- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Épp TV vásárlás előtt állok, és a Samsung UE-37ES5500 és a Samsung UE-37ES6100 között vacillálok. Sima TV használatra, MKV filmezésre kell nekem, szval a 6-os sorozat 3Dje engem nem is igazán érdekelne max a 200 herze Esetleg LG 37LM611S, vagy LG 37LM620S ? Ők is ezárban vannak Bár az LG nem szimpi annyira, nem tudom miér :S
Szerintetek melyikbe érdemes belemenni?
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
Igen, a hz van én előttem is az első helyen, hisz igazán én extra dolgokat nem akarok a tévével nem akarok én 3D-t, csak simán szép képet és sokáig tévét tényleg max HD filmeket akarok nézni, ugye matroska kiterjesztésűt
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Pribi
senior tag
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
-
Land
veterán
Üdv!
Karáncsra elképzelhető, hogy egy Full HD-s 3D-s LED LCD TV lesz kiszemelve. A keret 150 ezer Ft.
Ennyiért van jeleneg Best Buy? A képminőség (3D-s is!) és a képernyőméret a 2 legfontosabb kitétel, de a garancia sem elhanyagolandó. Ajánljatok párat ennyiért és azoknak utánaolvasok. Köszönöm!
Land
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
agszabv
csendes tag
Vásároltam egy Samsung UE40ES6100 Tv-ét, azt gondoltam hogy egy elterjedt TV, de alig találok róla infót, tesztet. Azt szeretném kérdezni hogy kb. mi az ideális beállítás (ha valakinek van ilyen), vagy miket kell nézni hogyan lehet bekalibrálni egy TV-ét (műszer nélkül csak szemre).
-
renegat42
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbiak figyelembevételével keresek TV-t:
- főként filnézés, HD-ben
- nézési távolság ~3m
- 3D nem kell
- PC-re lenne kötve
- A fekete legyen feketeEzeket néztem eddig:
- PHILIPS 46PFL3807H
- Philips 46PFL5606H
- Samsung UE46EH5300
- Samsung UE46ES5500
- LG 47LS5600Mit javasoltok?
-
BBéci
legenda
válasz renegat42 #21063 üzenetére
Ahhoz, hogy 3 méterről lásd a full HD felbontás lényegét, az összes finom részletet, bizony legalább 55 colos tévé kellene.
Azok a tévék, amiket kinéztél, többségükben belépő kategóriásak, ezért igazi, mély fekete színt csak kikapcsolt állapotban láthatsz rajtuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz renegat42 #21063 üzenetére
Belépő kategóriás LCD-től ne várj ilyeneket. Ráadásul 3 méterre kicsi is lenne, ebben az árkategóriában a Samsung PS51E550 vagy egy Panasonic TX-P50UT50 plazma teljesítené nagyjából a kívánságaid. LCD-ből nemrég láttam valahol kifutott LG 55lw4500-t 300k alatt, de a feketéje annak sem az igazi.
-
törölt tag
1, Mit kellene buherálnom, hogy a számítógépről is normális minőségben jelenjenek meg a filmek a TV-n?
Az az igazság, hogy a TV beépített médialejátszója ezerszer szebb képet produkál (különösen SD filmeknél látványos a differencia) mint ha a gépemről indítom a filmet. Unom mindig pendrivera másolni a filmeket és rádugni a TV-re2, Összekötöttem a gépet és a TV-t egy ethernet kábellel is, van is net a TV-n frankón, csak azt nem tudom, hogyan tudnám látni a gépemet a neten keresztül. Ötlet?
Gondolom, valami bővebb infót is kellene adnom, hogy kiderüljön mit nem állítottam be rendesen, csak nem tudom mi az ami releváns infó itt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Alex91
félisten
Melyik modellt ajanlanatok, ha a kovetkezoket kellene tudnia:
- 32"
- fullHD felbontas
- USB-n keresztul media lejatszas (720p mkv), felirat kezeles
- CI modul
- 100 - 120k kozotti arDicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
PjohnP
csendes tag
Üdv!
82 cm-es 3D tévével mik a tapasztalatok? Ilyen méretben élvezhető a 3D? Megéri beruházni rá? -
Alex91
félisten
Gondolom, de 720p-im vannak, az en tv-m meg csak ezt tudja. Inkabb az erdekel, hogy mondjuk egy Philips vagy Sharp tv is tud ebben az arkategoriaban feliratos mkv-t lejatszani...?
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
BBéci
legenda
válasz PjohnP #21079 üzenetére
Szerintem a 32 colos tévé egérmozi, mert full HD filmeket 1,2-1,3 méterről kell nézni ahhoz, hogy az átlagos emberi szem felismerje a nagyfelbontás lényegét, az apró részleteket, finomságokat. 3D esetén ez a távolság és látószög nem elegendő ahhoz, hogy benne érezd magad a cselekmények sűrűjében. Szerintem még 40 coloson sincs igazi ütős térérzet.
A másik fontos tényező, amit naponta leírok, hogy az említettekhez 3D-képes külső lejátszó és rendes frame packed formátumú film kell, az SBS sz@rt sem ér.(#21087) morga
A Sony vezetői, tervezői úgy gondolják, hogy felsőkategóriás tévéik megérdemelnek egy külső lejátszót és ebben igazuk van. Belépő modelljeik képesek mkv lejátszásra, NTFS kezelésre, de a komolyabbak nem, mert akik olyat megengedhetnek maguknak, nem fognak a beépített vacakkal szenvedni. A 3D miatt amúgy is kell venni (Sony) lejátszót, azok NTFS kompatibilisek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Én arra lennék kíváncsi hogy az A656-os tv-m képminőségénél mennyivel jobbak a mai tv-k? Melyikkel van egy párban? Mert nálam ez a tv a mérce a képminőségre.Gondolok pl a Lg LM660/620-ra.
-
Dr Smoke
aktív tag
Sziasztok! Valaki esetleg tudja, hogy honnan lehet Orion LCD TV-hez firmware-t letölteni? Pontosan T32D-hez, frissíteni szeretném és nem találtam eddig semmit.
-
whited
addikt
Sziasztok
Olyat szeretnék kérdezni, hogy van arra esély, hogy max 60-65k-ért tudok venni új LCD tv-t esetleg akció keretén belül, és ha igen hol?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest