Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrZed001

    tag

    - Árkategória. 400 eFt
    - Használt vagy új? új
    - Hol vennéd meg? Bárhol, csak legyen rendesen garis.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat, hosszútávra
    - Mire használnád? (táv)meló, film, fénykép + videó (zoom!), navi, böngésző, néha játék
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Droid

    Nem sűrűn cserélgetem telót, de akkor a kapható legjobbat veszem meg. Note 3-asom érik egy ideje a cserére.

    Néztem:
    1) Xiaomi Mi 11 ultra: Nem kapható. Sehol. Német xiaomi oldalon is csak mint "majd szólunk ha lesz" szerepel. Pedig már több, mint fél éves termék (és drága 1200 €).
    2) Xiaomi Mi 11: 12/256GB verziónak nyoma sincs. 8/256GB verzió elvétve a fekete kapható. A kék sehol sem kapható. De már ez is több, mint fél éves termék. De legalább Qualcomm.
    3) Xiaomi Mi 11T Pro: idehaza okt. 1 lesz bejelentve. Németben már kapható. Nem vagyok benne biztos, hogy jobb, mint a Mi 11 ? Kisebb képernyő felbontás. Kamera sem tűnik jobbnak. Rebesgetik Xiaomi 12 már 3x50 Mpixel kamerával fog jönni és optikai zoom-al ... talán március.
    4) Samu Galaxy Note 20 ultra: Már több, mint 1 éves termék. 21 nem lesz. Talán 22 (vagy vége és több nincs). Ráadásul Exynos proci, régi kijelző. Az egyetlen amiben van SD és Jack slot, meg pen.
    5) Samu Galaxy S21 ultra: 10x optikai zoom nyami, de Exynos proci (drága de Qualcomm procival ezt megvenném ... és van is USA piacra, de ide EU-ba csak az Exynos)

    Szóval az egyik nem kapható, a másik már csak feketében, a harmadik talán rosszabb lesz mint a régi, a negyedik elavult, az ötödik ... másodrangú vevőnek érzem magam mert a jó Qualcomm helyett ide csak az Exynos jutott ... ugyanazon az áron ráadásul.
    Szóval nemtom.

Új hozzászólás Aktív témák