Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Üdv!
    Tanácsot szeretnék kérni, létezik-e a készülék, amit keresek.
    Kicsit több, mint 2 éve vettem egy Meizu m6 note telefont, 37k volt, számomra abszolút bestbuy. Jelenleg is ez van, nagyon szeretem, de 2 simkártya van, kissé szűkös már a 32 gb, akadozgat (eléggé tele van). Emellett most már gyakrabban is kell töltenem (nincs a kezembe ragadva, keveset használom, így eleinte 1 hét kellett, most már 4 nap, vagy kevesebb alatt is merül). Az oprendszer se frissül. Más gond nagyon nincs.
    Ehelyett vennék újabb telefont, de csak ha minimum ennyire best buy, mint a mostani, és minimum 2 évet kibír egy akkuval, ha nincs ilyen, tárgytalan.
    - Árkategória. 37k volt a mostani, ennyi ma semmitérő. Ha mégse, akkor ennyi, egyébként 50k.
    - Használt vagy új? Lehet használt is, ha esetleg lehet kapni bele akkut és cserélhető legyen forrasztás nélkül (ha amúgy minden jó rajta).
    - Hol vennéd meg? Új webshop, használt apróról. (Lehet külföld is).
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? Bestbuyt keresek minimum 2 évre.
    - Mire használnád? Normál felhasználás, netezés a budin/utazás alatt, illetve ha jó képet csiná+jó videót (adott áron belül) az jó lenne. Mind a kettő lenne, illetve egy ilyen eszközt használnék vele, emellett egyéb bluetoothos mérőeszközöket. Ezt bírja a mostani is gond nélkül. Minimum fullhd, illetve 4/64 gb, VAGY dualsim+microsd menjen.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Tökmindegy, de ennyiért úgyse lesz alma, csak lelakva, szétszedhetetlenül, pótalkatrész nélkül. Android van (flyme féle), eléggé érdekesen fordított. Nekem ez is oké. Azért ne legyen egy szétbugolt szétdizájnolt cucc, illetve menjen vele a gmail (gondolok itt a Huawei féle dologra...)
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
    Mint a mostani (155x74 mm), ez megfelel. Elég nagyok az ujjaim, így a túl kicsi nem jó, ennél sokkal nagyobb viszont ne legyen.
    Összefoiglalva:
    Minimum akkora akku, jobb teljesítmény érezhetően, kicsit jobb képek/videók, 2 évre, 50k.
    Létezik? Mert ahogy néztem, a mostani telefonomtól jobbat csak 37k+LÉNYEGESEN többért kapok.
    Köszönöm! (bocs, ha túl hosszú, igyekeztem részletesen leírni az igényeim).

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák