- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Mivel TV beárazós topic nincs ezért itt szeretném megkérdezni, hogy egy kb. 2-3 éves SAMSUNG LE37B530P7W FULL HD LCD TV mennyit érhet? Tökéletes állapotban van, garancia kérdéses, hogy van-e rá...Köszi előre is.
-
bizi990
senior tag
válasz nightshadow #21247 üzenetére
dh66e & nightshadow: köszi!
Most jobban megnézve a 82cm nagy lesz oda Ráadásul kifordítós falikonzol kell, ami szintén nem olcsó.
A tesztben mintha kicsit túl lenne fényezve, persze nem vitatom.
66 cm lenne a legjobb. Tavaly vetünk egy Orion PID 22" fhd led lcd-t, nem olyan, mint a Samu LE40B650-ünk, de nem rossz. -
szacsee
nagyúr
válasz nightshadow #21227 üzenetére
PC-re kötve is elmosódik az 50Hz-eseknél a kép, vagy ott inkább a sorfrissítésre kell figyelni, amit samunál nem visznek túlzásba (persze input lag tudatában)?
Más:
Egyik ismerősöm szeretne LCD TV-t venni PC mellé monitornak játszani... illetve egy TV-t venne az értelmesebb műsorok megtekintésére, de főképp monitorként használná és filmnézésre.
Arányát tekintve játék/film/tv műsor: 4/1/1
LCD-t ajánlottam, mert nem hajlandó kompromisszumokat kötni és többen használnák, ezért plazma kilőve.
Sony EX 720, HX 650, HX750-et mondtam hasraütve és amelyikre összekaparja a pénzt azt veszi. (40" körüli méretben)
Nagy hülyeséget mondtam, vagy vegyen inkább olcsóbb TV-t játékra?
Egyáltalán akad Samu, LG vonalon PC játékra alkalmas TV olcsóbb szériában?
Filmnézésnél nem Blu-Ray lenne az alapanyag, és nincsenek nagy igényei. (pl 24-es Samu TN paneles monitorom előtt leesett az álla egy HD videó láttán, amikor mutattam a felhősödést rajta nem zavarta különösebben) -
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben akarok venni egy 100+ cm-es LCD LED TV - t.
A kérdésem az lenne, hogy analóg műsorok esetén mennyire sz*r a kép?
Ha jól tudom az adások 4:3 - as arányúak, 16:9 - ben széthúzza a képet és egyben torzul is vagy oldalt marad a fekete csík?
Lehetőleg FullHD - s TV - t akarok.
Köszönöm!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
JoeYi
őstag
válasz HUNNIA1920 #21254 üzenetére
belehet állítani a nyújtást is, de azt is hogy megőrizze a 4:3-at. Általában véve borzalmas a régi SD adások minősége LCD-n, bár távolabbról nézve már egész tűrhető
-
StLui
veterán
válasz HUNNIA1920 #21254 üzenetére
én egy samu 40A656-on nézek IPTV-t, csak sd adás jön, de teljesen elfogadható, itt 16:9-ben jönnek az adások, amit nézünk, tehát nincs is torzítás, éppen egyik nap a szokásos 2,5méterhez képest 1,5 méterre ültem, és így is normális volt
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
nightshadow
veterán
válasz szacsee #21253 üzenetére
PC-re kötve is elmosódik az 50Hz-eseknél a kép, vagy ott inkább a sorfrissítésre kell figyelni, amit samunál nem visznek túlzásba (persze input lag tudatában)?
Ha 50Hz-es a tévé, akkor igen. Az input lagnek csak játéknál van jelentősége, filmnézéskor nem.
Nagy hülyeséget mondtam, vagy vegyen inkább olcsóbb TV-t játékra?
A Sony EX720 az tavalyi, de az egyik legalacsonyabb input laggel rendelkező tévé volt. Itt még lehet kapni: [link]
Egyáltalán akad Samu, LG vonalon PC játékra alkalmas TV olcsóbb szériában?
[ Szerkesztve ]
-
-
Willie
őstag
válasz nightshadow #21230 üzenetére
Köszönöm!
Egy Samsung LE32C650-t mennyire érdemes lecserélni, mondjuk egy UE40EH6030-ra vagy egy UE40ES6100-ra? A méretektől most tekintsünk el, a 3D része sem érdekel az újabb tévéknek.
Egyébként az UE40ES6100 megéri azt a 30.000 Forint többletpénzt az UE40EH6030-hoz képest? -
nightshadow
veterán
válasz Willie #21260 üzenetére
Egy Samsung LE32C650-t mennyire érdemes lecserélni, mondjuk egy UE40EH6030-ra vagy egy UE40ES6100-ra? A méretektől most tekintsünk el, a 3D része sem érdekel az újabb tévéknek.
Pont a méret miatt lenne elsősorban érdemes, képminőségben szerintem már nem történt ugrásszerű előrelépés.
Egyébként az UE40ES6100 megéri azt a 30.000 Forint többletpénzt az UE40EH6030-hoz képest?[/I
Hát ezt neked kell eldöntened, hogy megéri-e. Azt valahol olvastam, hogy pl. fekete szintben gyengébb az ES6100-nél, tehát valószínűleg jobb panel van az ES6100-ben, mert csak a SmartTv megléte nem indokol kb. 30k-ás árkülönbséget.
-
JoeYi
őstag
válasz nightshadow #21263 üzenetére
nem csak a SMART, hanem a 6100-ban beépített wifi is van, a 6030-hoz meg külön kell megvenni. Plusz Skype kamera támogatás, több usb és HDMI csatlakozó
Amúgy a 6030 egyáltalán nem felhősödik az elbeszélések alapján, ami szerintem egybevág azzal hogy gyengébb a feketéje (es6100-on ahová nem jut annyi fény ott feketébb, ahová meg túl sok jut felhős)
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Ezek nem akkora tételek. Volt szerencsém egymás mellett látni egy 46EH6030-at és egy 46ES6100-at egymás mellett ugyanazon forrásból. Ebben a méretben már kiütközött a két tévé közti képminőség különbség, a 40EH6030 láthatóan homályosabb volt. 40”-es méretben még nem ennyire szembetűnő.
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok.
Nem rég vásároltam egy 3d led tv-t és az a problémám hogy sehogy sem jó a 3d
Hdmi kábelen keresztül le kellene adnia a 3d-t?
Mikor 3d-re váltok szét csúszik a kép, ha automatikusra állítom akkor meg semmi sem történik. Pendrive-ról is próbáltam már a 3d-t de ott is szét volt csúszva a kép.Lehet hogy a Tv rossz?
válaszokat előre is köszönöm... No sacrifice, No victory ...
-
nightshadow
veterán
válasz nightshadow #21265 üzenetére
a 40EH6030 láthatóan homályosabb volt.
46"-ot akartam írni.
-
JoeYi
őstag
válasz nightshadow #21265 üzenetére
hát ezzel nehéz vitatkozni. Persze gondolom nem kalibrált tévék voltak. Sajnos kontraszt arányt sehol nem említ a samsung, pedig abban biztos van különbség
-
Tonyo
őstag
Tudtok egy 42 colos led tvhez olyan fali konzolt ajánlani, ami forgatható mindkét irányban? Találtam párat magamtól is, de hátha valaki tud olyanról, ami jó minőségű, és olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz joey0235 #21266 üzenetére
Passzív 3D? (közelről nézve fésűs a kép) Mert akkor nem kell bekapcsolni
Amúgy a lejátszó kezeli a 3D tartalmat? Ha 2D-3D konverziót használsz, 3D-ben látod a tartalmat? (még ha rakás kaka is )
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
joey0235
aktív tag
válasz -=RelakS=- #21275 üzenetére
Passzív 3D, eddig pc-hez kötve és usb-n keresztül próbáltam. igen abba látom.
... No sacrifice, No victory ...
-
QuippeR
tag
Milyen TV-t ajánlanátok 200k-ig, ha csak a méret és a képminőség a lényeg? (Nyáron oldalról érkező napfény várható!) Hálózati és smart funkciók nem kellenek, mert ezt elvileg tudni fogja a házimozi rendszer, a 3d pedig nem érdekel, elég egy szemüveget hordani egyszerre.
-
szacsee
nagyúr
válasz nightshadow #21257 üzenetére
Kösz a választ!
PC-re kötve ez a 300 soros képfrissítés mennyire zavaró, vagy csak filmlejátszásnál 300 sor?Sony [Motionflow] Clear bekapcsolva 1080 sort tud, Standardon 300-at (EX720)
Viszont PC-re dugva ha a Motionflow jelenti a 100Hz-et, amit érdemes kikapcsolni, akkor már nem tudom ki kivel van, vagy hogy van ez? -
nightshadow
veterán
válasz szacsee #21279 üzenetére
Én személy szerint nem vennék 50Hz-es tévét.
Sony [Motionflow] Clear bekapcsolva 1080 sort tud, Standardon 300-at (EX720)
Viszont PC-re dugva ha a Motionflow jelenti a 100Hz-et, amit érdemes kikapcsolni, akkor már nem tudom ki kivel van, vagy hogy van ez?Ha játszani akarsz a tévén, akkor át kell rakni a tévét Game Mode-ba, ami kikapcsolja a Motionflowt, hogy alacsony legyen az input lag. Ha filmet akarsz nézni, akkor nem kell átrakni Game Mode-ba, s így nem kapcsol ki a Motionflow, mert filmnézés közben nincsen jelentősége az input lagnek.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Elképzelhető, nem vagyok otthon a használt tv árakban. Annyiért érdemes lenne megvenni? Ismerőstől, patent állapotban kapnám. Az ugye megoldható, hogy a videókártyámat egy hdmi kábelen keresztül összekötöm a tévével, és a dvi kábelen keresztül pedig a monitorral. Tehát szinkronban mennének
-
-
dh66e
veterán
Akkor inkább tényleg gyűjtsél hozzá ,70-et nem ér akárhonnan hozod el mert rádobsz pár tízezrest és veszel egy teljesen újat akár öt év garival.
A másik meg inkább egy olcsó média lejátszót kössél rá és nincs szenvedés a dugdosással jó oda persze kell egy külső vinyó vagy egy belső attól függ.... -
xtevo
őstag
Még gyúrjuk egymást pénzügyileg, próbálom az 50k-s összeg felé terelni. Amúgy közel lenne a tv, a gépemhez, így egy kb 2ezer forintos hdmi-hdmi kábel megoldaná a médialejátszó+hdd ügyét, így még többet spórolnék. Most egy 22" BenQ fullhd monitoron nézek filmeket, szóval ahhoz képest előrelépés lenne, nem kicsit
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Ne viccelj, hálás vagyok Neked és mindenkinek aki segít! Sajnos a 0% THM-et már szüleim ellőtték, így vagy várhatok nemkeveset, vagy egy ilyet beújítok.
Nekem tényleg nem kell semmilyen sallang, smart, 3d, minden extra, csak szép képe legyen fullhd-ben, úgyis csak filmet néznék rajta, tv-zni nagy ritkán szoktam, akkor is inkább sport. -
mutyi
senior tag
Mit gondoltok erről a tv-ről? Főleg 3D-re és sima filmnézésre lenne.
LG 42LM3400Esetleg árban de minőségben jobb alternatíva?
-
SirKero
őstag
Üdv.
A szomszédom vásárolt egy ilyen tv készüléket. Az lenne a kérdés.hogy szeretné nézni az RTL Most honlapján lévő műsorokat de ehhez a SilverLight 5.0 verzióra lenne szükség amit a tv nem tölt le. El visz egy oldalra ( valami moonlight ) de ott azt írja,hogy a letöltés nem lehetséges. Internet kapcsolat van.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest