- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
-
gyeniko
őstag
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
subset
senior tag
válasz zoleeno1 #98948 üzenetére
Nálam is van tűzijáték (de sok idő kell neki, hogy elinduljon)....Nálad is kellene, hogy menjen.
webos 4.5-nél:
Beállítások -> Általános -> További beállítások - > Képernyővédő (LiveTV esetén nem kapcsol be, még ha be is van kapcsolva)[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Delfi
tag
válasz applause #98927 üzenetére
Szia!
Én egy régebbi Sony tévéhez vettem egy ilyet: https://www.tp-link.com/hu/home-networking/wifi-router/tl-wr802n/
Pofonegyszerű beállítani, és a tévé usb portjáról is adhatsz neki tápot. Össze kell kötni a tévével egy netkábellel és onnantól a tévé úgy tudja, hogy hálózaton van. Ha nem elég a sebessége, akkor van nagyobb testvére is.
Apró megjegyzés, én oltárit csalódtam a Sonyban, mert semmire sem tudtam használni a hálózatot, így nekem ez az eszköz végül extender lett a felső szinten. -
Wucky
senior tag
válasz castiels #98936 üzenetére
Én használok. Mi a kérdés?
Subset: Igen, tudom, de rosszul fogalmaztam. Kategóriákkal kevesebbet tud az enyém, de nagyon szép a kép. Igaz a fekete az nem teljes, de nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz castiels #98957 üzenetére
Azt nekem is csak akkor írja rendesen, ha pont azt a full magyar csatornát sikerült beállítani. Nekem van ukrán kiírásos is, amin magyarul negy minden 😉
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz castiels #98959 üzenetére
Igen. Ezen én is túl estem. Nekem mondjuk a csatorna szerkesztés is nehéz volt, mert nincs már itthon pendrive 🤣🤣🤣
-
Wucky
senior tag
Én 2 hét után feladtam.
-
nobela
senior tag
Sziasztok, 43LT340C-ről mit lehet tudni, hagyományos TV-ként mennyire állja meg a helyét? Szinte semmilyen információt nem találok róla.
HDMI-n keresztül használnám, smart funkció nem érdekel.
Ebben az árkategóriában a Sharp AQUOS 40BF2E tűnik az egyedüli ellenfélnek, melyikkel járnék jobban
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
castiels
addikt
Van valakinek esetleg UPC direct-es cseh műsorszórással lekeresett magyar csatornalistája? Esetleg ki tudná menteni?
-
Kátai
senior tag
válasz castiels #98961 üzenetére
Ezt próbáljátok ki:
"A hiba megoldása amire telefonon kaptam tanácsot:
Csatornákat kell újrahangolni, de nem szabad UPC hálózati azonosítót használni, hanem teljes keresést kell választani. 40 perc, de minden funkció hibátlanul működik. Változtathatók lettek a csatorna számok, menthető USB-re a csatornalista.
2. UPC magyar ékezet keveredését az indítás után csak nyelv beállítás Magyar, az ország csak (... ) a legalsó! A beállításoknál később átállítani az alapértelmezett nyelvet, stb."
Info innen [link]
Nekem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sikerült közben már.
Műsorszórás cseh-re állítottam.
Újrakeresés, kimentve pendrivra, chansortal kikerestem a magyar csatornákat és sorbaraktam, pendrivot visszaraktam a tv-be és beolvastattam, hibátlanul működik az epg is, jók az ékezetek, ha kell valakinek cseh műsorszórás-os lg tv-re sorbarendezett magyar csatornalista írjon.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz eastsider #98971 üzenetére
Vodafone (UPC) kábelen nem minden készüléken lesz elérhető a nézőkép, ezzel kár foglalkozni, sok TV-n kipróbáltam, Panasonicon volt, LG-ken nem volt, Sony-n meg a háttérben megy, ott a Guide áttetsző, Samsungon sem volt nézőkép. Ahol az ablakos megoldások vannak eléggé kérdéses a működés, de előfordul olyan késülék ahol működik. Nálam jelenleg egyik TV-men sincs, rendszertől függetlenül, egyébként kártya nélkül van, tehát valami összefüggés lehet a kártya és a TV tunere között.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
maca747
újonc
Sziasztok! A héten vettem egy LG 55UM7450PLA tévét és mára az sd felbontású M1.M2,M3 eltűnt a sorból. HD-ben jönnek, de furcsa az egész. Valamit én nem jól csináltam a hangolásnál? Digis az előfizetésem. Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
válasz maca747 #98974 üzenetére
....szerintem azzal csak nyerhetsz ha a "közszolgálati" - migráns tv-ket nem tudod "befogni" ha hd ha nem hd....az igazság az hogy Soros keze van a dologban, írod is hogy eltűntek a "sorból"
Ja meg azt is írod hogy Digi....na tőlük most ez várható is, hogy leveszik a kínálatból - jogosan - amit műveltek az 5G-s tendernél velük...az annyira tipikus manapság kis hazánkban.....[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ismerősöm eladja az alig használt LG-t [link]
Filózok rajta, van valakinek tapsztalata róla? (Látom, hogy valaki pár napja kérdezett hasonlót, nem sok válasz érkezett)
Köszönöm[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
bara871
csendes tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata az alábbi tévékkel?LG 60UM7100PLB
LG 65UM7450PLA
LG 65UM7610PLBElőnyök, hátrányok a másikkal szemben. Milyen különbségek vannak közöttük? (azt tudom, hogy az első VA, és nincs a csomagban Magic Remot...a harmadik talán külsőleg szebb)
Megvennétek újra, vagy mást választanátok?
Köszi minden választ előre is! -
subset
senior tag
-
Longman8504
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy LG 55SM9010PLA készüléket. Ha valakinek kérdése lenne, vagy bármi egyéb, esetleg vásárlás előtt áll, szívesen segítek. Szép napot!
-
Konyika
senior tag
válasz Longman8504 #98981 üzenetére
Szia!
Tapasztalatok? Bevilágítás, menü sebessége stb. Ne fogd vissza magad
-
agemate
addikt
Nemrég vettem egy 43UM7100PLB TV-t, amivel elégedett vagyok, szép színek, éles kép, jó smart funkciók, gyors oprendszer, stb.
Egyetlen problémám vele, hogy némiképp sötétnek érzem a képét, főleg amikor Netflix-et nézek. Nem nagyon szeretnék magamtól belenyúlni a képbeállításokba, az "Eredeti" képmódot találtam a legvilágosabb-legélethűbbnek.
Fentebb egy kolléga linkelt UM7300 kalibrációs segédletet, amit meg is csináltam a 7100-on, de borzasztó lett tőle a kép (vissza is állítottam a gyári értékeket).Kérdésem leegyszerűsítve: Lehet-e a fényerőn a képminőség romlása nélkül emelni valahogy?
-
agemate
addikt
Eco módot, szemkímélő módot természetesen kikapcsoltam.
-
junior19
senior tag
válasz agemate #98983 üzenetére
[link]
Itt egy leírás, hogyan kell az alapdolgokat beállítani. Minden forráshoz be kell, ezért is lehet neked most a Netflix, mint amikor mást nézel. A mintákat a saját lejátszóján játszd le, vagy a youtube-on is fenn vannak a minták, s ha szerencséd van, akkor jó lesz a netflix-hez is.
A kérdésedre a válasz egyébként a leírásban is megtalálható.
Attól függ, hogy fényerő alatt te mit értesz pontosan?
A háttérfényt lehet változtatni a helyiség fényviszonyainak figyelembe vételével, ez a megjelenített képen nem okoz változást.
A fényerőt viszont a megfelelő szintre kell beállítani, ennek a változtatása már jelentősen megváltoztatja a megjelenítő képét, minden paraméterre jelentős hatással van.codec project
-
Sefter
veterán
válasz Longman8504 #98981 üzenetére
Nekem a kistesója van (49sm9000). Monitorként használom, meg filmet nézni..teljesen elégedett vagyok vele
Psn ID: sefter_hun
-
arni1
aktív tag
2 napja vasaroltam egy 7450pla tipusu 50es lg tv-t. Az iment lettem figyelmes ra hogy fekete alapon foltos a kep. (1 nagy, illetve tobb kicsi) normalis ez ennel a tipusnal?
(Fenykepen nem latszik annyira de a netflix jeltol balra szinte az egesz kepernyo)
Van egy masik 6300plc szinten 50es meretben, ott a sarkokban minimalis foltok vannak.Koszonom a valaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, 3 éve egy 32 LH6047-et használok monitornak.
Tv-nek nem is próbáltam.
Az előbb vettem észre, hogy a kijelző teljes jobb oldala lilás árnyalatú lett. A sarkoknál még erősebb. Világos háttérnél vehető észre a legjobban. Zavaró a szemnek... Próbáltam lefotózni, de úgy nem látszik.
Kikapcsoltam, áramtalanítottam, néztem több hdmi kimeneten, vagy simán, de mindenhol ilyen. Nincs a közelben semmi, ami hatással lehetne pl hangfal stb. és nem is töröltem le. Ma lett csak úgy ilyen.
Háttérfény, színek állítása nincs rá hatással. Szerintetek ennek ennyi volt? -
polonic
félisten
Üdv,
Mi a véleményetek erről?
Ősöknek kéne, meghatározták a keretet, 100 ezer, de ez most MM-ben a legolcsóbb 118 ezerért. Ezt még le tudnál gyűrni a torkukon. -
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Egy LG UJ670V tv-m van és annyi lenne a problémám hogy BT-on keresztül a BOSE hangsugárzómmal csúszik a hang 1-2sec-et. Van erre valami gyógyír? Egészen biztos a tv-vel lesz a probléma. Közvetlen a tv mellett van a bt cucc. BT hangsugárzó, kábellel az összekötés nem megy.
köszönöm!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Segítsetek pls.
HP ProBook laptop (2 éves), filmnézéskor HDMI kábellel rákötve egy LG 65UM7450PLA TV-re.
Adott egy 4K film, H.265 kódolással.
A laptopon szépen simán fut, rákötve a TV-re akad a kép.
Gondoltam régi a kábel, vettem egy "premium high speed UHD 4K" kábelt.
Az akadás maradt.
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
magyarhegyi
újonc
sziasztok! most frissült LF652V tip. tv-m 04.06.30-as szoftverre. sajnos a videa filmek már böngészőből sem indíthatók. nekem nincs olyan nagy igényem a filmminőséggel kapcsolatban, ezért jó volt ez a lehetőség. tud valaki megoldást, helyettesítést? köszönöm
-
junior19
senior tag
válasz agemate #98995 üzenetére
[link] Legalább ezt ellenőrizd, ezt is szemmel kell csinálni. Az egyik legfontosabb beállítás.
A lényege pedig, hogy a Fényerő csúszkát olyan értékre kell állítani, hogy a referencia black felirattól balra ne villogjon oszlop, a jobb oldaliakat pedig látnod kell. A 17-es oszlopot csak halványan. Ez pontosabb beállítást eredményez, mintha különböző videóanyagokhoz állítanád.Sokat segítene, ha egyrészt leírnád melyik képmódot, milyen beállításokkal, milyen körülmények között használod. Így nehéz megmondani, mi az amire te sötétnek találod, a sötét részletek vesznek el, azokat nem látod, vagy a panel általános fényereje kevés a számodra.
Rosszul tudod, a színmegjelenítés nem függ attól, hogy ips a panel vagy va. Mindkét fajta képes a szabvány színteret megjeleníteni.
codec project
-
Nagyz777
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy LG55SM8600PLA alábbi képpel:
Minden - IS - állítottam odavissza kétszer, de nem jutottam előrébb így holnap viszem vissza.
A kérdésem hogy a jelölt bevilágítás mennyire számít kirívóan erősnek, mivel maradnék az LG-nél (SM8200 vagy ugyanez meg1x), ellenben ha ez egy nagy valószínűséggel újra előforduló átlagos jelenség akkor elengedném az LG kezét.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.