- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Igen, de állítólag nem vibrál, és sokan is ajánlják, bár lehet csak az olcsóbb, könnyen pótolható szemüvegek miatt (bár ez sem elhanyagolható persze). Egy tavalyi LG 47LW5590-t láttam működés közben, az tetszett, nem vettem észre rajta a gyengébb felbontást (igaz akkor még nem is tudtam hogy arra figyelni kéne). Egy aktív 3D-s Panasonicot láttam a tecsoba (nem tudom a típusát) kiállítva, az viszont láthatóan vibrált, szerintem fárasztja a szemet.
Mi a baj az LCD-vel?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
BBéci
legenda
Az emberek tíz százaléka látja a vibrálást, azoknak marad a mozgóképek megjelenítésére kevésbé alkalmas LCD.
3D nézésnél fontos, hogy semmiféle más fényforrás ne legyen az aktív szemüveg látószögében, kizárólag a TV.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Ha 3D filmet szeretnék nézni ES6100-on Egreat R6s-sel, és házimozin keresztül, akkor hány 1.4-es hdmi kábel kell? Biztos hülye kérdés, de a média és erősítő és az erősítő és a tv közé is kell?
Üdv
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
Gicz
addikt
Annyit mondogattad Te, és Nightshadow hogy a plazma mennyivel jobb, hogy motoszkált bennem h lehet hogy azt kellett volna, ezért elmentem megnézni őket. lesötétített helyen néztem meg egy 5Ost5O-et, de csak simán 2d ben is annyira vibrál hogy borzasztóan zavaró volt.
ha egy 5o hz es crt tv vibrálását veszem 1oo% nak, akkor ezt olyan 6o% körülire tenném.
meg van valahogy egy alapzaj, ami mindig ottvan. nagyon nem tetszett. méretre, meg színekre, meg kontrasztra nagyon jó volt, nyilván, de a vibrálás aniyra zavaró, hogy nem bírtam tovább negyed óránál.egyébként lcd-knél megy ez a kamu 1oo hz meg mci, ilyesmik. ha az a plazma 6oo hz lenne, nem láthatnám a vibrálást nem?
[ Szerkesztve ]
-
Lacibábá
csendes tag
Cső,szerintetek elmegy egy samsung UE32EH5300 full hd smart led 50 hz?tud szép képet adni 50hz létére?
-
Lacibábá
csendes tag
Mindenki regél 100,200,300...Hz -k ről,nekem 50esre tellene,ezért érdekel hogy milyen a minősége,ha nem jó,marad a 7 éves LG 30 kg os nagy doboz,ami 100 Hz-s
-
Stevie12
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz gellei #20707 üzenetére
Mivel nem létezik 1.4-es kábel, az csak átverés, ezért egy sem kell.
2 méteres hosszig még a High Speed sem kötelező.dh66e!
A passzív sokkal kevésbé viseli el a fejdöntést, míg aktívval oldalamon fekve is vígan háromdéztem. Múltkor egyik haverom is ezt próbálgatta és meglepődött.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Rbert
aktív tag
LG 47LM620S tesztet nem láttatok valahol?
Erről mi a véleményetek? -
-=RelakS=-
veterán
A Wikipedia szerint az 1.3-mas és az 1.4-es kábel között az a különbség, hogy az 1.4-esben minden ér be van kötve, így mehet az Ethernet over HDMI is a kábelen.
Halkan kérdezem meg: 1.3-mas vagy régebbi kábelnél volt olyan elvetemült gyártó, ami azon spórolt, hogy a 14-es lábat nem kötötték be, és így egy érrel kevesebbet kell használni? Ha nem, akkor vakul a paraszt megint...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
BBéci
legenda
válasz Stevie12 #20719 üzenetére
Az 50 hertzesek mozgóképfelbontása csak 300 soros, amit a háttérfény villogtatása is meg tud duplázni. Hogy milyen áron, az más kérdés.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz -=RelakS=- #20722 üzenetére
Inkább a hdmi.org-ot olvasgasd, abból több és hitelesebb információt gyűjthetsz!
-
-
BBéci
legenda
Mivel egyszerre jeleníti meg a két szemnek szánt különböző képet, a felbontás fékeződik. A matematika mai állása szerint az 2x540 sor, egy pixellel sem több.
Gellei!
Most megfogtál, mert abban nem vagyok biztos, hogy az ARC is megy a régi kábelekkel. 99 %.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinek 3D-re nem, ellenben jó képességű LCD tévére van szüksége, érdemes egy pillantást vetni a Sharp LC-..LE63x sorozatra. Személyesen nem láttam, de több teszt is dicséri, most épp az AVForums A 46"-os változat 230k körül kapható itthon, szerintem ár/értékben jó lehet.
-
Stevie12
csendes tag
A fényerő csökkenésére gondolsz? Esti fényviszonyok között ez nyilván nem volt zavaró, nappal nem próbáltam. Valós 100hz-es tv-t (es6100) eddig sajnos csak "szappanoperásra" állítva láttam media markt-ban, ami nagyon nem tetszett. Jó lenne egyszer egymás mellett látni a kettőt, optimális beállításokkal, de erre nem nagyon volt még lehetőségem...
-
Newyorker
addikt
Szerintem emellett fogok dönteni
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
őstag
kersztkérdés:
TV-ről optikai kimenet használata esetén, a TV-n történő hangerőállítás a kimenetre nézve hatástalan ugye? -
Stevie12
csendes tag
A legtöbb általam olvasott tesztben (pl.: http://www.geeks.hu/tesztek/120718_lg_47lm660s_3d_lcd_teve_teszt?page=0,2), magyar és nem magyar oldalakon egyaránt az interpoláció kikapcsolását javasolják ahhoz, hogy természetesebb képet kapjon az ember. Ízlések és pofonok, de önmagában egy olyan funkcióért én nem fizetnék felárat, ami az esetek többségében jobb kikapcsolva..
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni lcd /led tv választásban, mert nem igazán értek hozzá.
A helyzet a következő, egy kis hálószobába szeretnénk a falra egy tv-t, ami a fejünktől kb. 1,8-2 méterre lenne. A neten próbáltam utána olvasni, ilyen távolságra a 26 colos elégnek tűnik ha minden igaz,ha rosszul tudom javítsatok ki. A következőkre használnánk a tv-t: normális tv adás nézés(napi 1-2 óra), jó lenne ha usb-n keresztül divx-eket le tudja játszani, ha ez drága opció akkor maradna az eddigi bevált usb-s dvd lejátszó.
Van-e értelme több pénzt kiadni egy full hd tv-re ha nincs bluray lejátszónk vagy elég a hd ready?
Mennyire rizikós az olcsóbb tesco, media markt saját márkájú készülékét (technika,ok.) megvenni?
Valóban jobb a mostanában divatos led mint a sima lcd? (ismét az ára miatt kérdezem)
Köszönöm! -
őstag
válasz -=RelakS=- #20736 üzenetére
Ez volt a tippem, csak azért motoszkál a kérdés a fejemben, mert PC-n lehet hangerőt állítani a HDMI hangkimentén.
Otikai kimenetet még nem próbáltam, mert jelenleg nincs mit rákötni -
-=RelakS=-
veterán
válasz Gabesz84 #20741 üzenetére
Igen, a pc kicsit más tészta...
Ha nagyon érdekel, kipróbálhatom az alaplapi optikát, de ugye a Creative azt csinálta, hogy használja az analógot, és a Dolby Live ezt keveri ki az optikára ... de ez meg egyen hangerővel megy...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gellei
aktív tag
Szervíz menübe lépés után hogy kell kilépni, vagy csak kikapcsolni lehet a készüléket?
ES6100„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
Csabi8507
tag
Üdv Urak.
Szeretnék vásárolni egy másik tévét. A jelenlegi egy samsung LE40 B650-es masina. Nem mai darab na
150-ig tudnátok ajánlani ettől jobb LCD-t de nagyobbat?
Samsung és Philips jöhet szóba.
Előre is nagy köszönet -
blakey
titán
válasz Csabi8507 #20748 üzenetére
Ettől jobb lcd tv-t csak a duplájáért kapsz, csalódni fogsz, csak akkor érdemes lecserélni ha több pénzt áldozol rá és nem csak ezt a két típust választod. Főleg philipset ne, de ez csak az én véleményem és tapasztalatom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest