkében vagy már esélytelen ? -
Veron
addikt
Lumia 630 és Moto G sem szimpatikus, utóbbi mert régi. Lumia 730/735 már jobban tetszene, elég nagyon, de még pont belefér.
Samu S4 mininek jó a mérete, ez és a LG G2 mini mennyire pörgős, megkapják az 5.0 Androidot?
Használt iPhone 4S mennyire van lemaradva ezektől sebességben, támogatásban stb?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
legenda
nem jobb a z3c kamerája, a több megapixel - sajnos - semmit sem jelent, nem használhatatlan vagy nagyon problémás ugyan, de a z3c egyik - talán egyetlen - gyengéje a kamera, legalábbis az összképhez képest, és ezt azok a z3c tulajok is leírják, akik használnak/használtak más/jobb kamerás mobiltelefont is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Veron
addikt
Esetleg Samsung Ace 4, Samsung S5 mini, vagy valami Sony -utóbbiakat egyáltalán nem ismerem. Árban felmehetünk kb. 75e Ft-ig, ha ott már van választék.
@Paloczi95: ha engem kérdezel, az nem jó, mert sajnos én is csak kérdezni jöttem ide.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Devas
őstag
S4 miniről jókat hallani, bár általában túlárazott, kivéve ha belefutsz valami akcióba. G2 minivel sincs különösebb baj sebesség terén, de támogatásra ne nagyon számíts ezeknél. Ezért ajánlottam a motorolákat meg a nexusokat, mert azokat támogatják rendesen. Még a tavalyi motoroláktól is jobb támogatásra számíthatsz és nem lassítja le őket mindenféle samsung touchwiz meg LG UI, nem eszi meg a RAM-odat, mert azokon stock gyári android van és nem fogsz igazán találkozni szoftveres bugokkal sem. Iphone-okhoz kb semmit nem értek, de gyorsak pörgősek, jó a kamerájuk, bár hallani hogy a régi modellek belassulnak az új szoftverrel.
Nekem 735-öm van ha érdekel elmondom a hibáit meg az előnyeit.Ace 4 új SoC-ot kapott ami már támogatja a jövő lehetőségeit és az egyik legjobb vétel most a mobilpiacon. De hát mivel samsung és kismillió készüléket kiad, azokat is többféle verzióban, mindenféle művésznevekkel, így sokszor nem azt veszi meg az ember amit akart. Ebből a modellből is van vagy 3 fajta, abból 2 nem kimondottan jó. Meg hát nem fog a samsung nagyon frissitéseket kiadni a csiliómillió készülékére, ahogy eddig se tette nagyon, vagy ha kiadott akkor néha hibás szoftvert, amit később nem javított, hadd vegyen a parasztja új telefont.
Sony az kb teljesen felejtős kivéve a Z széria, azokkal foglalkoznak, a többire szarnak, de ezt csak akkor tudod meg mikor már késő. De a Sony itt dicséretet kap, mivel ő azért hajlandó csinálni kompakt készülékeket. Viszont hallani sok problémát a készülékeikkel kapcsolatban, előtte érdemes kinyomozni mit nem szabad venni.
S5 miniről meg kb semmit nem hallani itt a fórumon, mintha nem is létezne az a telefon.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Sasos
senior tag
Üdv Urak és Hölgyek!
Gyereknek (12 éves) kellene vennem telefont, de mivel jómagam butafont használok, elveszettnek érzem magam a cpecifikációk között. Tehát tanácsot szeretnék kérni, elsősorban ajánlott márka, illetve ár/érték arányban erős konkrét modell tekintetében.
30-40 közötti árkategóriából szeretnék, droidos telefont. Lehetőleg szolgáltató független újat, ha esetleg van jó ajánlat, akkor telenor függő jöhet számításba. Felhasználás tekintetében semmi extra, amit egy mai okostelefon ne tudna. A gyermek leányzó, így a fehér, vagy egyéb vadító színű kivitel sem akadály.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
CactuS
Arcképgyáros
Emag-on ma becsúszott 40k alá a Lenovo A536. 37.000 bruttó jelenleg. A 2 év garanciát azt írják azt viszont nem, hogy hova szól. Tudja esetleg valaki, hogy ez ilyen GSM-boltos garancia vagy gyári? Ennyiért jobb droid nem nagyon van, ugye (kártyafüggetlen és új kategóriában)? Teszteket olvastam róla, bár sajnos Ph!sat nem találtam, nagyon nagy hibát/hiányosságot nem mondtak a telefonról.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
DS39
nagyúr
válasz CactuS #67467 üzenetére
bolti garival adják a telókat az emag-nál, meg külföldi import. inkább vedd 39.990 Ft-ért az edigital-ban.
amúgy szvsz nem akkora vétel, legalább is nekem a kijelző méret / felbontás nagyon csalódás. (ha mindezt 4 colba, max 4,3-ba sűrítik, bestbuy lenne)
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz csaba1203 #67471 üzenetére
Hát magamnak én se vennék ilyet (mondjuk nem elsődlegesen a kijelző miatt, a benne lévő mediatek processzorral anno volt rossz "élményem"). Lehet megpróbálom rábeszélni a kollégát egy LG L65re, árban ugyanaz és legalább IPS kijelzője van)
DS39: köszönöm szépen, akkor az emag felejtős, nem keresem a bajt feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
renamed
csendes tag
hi,
45e kategóriában szeretnék telefont venni, kettő kiszemelt áldozatom van samsung s3 mini és lenovo a536. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Lenovo processzor és memória terén jobban teljesít, míg az s3 mini egy 2-3 éves konstrukció lesz lassan.
-
Sziasztok!
30-40k környékén keresnék valami hölgy-kompatibilis (pl ne tepsi méretű) droidos telefont, újonnan, hosszabb távra. A használat tök általános lenne, max annyi, hogy nem baj, ha kifejezetten jó a kamera. Stock rommal lenne használva, szóval valami out-of-the box magyarul "beszélő" példány lenne a cél. (Én Moto E-re gondoltam, de az nem magyarítható.)
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #67472 üzenetére
Közben beleolvastam az L65 topikjába is. Hát, ott is vegyes a dolog, szidják a kamerát - mondjuk aki a telefont akarja fényképezőgépként használni, annak hajrá -, és kicsit keveslik a fényerejét a kijelzőnek. Engem jobban aggaszt, hogy csak 4 Gb a belső tárhelye és ugye Kitkat van rajta, így alapból nem pakolhatsz alkalmazásokat az SD kártyára. Nem fog lukra futni rövid idő alatt a 4 Gb tárhellyel a rendszer?
-
renamed
csendes tag
válasz voyager4.4 #67474 üzenetére
köszi, remélem más is megerősít
-
-
mikesgabor
aktív tag
válasz renamed #67479 üzenetére
Egyet kell értenem CactuS-al.
A 4GB tárhej és a Kitkat nem fér össze.
Viszonylag hamar használhatatlan lesz a teló.Az S3 mini ott meg rengeteg van használtan eladó.Rengeteg.
Ez nekem úgy jön le,hogy aki csak teheti szabadul tőle.Szerintem bővítsd a listát,mert a kettő közül egyik sem igazán jó választás. -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Ugyanabban az arban a galaxy s5 vagy galaxy note 3 a jobb valasztas?
Internet, fenykep-video (foleg video), es gps navigacio lenne a felhasznalas az alap telefon funkciokon kivul. Semmi jatek. -
CactuS
Arcképgyáros
Kitkat-nál a kamera tud menteni SDre, ugye? Csak az appok nem áthelyezhetőek? Azért kérdezem, mert az elődje egy Galaxy Ace vagy Ace Plus volt a telefonnak, csak döglődik és ha emlékeim nem csalnak, azon kb. negyede a tárhely (?) és elfért rajta. Az Ace sem volt rootolva és ha eddig elvolt vele, akkor annyira talán nem app-igényes a kolléga.
-
renamed
csendes tag
válasz mikesgabor #67482 üzenetére
8gb tarhely található mindkét készülékben, ezt 4gb hol láttad?
-
renamed
csendes tag
válasz mikesgabor #67490 üzenetére
Igen nem a legtöbb, de ebben az árkategóriában vagy még feljebb is átlag 8gb belső tárhellyel dobják piacra a telefonokat...
-
roti86
őstag
válasz mikesgabor #67490 üzenetére
Azért nem olyan egyértelmű! Kijelző méret döntsön szvsz. Ha lehet ki kell próbálni!
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
A két készülék közül melyiket ajánlanátok?
LG G2 vagy a Nexus 5?
Samsung S9
-
Humbucker
senior tag
Samsung S3, S4-et lehet frissíteni hogy az op. rendszer KitKat legyen??
-
renamed
csendes tag
válasz Humbucker #67496 üzenetére
Kiszivárgott a Galaxy S4 KitKat frissítése
S3-ra pedig hivatalosan nincs, de ettől független megy azon is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest