- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
-
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Még elég új vagyok ebben a témában,de igyekszem vissza olvasni azt a pár évnyi hozzáoszlást ezért is most igazán nem kérdezek, vagy legalábbis annyit hogy, tudnátok e nekem mondani erre a konfigurációra:
AMD Phenom(tm) 9550 Quad-Core Processor 2200MHz
ASRock n68c-s UCC
ddr3 2x2gb 1333MHz
Radeon HD 5770Egy verziót hogy, mégis minek olvassak pontosabban utána.
Remélem segítetek -
Csabee.
nagyúr
Lionra milyen torrent klienst ajánlotok?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz tDr1v3r #9911 üzenetére
Én még kezdő vagyok nagyon, de miért van az hogy pl a trnasmission-t feltelepítettem, és ugye asztalra kirakja a képfáljt, és ha onnan leválasztom akkor törlődik a program..
Nem lehet úgy feltelepíteni hogy felrakom a progit és az a fálj ne legyen az asztalon??
Szoknom kell még a mac-es környezetet...Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Csabee. #9913 üzenetére
Szuper rájöttem közben.. valamiért Lion-on a mac-es utorrent nem akar elindulni illetve elindul és rögtön kilép, a transmission az elindul és megy rendesen!
Kérdés, ha ATI VGA-m van és néha akadozik a lenti menürendszer, az az jelenti hogy nincs feltelepítve rá megfelelően a VGA driver? Mert igaz nem is telepítettem hozzá még drivert.. De a felbontás az jó.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz Csabee. #9921 üzenetére
Ha elszánod magad 0-ról újratelepitésre, akkor megcsinálhatod. Ha nem szánod el magad, akkor is van esélyed rá
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Nincs valakinek elfekvőbe egy ADP-VGA átalakitója? Ilyenre gondolok.
Kutattunk ismerős padlásán, és találtunk egy Apple Power Macintosh 7300/166-os gépet. Látszólag működőképes, csak képet nem tudok belőle kicsikarni, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy nem tudom hova bedugni a monitort Mondjuk a billentyűzet/egeret se--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
tDr1v3r
veterán
válasz Csabee. #9921 üzenetére
Pedig nem nehéz a dualboot, ha van fent Chameleon (bootloader, szinte minden telepítő tartalmazza, made in hungary) akkor ki tudod választani a Win-es partíciót.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
sp@rtan
senior tag
ko9, amúgy nekem a Liont Chameleonnal kéne telepítsem (egy pendriveon minden), vagy egy pendriveon lévő Lion telepítő + HackBoot Lion-nel? Mert ez még mindig nem világos.
-
ko9
addikt
válasz tDr1v3r #9924 üzenetére
Az a jó, hogy Made in Hungary tényleg, de magyar nyelv mégsincs benne. Tegnap éjszaka megcsináltam hozzá a magyar lokalizációt, átkéne újra olvasni, meg majd beküldeni.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz Csabee. #9931 üzenetére
Nekem csak az van, igaz 2 Mac van fenn. Nem bántam meg. VmWare Fusionnal olyan mint ha Windows is lenne fenn, tökéletesen kiváltja.
-
sp@rtan
senior tag
Van ez a HDEF Gigabyte nevű app. Ezzel meg lehetne valahogy oldani, hogy működjön a hang? Az nem gáz ha nem Lnx2Mac realtek kextjét telepítem, hanem az eredeti Realteket?
-
-
ko9
addikt
válasz sp@rtan #9938 üzenetére
Elvileg ahhoz találták ki az Lnx2Mac kextet, de ha nem megy vele, akkor jó az eredeti Realtekes. Szaladjon a net az a lényeg
-
ko9
addikt
válasz Csabee. #9937 üzenetére
Ez egy nagy kihivas...
Sehol nem találtam a 14esről infót, hogy próbálta volna valaki. 17esek próbálkoztak, de alapvető hibákon buktak el (kimaradt a NullCPUPowerManagment.kext, meg ilyenek).--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Máté94
addikt
-
sp@rtan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest