- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
válasz MasterMark #4394 üzenetére
itt a pont .... kurva sok cikkben le volt írva h jóval nehezebb , + időigényesebb + több pénz mint a 360-ra való programozás .......... Mival az xbox 360-nak a processzora olyan szinte mint 1 PC processzor , nagyon jól lehet rá rövid időn belül játékokat írni ... ellenben a ps3-val ......
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Lala6
őstag
Nem találkozott valaki jó akcióval mostanság? Hol érdemes megvenni a box-ot?
-
nagyúr
Sziasztok!
Mikorra várható a következő konzol-generáció?
Én is mozgáskövető vonalon indulnék el, a kinect előtt eddig csak a wii-t tudtam, mostmár ugye van 2 is
FullHD tv van, hely majd lesz, főleg olyan játékok érdekelnének, amik kihasználják ezt az új technológiát, és kicsit meg is mozgatnak mondjuk (tenisz, sport, társasjátékok, ilyesmik).Megéri most venni, vagy már várjam ki a váltást?
Előre is köszi a válaszokat!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz MasterMark #4459 üzenetére
Szóval azok alapján amiket leírtam X360 + Kinect?
A Ps3 is nagyon hívogató, de ott nem tudok hasonló kiegészítőről, vagy ha van is, nem kavar akkora port, mint a kinect...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz MasterMark #4461 üzenetére
Esély van rá, hogy a mostani kinect szenzor marad a köv generációra, vagy bebizonyosodik a félelmem és minden vadonás új lesz? Nem 1-2 évre szeretnék konzolt venni (Márha ez manapság lehetséges). Ja és mégvalami, visszafele mennyire kompatibilisek az eszközök (régi játék új gépen fut?)
-
nagyúr
válasz MasterMark #4463 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszaidat!
-
vasii
senior tag
Üdv!
En vegulis mar eldontottem h boxot veszek kinecttel, de ugye amig nincs meg addig barmi valtozhat
Haverom tegnap vett ps3at, atmentunk 3an, koztuk meg egy ps3 tulaj es ok persze a ps3at erőltették.
Amit szoba jott es megmaradt:1.Jobb grafika. Meg, hogy ps3ra 1080pben is jonnek ki jatekok mig boxra csak 720p (kulon vicces h az ott levo ~6 jatekbol egyedul az assassin's creed volt 1080ps ) Visszaolvasva az utolso oldalt (ahol igaz tobbet tudhattam meg a pc-ps3 grafikai elteresekrol ) itt viszont azt latom h ezek ellenere tobbszor jobb a boxon a grafika? 50"os tvn menne amin megjobban feltunnek a kepi hibak, ugyh fontos lenne.
2.Kinect vs move. Allitolag a move pontosabb. Ezt el is hiszem, biztos konnyebb egy jeladot kovetni. Viszont azzal gyakorlatilag csak olyat lehet jatszani, aminek eleg egy kez mozgasat figyelni, mig a kinect latja az egesz testet nem? Ezert tobb lehetoseget latok benne. Meg a kinectrol is azt olvastam h eleg pontos.
Kb ennyi lenne, ezekhez aki tud epito jellegu hozzaszolast azt szivesen fogadom.
UI: Ha esetleg vki meg tud ezeken kivul ervet felhozni egyik/masik mellett az is johet. Az exkluziv cimek dolog nem erint, ugyanis soha nem voltam gamer, szoval gozom sincs a jatekokrol .A BR player megint nem szamit, van mediaplayer.
-
MasterMark
titán
-
Lacc88
senior tag
Elárulok 1 nagy titkot ................................... nekem volt mindkettő nem is 1-2 db , és jobb az xbox grafikája ..... ps3on a legtöbb game recés eléggé elmosódott .... tisztelet az uncharted sorozatnak bár ott is vannak ilyen dolgok ....
Egy szóval hiába van ráírva hogy 1080p meg blu-ray kurvára m1 mert nehezen lehet programozni a ps3 processzorát és lényegtelen , hogy milyen felbontásban játszol .... a legtöbb multiplatformos game szebb 360-on ... és az is marad .
Az meg h a ps3 a legszebb ez hagyjuk mert ilyet csak az mond aki ELFOGULT PS3 fan ....
Tehát szerintem az xbox 360-at vedd meg saját tapasztalatból mondom . Ja meg a KINECT is jobb xboxra .
A másik meg hogy szerintem a kövi generáció jönni fog hamarosan 1-1.5 év nagyon maximum . És már fejlesztenek rá ez is 100% ..... Nem lenne helyes még húzni 3 évig .....
[ Szerkesztve ]
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Diablo18
senior tag
sziasztok azt szeretném kérdezni az alábbi konzolokból melyiket válasszam
wii
psp vita
nintendo 3dsjátékok terén melyik a jobban támogatott?
árak ?
terénamiket szeretem játékok közül
kaland
mászkálós
verekedős
akció
fantasy[ Szerkesztve ]
-
Nándiee
tag
Sziasztok!
Reg jartam itt ph-n, nem sok idom van, sajnos a foiskola es a melo lekoti minden idomet.
De ugy tunik, hogy hamarosan vegzek a suliban es kernek egy kis segitseget, toletek, konzolosoktol a szakdolgozatomhoz.
A szakdolgozatomhoz osezeallitottam egy rovid kerdoivet, amiben a vasarlasi szokasokra vagyok kivancsi es a hipotezisemhez is elengedhetetlen, igy remelem ram szantok 5 percet es kitoltitek.
Nagyon szepen koszonom!
Ime a kerdoiv -
Something_
őstag
Sziasztok!
Xbox vásárláshoz kellene nekem egy kis segítség. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy melyiket válasszam az alábbiak közül:
Xbox 360 Slim 4GB 47 900 Ft
Xbox 360 250 GB Slim Holiday Bundle (Forza Motorsport 3 + Crysis 2 + 3 hó Live!) 60 900 Ft
Xbox 360 Slim 250 GB Kinect Xmas Bundle + 3 játék 89 900 Ft
Xbox 360 Slim 250 GB + Kinect + Adventures 86 900 Ft
Xbox 360 Slim 4GB + Kinect + Adventures + Kinect Sports 2 + Carnival + 3 hó Live! 83 900 Ft
Xbox 360 Slim 250GB Kinect Triple Pack (Adventures+Gunstringer+Fruit Ninja) 88 900 Ft
Xbox 360 Slim 320 GB Gears of War 3 Special Bundle 84 900 FtVan ugye 48e ft-ért alap gép, ami 4 gb-os, a többi, ami drágább az végül is csak azért drágább mert nagyobb a tárhely és van hozzá plusz játék?
Mire jó egy xbox-nál a nagy vinyó? Ezek már nem dvd-vel mennek? Kicsit le vagyok maradva, sorry. Öcsémnek van egy régebbi xbox-a, amihez van egy memóriakártya, amire megy a mentés, dvd berak és megy a játék
Ezek az újabb fajta xbox-ok mit tudnak?
Konzolvilag.hu-n nézegetem az árakat, van ennél olcsóbb hely is? Mire figyeljek a vásárlásnál?Előre is köszönöm a segítségeket!
-
MasterMark
titán
válasz Something_ #4478 üzenetére
Mindenképpen vinyóval vegyél mert, rá lehet telepíteni a játékot így kíméli az olvasót, akkor ugye demókat lehet rá letölteni, meg ami fontos, hogy DLC-k-et. Valamint lehet venni teljes játékokat is Marketplace-ről amit le lehet tölteni, ahhoz is kell a hely.
Egyes játékok is megkövetelik, hogy fel legyenek telepítve különben nem működik minden funkció. (pl.: multi, forza 3 autók, BF3-nál magasabb felbontású textúra pakk)
Ha nem kell Kinect (mozgásérzékelő) akkor ez éri meg legjobban ha nem tévedek:
Xbox 360 250 GB Slim Holiday Bundle (Forza Motorsport 3 + Crysis 2 letöltőkód + 3 hó Live Gold tagság előfizetés)
(Itt ugye a Crysis 2 csak kód formában van, amit Marketplace-ről kell letölteni ehhez is kell ugye a vinyó. Forza 3 második lemezén pedig tovább autók vannak amit csak ha feltelepítesz a vinyóra akkor válik elérhetővé a játékban.)[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Something_
őstag
válasz MasterMark #4479 üzenetére
Köszi a segítséget, kezd tisztulni a kép. Ez a kinect ez jó móka vagy hamar megunható?
Elég horror ára van úgy, hogyha majd külön venném később. Gondolom erre spéci játékok kaphatóak, grafikában ugye nem olyan szörnyűek, mint pl egy WII? Egyszer játszottam egy olyanon, na az valami borzalmas. Max bepiálva lehet feelinges.
Ezek az árak, amiket írtam jók vagy van ennél olcsóbban is új készülék?
Említetted a játékok telepítését is. Ezt gondolom úgy lehet, hogy eredeti dvd-t rá tudok másolni és akkor már többet be se kell raknom? -
MasterMark
titán
válasz Something_ #4480 üzenetére
Nincs Kinect-em nem nagyon vannak még rá nekem való játékok, inkább csak ilyen kazuár játékok. Grafikában nem rosszak. Ebben az évben jönnek olyan játékok Kinect-re amik kicsit érdekesebb lesznek, például a Ghost Recon Future Solider és a Ryse. (esetleg a Star Wars Kinect) Ha érdekel nézz utánuk.
A lemezt mindig be kell rakni, az eredetiség ellenőrzéséhez.
Azért gondolj bele milyen lenne ha nem kéne a lemez? Felraknád és már adnád is el. Azért az MS sem hülye.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
M@trixfan
addikt
Mégis akkor a legjobb konzolt venni mert egy csúcs VGA árából megvan a rendszer és akkor a legütősebb grafika szempontjából is. Elég szépen bírta a mostani generáció egyébként. Az első 3 évben szerintem nem nagyon kellett a PC-s fejlődésre figyelni és azóta is tartja magát. Nagy plazmán vagy projektoron most már azért eléggé van különbség, sebességben pláne. Viszont ennek ellenére még mindig nem lehet azt mondani, hogy nagyságrenddel szegényebb lenne az Xbox 360 vagy a PS3 grafikája. Valószínű, hogy a következő generációval ez mégjobban kitolódik.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
MasterMark
titán
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #4484 üzenetére
Nem lesz az két év...
-
ldave
félisten
válasz MasterMark #4487 üzenetére
Nem biztos, X360 bejelentése és megjelenése között 7-8 hónap telt el, szóval akár még lehet belőle idei karácsony is, de nem hiszem hogy a Wii U mellé céloznák meg első körben.
A Slime draws near! Command?
-
PHM
addikt
Pillanatnyilag igen.
De azért azt se felejtsük el, hogy sem az N64, sem a Gamecube
nem volt az a kifejezett diadalmenet.
Olyannyira nem, hogy sokan már a vészharangot kongatták.
Ha a nagy N nem alkalmazkodik az új trendekhez, könnyen újra
hasonló helyzetbe kerülhet. Itt elsősorban a handheld szekcióra gondolok,
de ugyanez a veszély idővel fennállhat asztali fronton is.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Diablo18
senior tag
szerintem nem lesz rossz az u
de ez am is olyan hogy ki mit szeretmert nintendora olyan játékok vannak amik másra nincsenek
nah most ha szereted azokat akkor nyerő a nintendo
ha nem szeretsz máriózni v épp nincs kis gyerek aki inkább máriózzon mint gyilkolászon
akkor meg nem nyerő a nintendode pl a zelda miatt lehet meg fogom venni ha majd lejjebb megy az ára mert ahogy láttam a videót az elég brutálul néz ki
ahhoz képest hogy nintendo
de máriózni én sem szeretek ezért sem vettem sosem nintendot
de az xbox sem varázsolt el sem a ps 3
az nem tetszett úgy ahogy van meg vettem és eladtampc párti vagyok mert azért szenvedni kell de nagyon pöpec érzés mikor minden klappol
meg ha meg fog az új generációs konzol és persze még magyar ország lesz és lesz valami fizető eszköz, munka akkor venni fogok
bocs a helyesírási hibákért de laptopon vagyok és nem szoktam meg a billzetét mert most updatelem majd a cuccost
és nem fogom kijavítgatni a hibákat egyesével
-
PHM
addikt
válasz Diablo18 #4492 üzenetére
Hát, ha azért nem vettél eddig Nintendót, mert nem szeretsz Mariózni,
akkor szerintem a Wii U nem a te konzolod. Sőt, a jelek szerint a többi sem.
Én az eddigi konzoljaim azért vettem, mert szeretek játszani.
Szenvedés nélkül, csak úgy...
Olyan játékokkal, amiket szeretek.
Amik elvarázsolnak, s ha rövid időre is, de kiszakítanak a hétköznapok
taposómalmából.
Ez pedig nem platform specifikus.
Mint ahogy a helyesírás sem. Amúgy én is notebookon írok...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
MasterMark
titán
Én sem értem mi köze a helyesírásnak a notebook-hoz... Ráadásul ha valami rossz alá is húzza. És aztán csak jobb klikk és a helyesre rábökni...
Switch Tax
-
Diablo18
senior tag
válasz MasterMark #4494 üzenetére
semmi az hogy nem volt kedvem vele szarozni ennyi
am meg az hogy éveken át billzetről írtam és azt szoktam meg így van hogy félre ütök 1 két billentyűt
és nem javítottam ennyi
konzol meg azért van hogy szórakoztasson tudom mert mint írtam volt már ps3
xbox 360 ampsp m
ps 2
játszottam régi xboxon is de nem jött bevalahogy nem köt le a játék
nem tudom miért..
-
Something_
őstag
Sziasztok!Itt ilyen RGH/JTag-ről lehet beszélni vagy az már warez?
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, de ha tiltott akkor meg se szólalok -
MasterMark
titán
-
Something_
őstag
válasz MasterMark #4498 üzenetére
Értem, köszi. Tudomásul vettem. Csak kerestem első hsz-ben a topik szabályokat, de nem találtam infot. Plusz apron is hirdetnek így gépeket, ezért nem volt tiszta, hogy ez végül is olyasmi téma lehet, mint a telefonra a főzött rom.
-
Akos2110
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék: érdemes e még ps3ra beruházni? Ha már konzol ps3 lenne mivel haveromnak is van és tudna kölcsönadni egynéhány játékot. Csak nem vagyok biztos, hogy 2-3 évig még kitart a ps3.Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs