- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ti milyen képformátumot használtok pl. Rtl klubnál hogy ne 4:3-as arányú legyen fekete szélekkel alul, felül, oldalt?
32LV5590-em van Digi kábeles műsorszórással.
[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Igen, bocsi gyerekek! Mégis 3D-set vettem
Az utolsó pillanatban rávett a család, hogy 3D-s legyen. 42LW5590 lett a befutó, amin igen, megtaláltam a 3D feliratú gombot és rá is jöttem végre, melyik módot kell kiválasztani
Az LG 3D demo filmet le lehet tölteni valahonnan?
Egyébként nagyon jók a HD filmek is felkonvertálva! Még a digitális tv adások is igen élvezetesek így.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
benvolio
őstag
Akkor lehet ezekből már kihagyták a "teljes szélesség" lehetőséget, mert ezzel ugyanúgy jön a 4:3-as RTL, mint a 16:9-es formátumú. A "levágás nélkül" lehetőség csak HD adásoknál választható!
Szerk.:ezt viszont most vettem észre, hogy az SD adás képaránya külön választható a HD adásától, azaz a beállítás egymástól függetlenül megmarad. Csak úgy megjegyzésként írtam, mert eddig ez fel se tűnt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
wocsok
tag
Üdv!
TV vásárlásán gondolkodok, és az LG 42LV5500-n vacillálok. Meg tudnátok mondani, hogy miben "jobb" a LV5590? Illetve Magic Motion távirányító jár a TV-hez alapból? Ha nem akkor hogy lehet rajt netezni? Előre is köszönöm a válaszokat -
-
Abri
senior tag
hy all
kültéri DVB-T anenna kellen, mit ajánlotok?
én ezt néztem:
Alcor 1911 DVB-T antenna -
Olywer
csendes tag
válasz BloodRay #4175 üzenetére
Hello BloodRay
Én is próbálkozom az USB HUB-al, de egyenlőre fél siker.
A Magic Motion rögtön elindult, de a Skype továbbra is hiányolja
a kamerát, pedig azt is csatlakoztattam a HUB-hoz.
Te milyen HUB-ot használsz ?
Úgy értem milyen típus és van-e saját táp ellátása ?
Mit értesz azon, hogy "próbálkozz kicsit, finnyás a tv, de fel
fogja ismerni" ?
Ha csatlakoztatom, gondolom vagy működik vagy nem.
Hiába ismétlem meg 50x, nem hiszem hogy segít.A wireless stick-nek az én tv-men egy külön speckós
(nem USB) saját csatlakozási lehetősége van (LW5590).
Mondjuk én azt nem is használom, mert kábellel oldottam
meg a hálózatot. -
GEO001
aktív tag
Az 5590 a HbbTV, valamint DVR funkcióban több csak. A MM távcélzót külön kell hozzá megvenni, de vannak olyan üzletek, ahol promóció keretén belül hozzá ajándékozzák.
Net kezelést még androidos telcsin keresztül tudod megvalósítani, erről bővebbet visszább olvashatsz."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
Kroni1
veterán
Van olyan Bluray lejátszó ami kezeli az mkv-n kívül a BD-iso fájlokat is esetleg USB-ről?! Az LG BD670-es lejátszó esetleg?! Ha jól sejtem akkor nem.. Mindenképp LG-vel lenne érdemes párosítani a TV-t, mert a simplink csak így működik tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Olywer
csendes tag
A digitalko.hu oldalon 39900,- Ft-ért (arany áron) kínálják.
Én akcióban kaptam a tv-hez az Euronics-ban ingyé.
Skype-al még én is ismerkedek, belépni már tudtam,
hívtam is a lányom laptopját, az ki is csörgött, de kapcsolat nem jött
létre, hiába vette fel.Sajna egyenélőre ennyi, de rajta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
GEO001
aktív tag
Én eddig 1 BD Isoval próbáltam a BD670 -t HDD-n keresztül, de sajna nem tudtam indítani.
A hdmi cec -el rendelkező készülékek párosíthatók, simplink, smartlink -on keresztül, pl. Yamaha erölködöm is."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
Kroni1
veterán
Hát attól tartok nincs is nagyon ilyen BD lejátszó, csak a médialejátszók tudják ezt, de akkor marad a PC-ről lejátszás.. Most olvasom Stevve meg CPT.Pirk cikkeit a HD és Bluray lejátszásról.. Azt hiszem PC-ről is megoldható minden, csak eddig nem olvastam rendesen utána!
-
BloodRay
veterán
válasz pigster #4176 üzenetére
Nem fogod tudni frissíteni a flash-t.
3D zone elérhető ha jól emlékszem ha Németországra van állítva a tv lokalizációja. Persze akkor meg a magyar alkalmazásaid tűnnek el.(#4182) klevi1967 -> Készül a Youtube app frissítése. Hogy mi lesz benne ne kérdezzétek...
(#4178) freesas -> Természetesen van mindben analóg tuner.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Kroni1
veterán
válasz BloodRay #4239 üzenetére
Azt írta valaki itt korábban, hogy az USA-ban ezeknek az LG-knek 120Hz-re van állítva a TruMotion, mert ők ugyebár 60Hz-en tvznek.. Nem lehet szerinted ezt engedélyezni vagy szoftveresen megoldani valahogy az itthon kapható TV-ken? Az lenne a tuti a 24Hz és a 60Hz miatt is..
-
BloodRay
veterán
Nem tudok róla, hogy ez állítható lenne nálunk.
(#4241) klevi1967 -> Huhh, jó kérdés, csak kísérletezésképpen próbálgattunk ilyeneket, nem figyeltem a típust sorry. De nem volt külön tápos.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Vattavári
csendes tag
Sziasztok,
az alábbi kérdést feltettem a samsungos topicban is. Kiváncsi vagyok Ti milyen választ adnátok. Remélem összecseng majd a kettő, hogy segítsen dönteni.
Tehát komoly dilemmában vagyok. Új okost tv-t szeretnék venni és 2 modell között vacilálok.
Samsung 40D6500 (199e - 4 szemüveggel)
LG 42LW5500 (219e+10e wifit stick -7 szemüveggel)
a két jelölt.Elsősorban saját tartalmakat néznék vele, néha szívesen néznék saját letöltött 3D-s filmeket is. A jövőben használnám majd xbox-ozásra is, esetleg számítógépes játékra még. Ha már van bennük smart funkció néha azzal is próbálkoznék.
Segítsetek dönteni. Melyiket ajánlanátok és miért?
Köszi!
-
BloodRay
veterán
válasz Vattavári #4244 üzenetére
Mivel 3D-ről van szó, én mindenképp az LG-t venném.
Lehet most 20-30-al drágább, de az kb 1db elemes(!) szemüveg ára. Nem mellesleg jövőre valószínűleg megint nem lesz már majd a Samsungnak az idei szemüvegekből... A jövő éviek mások lesznek persze, így inkompatibilisek az idei tv-kkel.
És akkor még nem is néztük azt, hogy a polarizált szemüveg kevésbé fárasztja a szemet és kevesebb macerával jár a használata.
Aki meg a polarizált megoldások "felbontásfeleződésétől" tartana(ami erősen véleményes), annak megjegyezném, hogy pl a D6500-as Samsung nem tud fullhd képet megjeleníteni 3D módban. Utóbbit persze teszteltük.
Szóval én személy szerint biztosan nem venném a SS-ot ha használni szeretném a 3D-t. Ha ez nem kell, akkor már azt mondom ízlés kérdése."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
RockCNC
senior tag
válasz Vattavári #4244 üzenetére
Mivelhogy a kérdésedet az LG topicban teted fel természetesen LG-t vegyél!
Nekem volt alkalmam megtapasztalni az aktiv és pasziv tv-et.
A haver samsungjánál az avatar film nézése már fél óra után zavart és fájt tőle a fejem.
Az Lg-n ilyen nem volt,már kétszer végig néztem a filmet.
Aki a samsungra adta le a voksát annak nincs összehasonlitási alapja a pasziv tv-vel.
Amúgy 42LW5500 olcsóban is meglehet venni itt a wifi stick dobja meg az árát.
Lannal is össze lehet kötni wifi helyett ha nem zavar a kábelezés. -
BloodRay
veterán
válasz RockCNC #4248 üzenetére
Két év és vehetsz akksit? Ezt most nem értem. Két év múlva mibe fogsz te akkumulátort venni? Mert, hogy idei Samsunghoz már jövő április-májusban sem lesz szemüveg arra nagyobb összegben fogadhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.