Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    válasz shagy #43718 üzenetére

    Manapság, a legnépszerűbb telefonok, amelyekre romokat is készítenek csúcskészülékek, és 1-2 irdatlan jó ajánlat. Az a baj, hogy ennek az igénynek ebben az árkategóriában nem igen felel meg semmi más az L9-en kívül.

    De ha föladod a szoftver frissességét, akkor máris könnyebb a dolog. Talán még kicsivel többért (~52 partneroban) Xperia L, ahhoz is készítik a cm11-et, de drágább, és nem is annyira népszerű, mint az L9. Szóval nem dúskál romokban, de cserébe kapsz Snapdragon 400-at, és teljesítményben kárpótolhat.

    Viszont akkor fölmerül, hogy külföldi rendeléssel játszik-e egy Motorola Moto G, már 4.4 fut rajta, és a 8 GB-os modell 50-55 körül mozog, de ha van kint ismerős még olcsóbban is megúszhatod. Jah és annyira népszerű, hogy a következő minimum 3 évben nem lennél rom híján. (A moto G a vékony keret miatt akkora, mint egy 4.3-as telefon, max 1-2 mm-el szélesebb)

    Szóval van az L9 nagy, olcsó, de sok rom. Xperia L jó méret, gyors, de kevés rom. Moto G csak 8 giga tárhely, drágább, de iszonyat sok rom garantált frissítéssel.
    A te döntésed, hogy melyik a fontosabb.

    Az xperia M egyáltalán nem népszerű, és a kijelzője is gatra. Az ace 3 elmegy, de akkor már inkább az L-et venném.

    #sanchy Ezeknél egy új alsó kategóriás telefon is jobb. Az első hozzászólás szerint. Mennyiért? Szolgáltató? Használt / új? Mire használnád (első okos telefon, de zenehallgatás, vagy ilyesmi van-e)?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák