Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz rATdrAgOn #1360 üzenetére

    toyota starlet-en nem egesz napos melo a vezermuszij-csere. egyebkent, ha olvasnad Integra mas hozzaszolasait is, akkor tudnad, hogy ugyanazt irja a hondakrol, mint amit te nem latsz: kell torodes nekik, pl gyakori olajcsere nagyon jo minosegu olajokbol, stb. o a japan tragacsokat szereti, te meg masokat. tokeletes auto nincs, csak valakinek a megbizhatosag a fontos, valakinek a szerviz-igenytelenseg, valakinek a kullem, vezethetoseg, vezetesi elmeny, szepseg, hang, belso ter, gazdasagossag es meg sorolhatnam.
    a csalad 8 even keresztul hajtotta a starlet-unket. most vettem nekik egy corsa-t es teljesen mas felfogasu auto. sokkal jobb allapotban van, sokkal kevesebb kilometer van benne, jobb a fenyszoroja, kevesebbet fogyaszt es uj hatasu az egesz. es en megis szivesebben gurulok a starlet-tel, mert azt szeretem. sot, vilag legnagyobb hulyesegekent kitalaltam, hogy felujitom: karosszeria kijavit, telifeny, alukerek. es boldog leszek vele (ha igaz :D)
    sztem folosleges magad felhuzni az o vilagnezeten, mert ha pl te azt mondod neki, hogy a megultetett civic coupe neked nem jon be, mert kirazza a lelked es helyette citroen xm-re vagysz, akkor megerti. vagy ha aszondod h te a vw polo ala siman beteszel egy 17es kereket, mig neki azert a civic-nel mar okoskodni kell, azt is el fogja fogadni. vagy ha irsz nehany gyari alkatresz-arat :)

    riszpekt,
    &rew

Új hozzászólás Aktív témák