Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz brumi1024 #45190 üzenetére

    BMW-nel voltam, annak ellenere, hogy Audis jegyunk van, szoval csak annal tudom a "sorsolas" menetet.
    Jelentkezik az aki 18 feletti, valasztanak kettot, nagy dobokockaval dob mind a ket jatekos 3-at, a nagyobb osszegu nyer, majd meg egy ilyen kor, vegul a ket gyoztessel meg egy.
    Lementunk a BMW-hez, jott oda egy ficko, aki M4 tesztvezetesen volt, szoval biztos van.

    Viszont seggprobaltam a Q7-et, az uj E-t, M3 es M4 -et. A Merci kozepkonzola rettentoen gagyi, kopogos, 3 eves Samsung hátlap szintje, zongoralakk bevonattal, es fanak alcazott muanyag dekorral korben, a kesztyutarto elorre hatra egy centis holtjatekkal,
    M4/M3 kardanbox detto, alul sorjas, hajlo plasztik, Suzuki szint, ajtok alja szinten, muanyag fa abban is, itt kicsit ki all, ott kicsit belatni stb.
    M6-nak olyan illesztesei vannak mint egy 20 eves Kianak, motorhazteto beljebb van mint a maszk(lokharito), sarvedo egyik oldalon lejjebb, masikon feljebb, hatul szinten. Eleg szembetuno, keresni sem kell, matt fenyezes miatt simogattam :D ugy meg aztan plane eszrevenni.

    A Q7 viszont megdobbento, minosegben durvan felette van az osszes felsoroltnak, puha anyagok mindenutt, gombok, kapcsolok tekerok minden nyavalya, alom finoman jar, egy massziv tomb az egesz, az ajto csukodasa kulon mise.

    Ezek kozul csak az Audinal, Audiknal lehet latni es erezni azt, amirol kulonbozo tesztek odakat zengnek, BMW amilyen jol nez ki, akkora csalodas belul.

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák