Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mateglaj

    tag

    Sziasztok!

    A közeljövőben (mosttól számítva, úgy augusztus elejéig bezárólag) tervezek egy új készüléket vásárolni.

    - Árkategória: 200e körüli ár maximum
    - Használt vagy új? Lehetőleg új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Szolgáltatónál, Telekom, vagy Vodafone, vagy eu-s raktárból mindenképpen.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Szeretném, ha minél jobb ár/érték arányú lenne, de szeretném, ha kibírna 2-3 évet, és megállná majd az akkori felhozatalban is a helyét...
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Főként fényképezés, videózás, játék, böngészés. Talán a kamera a legfontosabb, mert imádok fényképezni, videózni, a 4k60fps-t és az optikai stabilizátort elengedhetetlennek érzem...
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?Honornál olvastam, hogy nincs lehetőség bootloader nyitásra, lehetőleg lehessen rajta rendszert módosítani, ha kellene.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy, mekkora, azért 5 colnál ne legyen kisebb, de felfele mehet bőven

    Továbbá tudom, nem 200 ezres kategória, de a telekomnál most van ilyen akció, hogy ha online rendeli az ember, 240e körül lehet kapni galaxy s9-et, most stabilizátoros állvánnyal.

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák