Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz kisza25 #290012 üzenetére

    Igen tudom de szerencsére instant fogadtak minket mert telefonàltunk mi van, Váciak rendesek. Sőt le a kalappal a váciak előtt, rögtön hívták be vizsgálat + ekg + vérre. 3 órával később kontroll és csak utána engedtek el minket.
    Nagyon figyeltek pedig kemény napjuk volt, piásak, balesetesek, még egy 13-14 éves lányka is beesett elv bepartidrogozva ájultan. Kemény estéjük volt banyek.

    Qru köszi, szerencsére nem infarktus volt csak jó eséllyel koszorúér görcs jó eséllyel meszesedés és extrém melóhelyi stressz miatt amik nem nyerőek már 56-57 fele. :(

    Viszont kaptam én is ajándékot :W ugye 45-ös gumik vannak fent a gitrágó előző tulaj miatt. Nos… tegnap a korházhoz a GPS a hegy felől vitt le. Akkora kátyut kapott a balhátsó mint az állat de megállni nem tudtunk ugye… mára le is laposodott. Felni nem sérült de a tavaszt nem várom meg úgy néz ki azzal a 4db Quatrac-al. :(
    A Quatrac ársávjában van valami ami jobb vétel lehetne? Teszteket végig rágva vagy azt vagy esetleg az új NBluet fontolgatom.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák