Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    sziasztok. lenne pár gyorsláma kérdésem.

    grafikában már utolérte a pc high-end a konzolokat(xbox, ps3)? mert ezt a crysist most nagyon nyomatják, meg ahogy láttam cod4 screeneket, az sem lett csúnya. de nincs összehasonlítási alapom, csak annyi, hogy proci szinten már beérte a pc a konzolt (quad core procik) a vga-ban meg túl is nőtte, ha jól figyelem. persze ez nem minden, mert kérdés mennyire használja ki a cuccban rejlő erőforrást az adott játék, ami mindig a konzol előnye volt, hiszen arra komolyabban optimizálják a programokat... szóval a kérdés adott, szerintetek?

    a másik, hogy xboxot vagy ps3-at érdemesebb venni? bár ahogy keresgéltem, egér meg billentyűzet fogadására szolgáló adapter csak xbox 360-hoz van (xcm-féle xfps 360 cucc), de hosszabb (+1-2év) távon a ps3 erősebb hardvere hozhat a konyhára valamit, nem? vagy már most is komolyabb a grafikája egy ps3 játéknak?

    meg akinek esetleg van xcm-féle adapter, az miket tud elmondani róla? minden játékhoz remekül megy (elsősorban fps-ekhez érdekelne, de az autóst is jobban szeretem billentyűn játszani, a sportjátékoknál persze alap a gamepad)

    ha valaki részletesen válaszolna a kérdéseimre, azt meghívom egy sörre, ha arra járok :D

Új hozzászólás Aktív témák