Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz lezso6 #278208 üzenetére

    A Lánchídon mindenki szabályosan közlekedhet, aki a buszsávot használhatja, mert azok buszsávok. A taxisokra köpködünk, de a motorosok, robogósok is mehetnek ott. Érdekes módon ők a legtöbb Lánchíddal kapcsolatos felsorolásból kimaradnak.
    Nem értem, miért, pedig nagyon sok fórumon jobban szidják őket, mint a taxisokat.

    Egyszerűen Budapestnek az a nagyon nagy átka, hogy nagy, nagyok a távolságok. Nekem 10 km a munkahelyem és a lakhelyem közti távolság, ez mondjuk egy fél órás tekerés. Ezt sokallom, de a google maps inkább 37-40 perccel számol. És ugye a kerékpárt ki kell hozni a tárolóból, fel a garázsszintről, munkahelyen levinni a tárolóba, tehát az már bruttó 45-50 perc. 50-60 perc alatt megvagyok BKV-al, időjárástól függetlenül utazok és ha nincs narancsérlelő meleg, akkor izzadságmentesen. És nekem csak annyi az emelkedő, hogy át kell mennem egy hídon.

    Az sem nagy segítség, hogy például az 1-es villamos bizonyos kocsijaira felvihetem a bringát. Ami nekem kényelmes méretű bringa, az nem fér el a villamoson. Persze az külön öröm, hogy a kerékpárszállításra kijelölt helyhez tartozó ajtónál ott van középen a kapaszkodó, tehát felvinni sem tudom. De ha lenne is hely felvinni és elhelyezni, akkor is még meg kellene küzdeni az utasokkal 8-8:30 és 16:30-17 között, hogy ugyan már, tegyék lehetőve a fel- és leszállásomat.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák