- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz szösssz #20791 üzenetére
Nem jó helyen keresgéltél. Például Samsungból többféle merevlemezes Blu-ray-lejátszó képes beépített DVB-T/C tunerjeivel műsorok felvételére, HD felbontásban is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szösssz #20802 üzenetére
Miből gondoltad, hogy számodra megfelelő az a készülék? Tesztet is találtam róla a neten, az edigital leírása is egyértelművé teszi, hogy csak DVB-T tuner van benne.
Nekem pont olyan eszköz kellene, amivel MinDigTV műsorokat tudok felvenni, de inkább megvárom az új Dune sorozatot, mert picik, megbízhatóak és 3D-képesek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
qssoi
csendes tag
Sziasztok,
200-250k körül keresnék tévét. Most 29" CRT van. Megállt. Nagyítanék. ~4méterről tekintenék rá. Általában meccsek vannak terítéken. Talán ezért maradt eddig a CRT, anno kerültem a 100Hz-et. (gyors fehér) Herzekhez azért továbbra sem értek.
42"-46"-ra gondoltam.Megismertem az IPS-t is egy DELL monitoron, rendben van. Ha ehhez hasonló minőséget (szintén csak IPS vagy pont IPS nélkül) kapok, hát megköszönném?
3D? Ha van van, ha nincs hát nincs.
(szeretem a japán márkákat, de nem igazán szempont)
thx[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nézd meg a japán plazmatévéket is, de ne vakítóan megvilágított üzletben!
Azt is vedd figyelembe, hogy 4 méteres nézési távolsághoz a 60 colos tévé sem számít nagynak. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Egy Orion T22-S készülékről lenne szó. Olyan gond van vele, hogy az automatikus csatorna keresés után a digitális adók csak hanggal szerepelnek, kép nem látható. Mi miatt van ez?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Warpig
aktív tag
válasz donjohnson #20810 üzenetére
Köszi!
Ez elkeserítő..Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
muci07
tag
erre valaki?
-
BBéci
legenda
Tévét keres és szereti a japán márkákat. Erre kézenfekvő válasz, amit én adtam.
Az szintén egyértelmű, hogy az otthonihoz hasonló fényviszonyok között kell nézegetni, hasonlítgatni a tévéket, nem vakító neonsugárzásban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dh66e
veterán
jaj Béci ne legyél már kocka.
A magam alá csinálás jókedvemben történt a cuki kis körmönfontolt megfogalmazástól.
hmmm ,japán plazma márka a hazai boltokban, hmmm hány féle is van hmmmm,
van a pana a pana meg a pana.
Az meg teljesen egészséges gondolat hogy szereti a japán tv márkákat.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Tehetek én arról, ha valaki a japánokat kedveli? Mellesleg igaza van, akár LCD, akár plazma a téma. Lejátszóban és erősítőben már nem egyértelmű.
-
BBéci
legenda
válasz #75912448 #20817 üzenetére
Tiéd lehet az összes, én inkább a skandinávokat szeretném! Bár a F1 futamra összeszedtek néhány elismerésre méltó szépséget.
-
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #20820 üzenetére
Jól megvilágított helyiségben nézted?
-
muci07
tag
-
BBéci
legenda
válasz muci07 #20826 üzenetére
Feltételezem, hogy mások ugyanannyira nem tudnak azokról a tévékről semmit, mint én.
Neked kell választani közülük. Szerintem az egyik 19, a másik kettő egy híján 20.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Peetry
senior tag
Üdv!
A szokásos kérdéssel fordulnék én is hozzátok. 3 TV-t néztem eddig, ahogy visszaolvastam szóba kerültek már, de sajnos a sok kérdésre kevés válasz volt:
Samsung UE32EH5300
Philips 32PFL4007H
LG 32LS570S de ez már drágábbMint látható 32" a méret, ekkora fér be a szekrénybe, meg igazából nekem ennyi elég.
Amire használva lenne az természetesen HD filmek, és TV adás (sport is).
Nekem a philips a legszimpatikusabb, mert ha jól olvastam akkor a samsung csak 50 Hz, ez viszont ha jól sejtem tud 100-at is.
Ellenben a samsung panelekről elég jó véleménnyel vagyok, nem tudom milyen minőség a philips.
Esetleg ha tudtok mást ebben az árkategóriában és méretben akkor jöhet.köszi
-
muci07
tag
válasz #75912448 #20831 üzenetére
Akkor inkább úgy kérdezem, melyik ezek közül a legjobb márka? Nekem valami megbízható és hosszú élettartamú kellene... most van egy 15 éves THOMSON, egy kb. 13 éves Samsung, egy 4 éves Funai, és egy jó 30 éves Videoton... de ezek mind CRT tévék. Most az enyém elromlott és igazából nem tudom melyik legyen... a Samu és az LG szimpi. Igazából ha mind1 akkor az LG-t veszem, abban van kép a képben funkció, energiatakarékos, EPG meg minden, ami ilyen kényelmi funkció annak csak örülök! Szóval a legtöbbet tudó HDTV kéne maximum 75-ből...
-
törölt tag
válasz muci07 #20833 üzenetére
Nincs ilyen, hogy legjobb márka. Sorozatok vannak kategóriánként, itt váltogatják egymást a különböző márkák, általában évről évre változóan. Előfordul, hogy a Samsung jobb belépő kategóriát gyárt, mint az LG, ellenben az LG jobb középkategóriát és így tovább szorozva hárommal és a többi gyártóval.
Szigorúan személyes vélemény, amit ne vegyél figyelembe a vásárlásnál, de ha már rákérdeztél
LCD technológiából régebben semmi mást nem tudtam volna elképzelni, mint Sharpot. Manapság LG és Sony, magasabb kategóriából még ott a Philips 1-2 kiváló tévével, továbbá néhány Sharp. Magamnak és közeli embertársaimnak Samsungot soha nem vennék, de lehet, hogy épp azzal járnál a legjobban.Nem tudnád élőben megnézni? Nagyban megkönnyítené a választásod, lehet, hogy meglátod a Samu képét és rájössz, hogy az kell neked. Nem tudunk úgy hasznos tanácsot adni, hogy mi sem láttuk őket.
-
Peetry
senior tag
válasz nightshadow #20835 üzenetére
3D-re nincs szükségem. Ezen kívül mivel tud többet a 100Hz és az UTP-n kívül?
És nem biztos hogy 130-ért tudnám venni, mert jó eséllyel hitelre lenne. -
Peetry
senior tag
válasz nightshadow #20838 üzenetére
azt ugye jól sejtem hogy a 32EH6030 sem tud felvenni? Mindenesetre azt hiszem, valahol meg kell néznem őket egymás mellett működés közben, az lesz az igazi.
-
xtevo
őstag
válasz nightshadow #20835 üzenetére
Ez a Samsung 32ES6100 nagyon jónak tűnik 134k-ért, hol a buktató?!
-
nightshadow
veterán
hol a buktató?!
Nem tudom, hogy buktató-e, de elvileg felezi a felbontást 3D-ben. Ha Full HD 3D kell, akkor az 32ES65xx-től van. Akit nem érdekel a 3D, annak szerintem nincsen buktató.
Peetry: azt ugye jól sejtem hogy a 32EH6030 sem tud felvenni?
Jól, azért ajánlottam a 32ES6100-at ez esetben.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz nightshadow #20843 üzenetére
Akkor az én igényeimnek is tökéletesen megfelelne a készülék? (Itt olvashatók: [link]) Ha vetnél rá egy pillantást nagyon hálás lennék.
-
xtevo
őstag
válasz nightshadow #20845 üzenetére
Akkor 40" méret, rendben, Te vagy a guru. (Végülis szinte biztos, hogy hitelből lesz, akkor meg pár hónap, már nem para...) Mi számít most best/buy-nak, ekkora méretben? Ha van más márkában jobb modell, nem ragaszkodom a Samu-hoz.
A hangszórót most számítógépen használom, normál 3,5" jack csatlakozói vannak. -
nightshadow
veterán
Nem vagyok guru, csak a 32"-es az kicsi lesz 2 m-re szerintem, ez tapasztalat. Best buy jelenleg a 40EH6030, illetve a 40ES6100 (én inkább az utóbbira szavazok, mert azzal van személyes tapasztalatom).
A hangszóró témában nem vagyok otthon, de szerintem az PC-és hangfal, azt szerintem nem lehet a tévére csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A tévékből csak optikai (Toslink) csatlakozón keresztül lehet valamirevaló hangminőséget kicsikarni.
Azzal a Genius nem tud mit kezdeni.
Ez a név számomra egy káromkodással ér fel. Pláne a Home Theater elnevezéssel fűszerezve. Ahhoz annyi köze van, mint hajdúnak a harangöntéshez.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz nightshadow #20847 üzenetére
Köszönöm szépen Uram! Utánaolvasok mindenképp, hisz az egyik 140k, míg a másik 170k, hogy vajon nekem megéri-e azt a többletet. Más márkában esetleg? Vagy Te inkább Samsung-okat ajánlasz?
(Személyes tapasztalatom pozitív Samu monitorral, barátnőméknél is Samu tv van az se rossz, sőőőt. Csak szeretem vásárlás előtt jól körüljárni a lehetséges modelleket.)@BBéci
Köszi az infót. Igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezer éve megvan már ez a hangfalszett. Nincs nekem vájt fülem, ezzel is abszolút elégedett vagyok. Csak érdekelt, hogy hozzá tudom-e kötni, nem para, ha nem. De a hasonlaton felröhögtem[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
200k alatt szerintem jelenleg a Samsung ad valós 100Hz-es tévét jó áron. 200k felett meg egyértelműen a Sony 40HX750-et venném (jelenleg 220k, ennél többet nem adnék egy 40"-es tévéért). LG-ből pedig idén nem egyértelmű, hogy honnét indul a 100Hz. A többi márkát nem követem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest