- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
Elar
senior tag
Lenne egy kérdésem.
Adott egy utp kimenet a falon, amiből a számítógépbe csatlakoztatom a netet. (Ez egyébként egy routerben végződik a másik felén)
A TV viszont ugyanitt van. Az jó megoldás, ha veszek egy utp elosztót és így csatlakoztatom a TV-t? Ugye itt nem netezni akarok, hanem csak a vidókat átküldeni a TV-re.
A 4 eres telefonkábel ugye nem jó erre?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
bul07
nagyúr
válasz torma1981 #21641 üzenetére
Debrecenbe már zárt be MM, nembírt el a város két boltott, így az egyiket bezárták
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
LG42LM660S
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy egy LG 42LM660S-ZA-nál beállítottam a DVR módotegy 320GB-os hdd-n és nem tudom használni a gépen. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan kell ezt visszaállítani, hogy használhassam. Nagyra értékelném, ha valaki tudna segíteni. Köszi előre is.
-
Newyorker
addikt
Skacok egy kérdés!
Van az alábbi film és kiterjesztés:
Avatar.2009.Half-SBS.3D.1080p.REPACK.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY.mkvVan egy HDMi kimenetes laptop és egy UE55D7000. Vettem most egy HDMi-HDMi kábelt.
Ha felmásolom a filmet egy külső HDD-re és rákötöm OK a 3D hatás. Ha uezt a filmet a laptopról nyomom pl media player classiccal, vagy windows media playerrel uaz a 3D hatás.
No most feltettem a powerDVD 12-őt, de ha azzal játszom le a filmet nem stimmt a 3D dolog :S Egyes elemek a képen 3D szemcsivel is homályosak, vagy több volna van, vagy ilyen pirosasak az élek :S ez mitől lehet?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
doddencs
senior tag
válasz nightshadow #21694 üzenetére
ha módosítom az igényeimet, és nem feltétel a beépített wifi (viszont ugyanúgy okostv legyen), mi az ajánlott?
illetve mindenképpen Samsung vonalon érdemes keresgélni?
-
KisApám
addikt
42 illetve 46 col méretben van elfogadható minőségű TV kb. 200 000 Ft környékén?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot kérnék. Van egy Samsung lcd tv és a képernyő tetején fekete szabálytalan alakú folt van (elég kicsi fél-1 cm) . Mitől lehet ez? Terjedni fog lefelé? Az eladó azt mondta, hogy a LCD panel ragasztása engedett el a tetején. Valós lehet ez az állítás?
Köszi, Zoli
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz doddencs #21712 üzenetére
ha módosítom az igényeimet, és nem feltétel a beépített wifi (viszont ugyanúgy okostv legyen), mi az ajánlott?
Ha mindenképp kell a Smart, akkor az ES6100, ha nem kell a Smart, akkor az EH6030 alá nem érdemes menni.
illetve mindenképpen Samsung vonalon érdemes keresgélni?
Én nagyjából a Sony-Samsung-LG vonalat követem. A Sony az drága, nincsen ennyiért, LG meg az ideieket elcseszte a hiányos speckókkal, nem lehet tudni, hogy honnan indul a valós 100Hz, ezért idén én nem szoktam ajánlani. A többi márkát meg nem követtem.
-
doddencs
senior tag
válasz nightshadow #21716 üzenetére
UE40EH5300 felejtős?
-
nightshadow
veterán
válasz #46372352 #21717 üzenetére
Hát ez az, hogy nem 100%, míg a Sony meg a Samsung esetében az. Van olyan teszt, ami szerint nem 100Hz-es az az LG. A Samsung fórumban az egyik fórumtárs vett egyet, nem volt elégedett a képminőséggel:
"Megvettem kérem szépen a UE40EH6030-ast.. elképesztőek a színei, betekintési szögek..
Pc módban kicsit csonkított a beállítási lehetőség ,de nem így sem kifogásolható..
Egy LG LM 620S után mindenképpen pozitív..
Minimális bevilágítás (felhősödés??) a sarkokban nem egyforma mértékben.. a jobb alsó sarokban kicsit erősebb ,de még az is még bőven az elfogadható határokon belül..
A full feketéje mintha ki lenne kapcsolva.. (persze ez csak tv beállítások alatt érthető el,mindent maxra kapcsolva, fekete mélység, led javítás, max contrast ,gamma stb..)
A hangszórói az lg-hez képest abszolút pozitív csengésűek.. nem torzítanak és nincs az az érzetem ,h kéne hozzá venni + hangalakat.. (talán a mély hiány az egyetlen negatívum)
A gyors mozgásoknál nincs szellemkép (se elől ,se hátul) LG LM 620asnál volt a tárgy előtt..
A kép abszolút nyerő, 3d tökéletesen üzemel, a konverter add mélység érzetet..
Az egész tv kb 10kiló, kellemes kinézete van, bár nagyon vonzza a pórt és az új lenyomatokat.
A nappalinkban egy 40-es D6100.. ahhoz képest ez nekem jobban tetszik, pedig ez az olcsóbb verzió..
Aki ezen gondolkozott volna, az ne habozzon tovább."
[ Szerkesztve ]
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz nightshadow #21719 üzenetére
Hmmm... ez elgondolkoztató.
Kár hogy a 6030 ennyire vastag egy TV, falon ocsmányul mutat.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz nightshadow #21719 üzenetére
Ettől a felhasználótól jobb lett volna ha nem idézel, csak félrevezeted vele a többieket. Nemrég még sem a 100hz, sem a pc móddal nem volt tisztában, a szakmaiatlan hozzászólásait, melyekkel ámokfutott az LG topikban, töröltetni kellett volna.
-
blakey
titán
válasz #46372352 #21721 üzenetére
Ha van 60e forintod amit egy jobb tévére áldoznál, akkor olyat válassz ami megbízhatóbb, mint a philips, sajnos nagyon hektikus a viselkedésük, kb. 10-ből 7 szervízben köt ki rövid időn belül, persze mindegyik márkánál vannak meghibásodások, de a philips viszi a pálmát. Egy 660-as lg jobb, mint a 620-as, egyébként a 620-as is 100Hz-es, ezen most már kár lovagolni, egy oldal volt ahol írták az 50Hz-es viselkedést, azért volt, mert akkor még gyárilag az első formware-ben nem lehetett állítani a TruMotiont, ezáltal 50Hz-es-ként viselkedett, holott a panel 100Hz, ezt orvosolták, állítható a TruMotion így 100Hz-es az is, közben még az is kiderült, hogy van ahol odaírják a TM állítgatást és van ahol meg elfelejtették, hogy anélkül mérték, úgyhogy a 620-as 100Hz-es, de a gyengébbik változat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
anrab
addikt
válasz #46372352 #21728 üzenetére
csak kampány beszéd.
már a harmadik philipsem van. mindegyik hibátlanul megy. az első 42"7613 a havernál. a második 42"8694 és a harmadik egy philips cinema 21:9 50" itthon duruzsol. és arra is emlékszem mikor még Te vetted a philit.
Én már az elsőnél megfogadtam hogy csak philipset veszek ha arra kerül a sor. és akkor még analóg adások voltak csak.bzoly:az hogy mi lehet csak a szervíz tudja megmondani. az eladóra ne hallgass. ha van gari hívd ki őket. ha nincs akkor nyugodj bele. és bízz benne hogy nem fog terjeszkedni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Semmi kampánybeszéd, sajnos tapasztalat, rosszminőségű alkatrészeket használnak, nekem behalt egy tv-m meg 2 dvd-m (mindkettő 2 évet bírt, javítás annyiba került, mint a csere ), de ha olvasgatnál más fórumokat is, akkor találkoznál egy-két "áldozattal". Amúgy mindenkinek elég egyszer megtapasztalnia, szeretem a philipset, sokáig szinte mindenem az volt.
(#21731) dantre
620-as de még 660-as lg-m sincs, így gondolom nem számít elvakultságnak, ha netán azt ajánlom, a philips lg panelt használ, a két tv nem is egy kategória, így értelmetlen az összehasonlítás. Válaszd a philipset ha neked az tetszik, de samu, sony, lg, sharp jobb választás.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bzoly
aktív tag
És így megér 40-et?
Ez a típus:
Samsung LE32T51B -
anrab
addikt
válasz blakey #21732 üzenetére
igazad van ez nem kampány beszéd. "de samu, sony, lg, sharp jobb választás". ez már philips ellenes főleg ha még lg-d sincs. gondolom samud van.
valóban használ LG panelt a phili ami nagyon jó is. meg sharp-ot is. /egyébként a philips is benne volt az lg panelgyárában még annó közös volt./. csak kiszállt belőle.
a belső elektronika a lényeg.
nem megvédeni akarom a philit mert akkor több olyan hasonló hozzászólást látnál tőlem mint a tied.
Én inkább a hozzászólásodra reagáltam.bzoly:lutri. de a lényeg hogy ha megveszed csak azt fogod nézni és mindig olyan lesz mintha nőne pedig lehet hogy nem.
vagy mégis?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Semmi philips ellenes, de nevén kell nevezni a gyereket különben senki nem tudja miről van szó, ha már tapasztaltam olyan hibát amit nem kellett volna, akkor leírom, hogy miért ne, nincs samum, ha ez megnyugtat. De tudod mit, vegyen philipset, aztán fél vagy egy, jó esetben 2 év múlva majd emlékezni fog arra a napra amikor nem ajánlották neki, mint mondtam 10-ből 7 szervízben köt ki, ergo 3 -mal nincs gond, azért ez elég rossz arány és lutri, hogy épp milyet fog ki. Tisztában vagyok ki hol volt és jelenleg hol van, ezen semmit nem változtat, egyszerűen képtelen olyan cuccokat csinálni amik felveszik a versenyt megbízhatóság terén. Sajnos akkor kevés, hogy "mikor vettem akkor jobb volt a képe" elmélet, ha utána nem tudom normálisan használni. Van ismerős kereskedő, aki emiatt hagyott fel a philips tv-k, dvd-k, blu-ray-ek forgalmazásával, mert unta, hogy gyakorlatilag minden második/harmadik termékkel járta a szervízt. Nem mondtam, hogy más termék nem romlik el, mindegyik elromolhat, de nem mindegy milyen arányban.
Arra reagálsz amire akarsz, de én tapasztaltam gyakorlatilag az összes márkát mivel lehetőségem volt, tudom melyik mire képes és idén melyik a jobb választás. Azért ír valaki ide és tanácsot kér, hogy képbe kerüljön, ha valakit nem érdekel más véleménye és csakazértis ragaszkodik a saját elméletéhez, akkor ne kérdezzen, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
Nem, nincs gond, nem vettem a szívemre, persze hpgy nem panaszkodnak hiszen sokan nem mernek, esetleg sokkal kisebb arányban vannak philips tulajdonosok. 2011-ig nem is nagyon néztem az lg, samu tvket, mert inkább, sony, toshiba, sharp, pioneer, panasonic vonalon próbálkoztam, aztán tavaly jöttek az érdekesebb modellek, nagyon tetszett a philips dizájn, érdekes volt a samu de valahogy az lg még nem izgatott, de felvilágosítottak, hogy nagyon belehúzott és némelyik modellje jobb a vetélytársakénál, megnéztem és valóban, sokat fejlődött, ezért van az, hogy 2011-ben és 12-ben inkább lg-t ajánlanak, esetleg samsungot, ez a két gyártó van akik panelt is gyártanak elég nagy arányban. A sharp is gyárt de kisebb mértékben. A többi gyártó innen, onnan veszi és nem lehet mindig tudni, hogy épp milyen panelt használ.
-
blakey
titán
WTF?
Nincs ott a pl, de mindegy is, a philipsnél megbízhatóbbat kell választani.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
őstag
Sziasztok!
200.000 és környékén keres egyik barátom jó minőségű LCD-t. 3D nem lényeg.
LG-t és Samsung-ot nem szeretne. Mit tudnátok ajánlani?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
aszamóca
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
Jövőhetén én is csatlakozok a 3D TV tulajok táborába. Megrendeltem az LG 42 LM 620S-et. 660S-et akartam ne nekem nem ér meg +40 ezeret hogy vékonyabbak a szélei.
Addigra be kell még szereznem mellé egy 2TB-os HDD-t hogy legyen hely a 3D-s filmeknek mert visszamenőleg meg akarom nézni az összesetNext PC Upgrade: 2022
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest