- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz biznisz_man #4701 üzenetére
Ha találsz 320 GB-s Slimet még, akkor talán az a legjobb választás. HDMI kábelt nem adnak a géphez, azt majd külön venned kell hozzá.
X360 ügyben nem tudok segíteni
A Slime draws near! Command?
-
Buster17
addikt
válasz biznisz_man #4701 üzenetére
A slim
-
ldave
félisten
válasz biznisz_man #4704 üzenetére
Azt neked kell tudni, hogy a gépen felül mennyit akarsz játékokra költeni PS3 esetén elég jó megoldás előfizetni a PS+ szolgáltatásra, sok jó játék jár hozzá.
-
Slowman
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom konzol vásárlásán - eddig még soha nem volt ill. használtam huzamosabb ideig konzolt - viszont nem tudom melyik a jobb konstrukció az XBox 360 Kinect vagy a PS3 Move? A Wii-nek ahogy láttam szinte minden játékának "gyerek-grafikája" van ami nekem annyira nem szimpatikus.
-
Tikakukac
titán
A topik kérdésére keresem a választ.
Kell egy konzol, árban ahogy néztem egyforma a szint, tehát más dönt. Mindkét oldalon vannak húzónevek, sajnos itt is húzós választani.
Repkednek a wattok meg a grafikai összehasonlítások, én valami elég komoly gyűjtemény-érvet keresnék, hogy miért legyen egy slim vagy fat ps3 és miért egy xbox. Ha van bármi ötlet vagy tipp miből induljak ki, várom
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Tikakukac #4709 üzenetére
Ja igen. Multi rész kevésbé izgat, kinőttem az online versengésből. Ha játszok is mással, az max 1-2 ismerős helyben.
PS3 Fat-et pölö 20-22k-ért tudok már szerezni. Érdemes inkább még 10-15k-t lapátolni PS3 slim-be? No persze, ha nem nyer az xbox a versenyben, ugye
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Slowman
aktív tag
Akkor úgy tenném fel a kérdést, hogy összességében XBox vagy PS a jobb választás ? A Wii-t továbra is kizárnám, de jöhetnek ellenérvek.
Azért döntöttem amellett, hogy beruháznék egy konzolra, mert már "kinőttem" a 0/24 gamelésből, meg az online játékokból, viszont néha jó lenne hétvégente 1-1 órát játszani - és az új Madden-t csak konzolra írják meg -. A mozgásérzékelős kiegészítő csak plusz volna mit szerintem sűrűn használnék/nánk mert "jó mókának" tűnik. -
jel1
aktív tag
Hogy érdemes most xboxot és kinektet venni? Együtt, vagy külön?
Vagy mostmár inkább várjam meg az új xboxot? -
ldave
félisten
Ez attól függ, hogy a jelenlegi Kinect játékok közül mennyi tetszik. Meg azért azt se szabad felejteni, hogy ha jön is új Xbox idén, akkor az szinte biztos hogy jóval 100 ezer ft felett fog kezdeni, szóval az is kérdés, hogy mennyit szánsz rá.
-
ryori
senior tag
Majd egy PS4 vagy az újabbik xbox lenne jobb választás szerintetek? mert néhány hír olvasása után a ps4 jobb vételnek tűnik.
-
Melack
veterán
Sziasztok!
Párommal régebbi konzolt keresünk szórakozásra (NFS, valami párosban játszható játékok). XBox-ot, PS2/PS3-at néztünk.
Melyiket éri meg megvenni jelenleg? 25-30 körül tudnánk rászánni. A TV az konkrétan régi, scart vagy RCA van rajta, más nincs jelenleg.
Köszönöm előre is a tippeket!
Üdv
Melack
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
90Quiet
tag
Nézzétek meg a Wii-t is Mario Kart-al, Wii Sports Resort-al, Wii Play Motion-al, Kirby's Epic Yarn-al, Donkey Kong Country Returns-el, Goldeneye 007-el, Just Dance-el, New Super Mario Bros-al, csak hogy a legalapabb többszemélyes mókákat említsem.
Olcsó is és remekül fest a crt tévéken, továbbá szerintem a legjobb konzol a lokális többszemélyes játékra.A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
didros
senior tag
Sziasztok! Kb. semmit nem tudok a konzolokról, ezt előre bocsájtom. :-)
Azt láttam, hogy manapság az xbox360 és a PS3 amit érdemes venni. Ha szempont az, hogy kicsi gyerekek is játszanának rajta (4-5 éves) akkor melyiket ajánlanátok? Azaz melyikhez vannak abszolút erőszakmentes aranyos, szép grafikájú játékok? 40 colos Full HD TV-re kapcsolnám. ezek mindegyikében van wifi? Van bennük integrált böngésző? Ez a funkció meg nekem jönne jól .:-) -
ldave
félisten
Gyerekjátékok terén nem vagyok otthon, de böngésző mindkét konzolban van és nagyjából nem jók semmire, szóval nem kell ezen a téren sokat elvárni egyik géptől se.
Játékok terén ilyesmiket keress: Little Big Planet 1-2, Rayman Origins, Lego játékok (Star Wars, Harry Potter, Indy), Wonderbook: Book of Spells.
-
didros
senior tag
-
90Quiet
tag
Ajánlom a hogy ne menj el csukott szemmel a Wii U mellett, mert a leírásod alapján optimális gépnek tűnik a számotokra.
Ez a gép a Wii utóda, a Nintendo legfrissebb 2012 decemberében megjelent konzolja, mégis az újdonság faktor ellenére barátságos áron elérhető:
http://www.progame.hu/index.php?product=3451Ebben a videóban képet kaphatsz a gép lehetőségeiről, amit a különleges érintőképernyővel szerelt elsődleges irányítójával lehet elérni:
http://www.youtube.com/watch?v=4e3qaPg_kegA konzol a régebbi Wii-hez képest sokkal erősebb hardverrel van szerelve, Full HD képes, ugyanakkor 100%ban visszafelé kompatibilis a régi Wii-s játékokkal, így már most a konzol életciklusa elején rengeteg minőségi és családbarát játék között válogathatsz. Az internet böngészője a legfejlettebb és legkényelmesebben használhatóbb a mai konzolok között. Véleményem szerint ha a lokális többszemélyes játék és a család/barátok közös szórakoztatása a cél, akkor ma ez a konzol a legjobb döntés
Még linkelek pár kedvcsinálót ha a dolog felkeltette az érdeklődésed:
http://www.youtube.com/watch?v=zLWfy-Gc9Ok
http://www.youtube.com/watch?v=e1Y319KdzxQ
http://www.youtube.com/watch?v=UOuNRvb5_7g
http://www.youtube.com/watch?v=6lnXNxlr-os
http://www.youtube.com/watch?v=7bKPRtozSmQ[ Szerkesztve ]
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
trufa12
addikt
Fontos kérdésem van
ps3 v xbox 360melyik mellett lenne érdemes dönteni
vagy várjak inkább az új konzolra vagy azért ne várjak rá mert irreálisan drága lesz és még játék sem sok leszés inkább még bő 1 évre vegyek ps3 v xboxot és ha ez a lehetőség áll fel akkor melyiket !
nem tudok döntenips3 god of war miatt érdekes...
xbox az egész jobban tetszik
de pl ott most úgy nemigazán van exclusive ami érdekel , csak szimplán színesebbnek és vidámabbnak találomnagyjából minden játék kijön mind2 konzolra, ugye kivéve
ps3 killzone , gow
xbox, fable volt, meg gow szintén csak ugye a másik gow
hirtelen úgy más nem jut eszembe
milyen excluzivok vannak .De kérlek segítsetek melyiket válasszam mert 2 konzol nem kell , de nem tudok dönteni
mert volt már mind a 2 . de nem tudom melyikkel lenne érdemes hosszú távon foglalkozni.gondolkodtam wii n v wii un
de elvettem az ötletet ... mert néztem , nem sok game van ami érdekelne
wii már régi hdmi nincs , zelda végett jó lett volna
wii u új de nem sok játék jött rá fél év alatt sem
és irreálisan drága is.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Rivaul
addikt
Megéri most konzolt venni? Úgy értem nemsokára jön az új gen s így nem tudom meddig marad a támogatottság játékok terén? Még egy ideig legyártanak minden game-t a "régi" gépekre is? Van valami irányelv hogy ezt években meddig kell tenniük ha teszik?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Sident96
tag
Üdvözlet! Voltam olyan szerencsés hozzájutottam ps1-hez 500 forintért Warezről érdeklődni úgy vélem még nem warez és nem írták hogy nem lehet kérdezni róla, csak az egyik kollégámnak a fiának a barátnője kérdezi... ps1en futnak warezolt játékok? ha nem van aki még megcsinálja? és ps1 memória kártyát hol tudnék beszerezni?
-
jookomak
őstag
válasz Sident96 #4727 üzenetére
Ps1-et (és a kettőt is) még csippeltetni kellett, úgy mentek rajta a másolt játékok. Öcsém is kapott egy ps1-et valami ismerőstől 2-3 éve, de már annyira régi, hogy kínszenvedés volt olyan grafikával játszani. Akkor már inkább egy ps2 egy crt tv-vel, ahoz pedig rengeteg jó játék van. Grafikailag meg elmegy kategória.
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Kézikonzol választásban kellene egy kis segítség. Ahogy néztem a kínálatot, ami játszik manapság, az a PS Vita, a Nintendo 3DS, és a tabletek. Nem zárkózok el egyik elől sem, azonban fontos lenne számomra, hogy normális játékok legyenek rá. Normális játékok alatt az olyanokat értem, amikkel PC-n is szívesen játszanék, szóval nem a casual mobilos cuccok. Ahogy néztem PS Vitára vannak elég jó címek (Uncharted, MGS, AC). Pontosan melyek azok a játékok, amelyek szerintetek AAA kategóriások, és valóban lekötik az embert? Egyelőre ugyanis a Vita a legszimpatikusabb, azonban ha csak az általam felsorolt három játék az, ami valóban "nagy", akkor felejtős. Azt tudni lehet, hogy milyen új nagyobb címek lesznek rá?
A játékok mellett fontos lenne az offline használat. Nincs állandó netkapcsolatom, és bár vész esetén meg tudom osztani a mobilnetem, ha a konzol állandó netes jelenlétet igényel, akkor sajnos bukta nálam (mondjuk ezt nem tartom valószínűleg az "utaztató" jellegük miatt). A Vitás játékok milyen adathordozón érkeznek? Úgy értem, hogy egyáltalán azon vannak, vagy csak egy letöltő kódot kapunk?
Ha valami miatt kiesne a Vita, akkor várható esetleg valamilyen újabb kézikonzol az elkövetkezendő hónapokban, ami talán megfelelne?
Kösz előre is!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ldave
félisten
Játékok tekintetében jelenleg a 3DS talán a jobb választás, sokkal több jó, tartalmas játék érhető el rá, mint Vita-ra. Érdemes megvárnod az E3-at és megnézni mit ígér a Sony Vita-ra az elkövetkező időszakra és az alapján dönteni.
A Vita és a 3DS játékok is kazettán (cartridge) érkeznek, de szinte mind megvehető digitális formában is, mindkettő megy offline gond nélkül.
Vita esetében érdemes megemlíteni a PSN+ előfizetést, melyért havi szinten kap az ember pár ingyenes játékot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nocsak ujra megtalaltam ezt a topicot is, na betelepszem ide is akkor.
Live-Die-Respawn
-
Wlac
Ármester
Köszönöm a választ!
Nézegettem még a játékokat, és egyelőre a PS jobban bejön. A problémám a DS-sel, hogy egyrészt rühellem a 3D-t, másrészt pedig a Nintendo-s felhozatal sosem volt a kedvencem. Nem vagyok oda Mario-ért, bár a Resident Evil remekül néz ki.
Valószínűleg heteken belül meg is veszem a PS-t, bár az E3-at mindenképpen kivárom, és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. A PSN+ is nagyon tetszik, sokat nyom a latba.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
Na, megvettem a Vitát, baromira bejön a készülék. Az online részével azonban nem vagyok tisztában, ezért szeretnék fény deríteni valamire. Ha előfizetek a PSN+-ra, és letöltök egy játékot ingyenesen, akkor azt a játékot hozzá kapcsolja az accountomhoz? Szóval ha később pl. helyhiány miatt letörlöm, akkor sincs gond, mert ha újra játszani szeretnék vele, akkor csak letöltöm újra, akár az akciós időn túl is, mivel egyszer már "megvettem"?
-
ldave
félisten
Valahogy így: ha előfizetsz PSN+-ra, akkor minden, az adott időpontban ingyenes játékot hozzárendel a fiókodhoz és ezeket később újra letöltheted és játszhatsz, feltéve ha aktív a PSN+ előfizetésed. Amikor nem vagy előfizetve, akkor nem tudod elindítani ezeket a játékokat.
-
Wlac
Ármester
Szóval akkor pont mint a Steam rendszere. Ha egyszer "megvettem", akkor az enyém. Így azonban a hülyének is megéri a PSN+ - legalábbis nekem biztosan! Köszönöm a választ!
-
Wlac
Ármester
válasz tDr1v3r #4738 üzenetére
Értem. Mondjuk még így is nagyon tetszik - az éves előfizu 40 font, ami nem igazán nagy összeg az ajánlatban résztvevő játékok árához képest. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy amikor később leállítják a Vita supportját, akkor vajon megkapjuk-e ezeket, vagy elvesznek.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Kérdés hogy van ugye ez a PS3 super slim ez most mennyivel másabb mint a sima Slim? Még mindig grafikailag jobb az xbox mint a ps3?
Xbox One: bandymnc
-
ldave
félisten
válasz bandi0000 #4740 üzenetére
Kinézetben és belső felépítésben másabb, tudásban ugyanazt hozza. Újonnan szinte már csak Super Slim-et lehet kapni.
Grafikailag pedig játékfüggő, hogy melyik gép a jobb, multiplatform játékok (pl .Unreal Engine 3-as játékok) általában X360-on futnak jobban, az exkluzív címek pedig mindkét gépen remekül néznek ki.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Erdemes most meg xbox360-at vagy ps3-at venni?
Vagy mar varjam meg az uj generaciot? Kb 3 eve nincs konzolom, elotte ps3 volt. Igazabol az exkluziv cimek kozul a forza es a gt5 vonz csak, na meg az uncharted. Tehat ezek a ps3 fele billentik a merleget. Meg az is, hogy blu-ray lejatszo is egyben. Kulso forrasbol mennyire tud filmet lejatszani (mkv-t pl)?Nem tudom, hogy mit valasszak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz szőröscica #4743 üzenetére
.mkv-t nem tud.
És igen, érdemes, sok jó cím van mindkettőre amit bepótolhatsz. Meg ugyanúgy fognak jönni rá az új AAA-s címek...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
szőröscica
addikt
válasz tDr1v3r #4744 üzenetére
És melyik halkabb? Az Xbox Slim, vagy a PS SuperSlim?
Mindkettőből merevlemezes változatot nézegetek.Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen.
A PS3 exkluzívjai jobban tetszenek. Főleg az Uncharted meg a Last of us. Viszont a GT5-ről vegyes véleményeket olvastam.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz szőröscica #4745 üzenetére
SuperSlim-et még nem hallottam, de a 360 Slim ölég csöndbe van, legalábbis a FAT-emhez képest.
A GT5 valóban nem a legjobb, a Forza 3-4 nekem jobban tetszett. De így a gépek élettartama (és exxklúzív címeinek fogyatkozása) fele haladva én a PS3-at mondanám az Uncharted és a Last of Us miatt... előbbit imádom, utóbbiról meg a kritikák alapján nagyon úgy tűnik hogy az évtized legjobb játékai közt lesz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Wlac
Ármester
válasz szőröscica #4745 üzenetére
Jelenleg még csak egy Vitám van, azonban ha lehetőségem lesz rá, beszerzek egy "nagy" konzolt. Sokáig gondolkodtam azon, hogy mégis melyik gyártóét, de végül a Sony mellett fogok dönteni. Szimplán az exkluzív játékok színvonala szerintem veri az Xbox-ét: Uncherted széria, God of War széria, Metal Gear Solid széria, Heavy Rain, The Last of Us, Killzone széria.
Persze Xbox-on is megvannak a nagy címek, mint amilyen a Halo, vagy éppen a Fable, azonban szerintem a PS-es felhozatal egyrészt komolyabb, másrészt például a Fable harmadik részéről csak jókat olvastam, és olyan szinten csalódtam benne, hogy ez elásta a szememben az egész Microsoft-ot.“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
szőröscica
addikt
Az egész Microsoft exkluzív felhozatalból a Forza az, ami érdekelne.
A Halo-val játszottam PC-n, nem fogott meg. Ugyanez elmondható a Fable-ről és a GoW szériáról is.Forza2-t játszottam egy ismerősöm gépén, az tetszett.
Szerintem PS3 lesz. Holnap megveszem. És végre kijátszom az Episodes from liberty city-t.
A nextgenek közül is inkább a PS4 szimpatikus, így talán az upgrade is könnyebben megy majd.
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni egy használt PS3-at, de nem tudom, hogy milyet: fat vagy slim?
Ehhez mit szóltok: 250gb, blueray, 4 darab kontroller sony dualshok 3 + külső hdd 500gb western digital+ hdmi kábel
kép ez fat verzió nem, de akkor nem lehet 250gb-s hdd-je. Szerintetek menyit ér?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest