-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Mikor indulok fórumozni [link]
🤣🤣😆 -
6030D
Ármester
válasz focvis #261754 üzenetére
Meg a Bandit.
15 Ft/l MOL kupon. tboldi posztolta 2 napja, 04.11-i lejárattal. Én ma kapartam le (lehetne Kapard le! gomb, mint a lidl alkalmazásban - Helló, MOL-app fejlesztő tégla), nekem 04.13 a lejárat. Szóval akinek nem sürgős, az később kaparjon, így tovább őrzi meg a minőségét. Kérdés, hogy mikor tűnik el kaparás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
félisten
-
K Norbi
addikt
válasz focvis #261754 üzenetére
"HOZZÁTOK VISSZA WINKLERT!!!"
Csak ha megborotválkozik
Ránézek az ilyen szakál gyepálra..
És az jut az eszembe ahogy kifúja az orrát, és hót takony az egész.
Aztán beleszárad. Az orra alatt besárgul egy idő után a takonytól.Aztán le eszi egy kis pörkölttel, az is beleragod.
És egyéb étel maradékok is.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz szabonagyur #261756 üzenetére
Ok, de a kuponról a szürkét az ujjad húzogatásával szeded le, nem? És jó alaposan kell. Lidl appban jobb felül van egy Kaparj le gomb, és lekaparja magát.
-
veterán
-
veterán
válasz szabonagyur #261718 üzenetére
Akkor ez se kamu? Úbazz.
Aktuáis időkép: [link] Reggel és délelőtt
kabrióztamnyitott tetővel ródsztereztem.[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #261770 üzenetére
Hehe, én csak szombaton megyek arra, és nem a reggeli órákban. Nem tervezem vissza rakni a télit. Főleg hogy az egyikről hiányzik 10g súly.
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
Totalcar személycsere megvolt ? Érdekesek....
[link]
Gajdánra kiváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz Gergőke88 #261773 üzenetére
Átjáróház lett a TC.
Gajdánért kár, ő ért az autókhoz. Winkler nem ért, de nem baj, jó volt a stílusa.Speedzone-ra eddig összesen nem számtan többet mint egy óra, a "Pista" nekem sok, megfekszi a gyomrom. Valamint olvasni szeretem a cikkeket, nem YT-on nézni. (oldschool vagyok, tudom)
-
nagyúr
válasz szőröscica #261783 üzenetére
Mert szerintem gyerekeként tekint rá, talán. Nem tudom. Meg neki ott a TC híradó, amolyan magánszám, ami még jó is! Ha dobbant(ania kell) akkor neki meglesz a maga követőtábora, és a TC végleg süllyesztő közeli helyzetbe kerül
#261784focvis: +1 Gajdán Tanár Úr agyban ott van, bár tény, hogy öregszik szegény.
#261786BigBlackDog: Ez is +1, én is szeretem olvasni a cikkeket!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
6030D
Ármester
válasz BigBlackDog #261786 üzenetére
Azóta nem tudom milyen autói vannak... régi szép csíkos vasárnapok....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #261789 üzenetére
Nincs, bar igeny se nagyon van ra a fiatalabbak kozott.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
válasz pit stop #261792 üzenetére
Mondjuk amit valamelyik egesterben elmondtak az ev autoja dijrol... Ketten kerdezgettek Gajdan Mikit, hogy miert az lett valasztva ami, mert az utobbi par evre visszamenoleg a masodik/harmadik helyezettek sokkal erdekesebbek/eloremutatobbak, sot talan meg jobban is fogynak, mint az elso helyezettek. Sok jo indok nem jott, volt amire Miki sem emlekezett. Szerintem manapsag tul sok jelentosege nincs annak a dijnak, jobb tesztek jonnek nehany Youtube csatornarol.
Pl.:
2014
Peugeot 308
BMW i3
Tesla Model SNem hiszem, hogy miert piacformalobb az i3 es a Model S, mint a sokadik generacios 308.
2017
Peugeot 3008
Alfa Romeo Giulia
Mercedes E-ClassMiert nem a Giulia nyert?
2019
Jaguar I-Pace
Alpine A110
Kia CeedI-Pace-szel eleg sok problema volt (egyik legzavarobb, hogy random abbahagyta a DC toltest), nem is fogyott igazan.
2020
Peugeot 208
Tesla Model 3
Porsche TaycanSiman a Model 3-nak kellett volna vinnie kerdes nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
Gatho87
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem: adott egy 2002-es Fabia 1.4 mpi.
A fő probléma az volt, hogy indítás után és menet közben is random villogott a fényszóró. Ez egyre sűrűbb lett és már minden világítás ezt csinálta (féklámpa, belső világítás, egyszer kétszer elment a servo, de a servolámpa többször is kigyulladt, az indítás is nehezen ment csak kerregett(de inkább nyáron, télen pöcc-röff, de elindult..). Előszőr testbajra gyanakodtunk, de nem az...
Aztán generátor, fel is lett újítva két fázis minusz volt. Utána még mindig csinálta. Visszavittük garanciába kimérték az autót. Hát a servoszivattyú szivat, mert szopkodja az áramot, nagy feszültséget vesz fel random (aksit is tönkrevágta). Ki lett cserélve az is, aztán minden szipi-szuper 3 hónapja, nem villog este már van fényünk is és látunk is, autó pöcc-röff.. aztán a mai napon megint elkezdte..indítás után. Csináltam videót is hangosan érdemes megnézni, hallani ezt "fúrú" hangot és ezzel szinkromban a fényszóró is villog és az alapjárat ugyan ebben az ütemben ugrál. Szerintetek mi lehet a baj? (Ezt egyébként indítás után csinálta, de vásarlásból hazafele már nem..indításnál és út közben sem (kb 15 km). Utána járattuk egy kicsit, párszor ráimdítottunk, de semmi...
[link] -
tboldi
nagyúr
válasz Gatho87 #261795 üzenetére
Üdv!
Most, hogy beírtad már 20 külkönböző topikba ugyanezt, 21. alkalommal írd be oda is, ahol a legnagyobb eséllyel kapsz választ: Skoda, VW, Audi, Seat topik
-
tboldi
nagyúr
válasz Gatho87 #261797 üzenetére
Igen, láttam. Nyilván túloztam a 20-szal, de elég egyszer is a megfelelő helyen.
...................................Más: Nem tudtam, mi hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest