Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz footy #129130 üzenetére

    Es ugye a vicc, amire reagaltam is, hogy ott vannak a kamerak, amik jo esellyel erre alkalmasak lennenek es megsem szol vagy csinal senki semmit. Az M1 autopalyan ha vegigmesz a hatartol Bp-fele egy ünnepnap elött mondjuk az olyan mint egy csatater. A követesi tavolsag kb oyan 10 cm atlagban, ugy hogy latszik, hogy fullon van minden sav es minimum 3-4 hatulrol egymasbaszaladós balesetet fogsz latni. Erre mit csinalnak? Semmit. Küldik a 30 ezres csekket, ha 10 el gyorsabban mesz es jobbara szerintem azt is csak a Magyaroknak, mert a romanok meg a nemet / osztrak autokon nem latszik a retteges a kapuk elött.

    Csak ugy erdekessegkepp, ha a nemeteknel ilyen 10-20 km/h val tulleped a sebesseget kapsz egy 10-20 euros csekket. Ha a követesi tavolsagt nem tartod, akkor meg jön pikk pakk a 100-200 euros csekk a büntetöponttal es gyorsan ugró a jogsi is egy par honapra.

    Tök erdekes ezek utan, hogy az emberek többsege nem lep bele a satufekbe es lassit a 60 as tablanal 45 re (biztos ami biztos), ellenben a Porsche Panamera is beall követesi tavolsagra töled, ha latszik, hogy nem tudsz lehuzodni elöle. Milyen erdekes ez az egesz :F :F :F :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák