- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Az 1080p elérhető, az rendben is van. Ez ugye 16:9 arány. Viszont a ma kapható 24'' tft-k 1920x1200-ban mennek ami ugye 16:10. A baj az, hogy nem tudnak 1:1 pixel mapping-et, tehát elkezdi nyújtani a képet. Az lenne a jó, ha ugyanaz lenne mint az 1280x1024-nél ahol be lehet állítani az Xboxban az 1280x1024-et és két fekete csík lesz alul ás felül. Ugyanez kellene 1920x1200-ra vonatkoztatva is.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
GeneraL_XTX
veterán
hát végbe ment agenerációváltás mind a ps3 mind a wii kijött a napokban
a wii kilövés rendben lezajlott minden úgy történt ahogy tervezték elég szépen vitték a gépeket és nekünk sem kell már túl sokat várni rá de szerintem nem lesz a wii-ból más mint egy második konzol az x360 vagy a ps3 mellett
ps3 lanuch-ről annyit hogy szerintem az eddigi legszarabb kilövést sikerült összehoznia a sonynak:kevés gép kevés játék(kb 5 darab volt a japán kilövéskor nevetséges) amiből max egy az elfogadható szint fölötti.
a gép nagy és csúnya már a portörléstől is karcolódik(lol hogy fog kinézni egy gép pl fél év múlva?)
arról még nem is beszélve hogy a ridge racer7-et(a legnépszerűbb ps3 játék) grafikailag agyonveri az egy éves x360-as ridge racer 6
szép volt sony csak így tovább
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
Hali!
X360 képe nagyon tréül fest egy normál 72cm-es 100 Hz-es TV-n?
Azt tudom,hogy HD-n az igazi,csakhát egy normálisabb HD képes TV 350eFt körül kezdődik Egy 17''-os LCD monitoron hogy festene a dolog?
Ezt is kell ''chippelni'',hogy fussanak rajta maszek gémek?
[Szerkesztve]Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz mcwolf79 #3205 üzenetére
hát sima tv-n is jobb a képe mint egy sima xboxnak vagy egy ps2-nek de hd-n az igazi
attól függ neked mi számít inkább a nagy képméret vagy a nagyobb felbontás?
kinek-mi.én egy 19-es monitoron játszom azon nagyon szép képe van(szebb mint a haverom 150ezres hdtv-jén) de a 17-es szerintem pici lesz hozzá mivel a 16:9 miatt lesz fent+lent egy fekete csík ami elveszi a képernyő 1/3-át
ezt flasheltetni kell (a dvd meghajtót) és így lehet vele(még) a Live!-on is játszani -
Zenty
őstag
Nah ide is érdekesség képen egy kis mostani eladási adatok
[link]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Notes
senior tag
válasz Simi-San #3203 üzenetére
The regional sales for each platform.
North America
PlayStation 2 - 32.86 million
Xbox - 13.2 million
GameCube - 10.11 million
Japan / Asia
PlayStation 2 - 19.47 million
Xbox - 1.7 million
GameCube - 3.78 million
Europe / PAL
PlayStation 2 - 29.06 million
Xbox - 5.0 million
GameCube - 4.13 million
Worldwide
PlayStation 2 - 81.39 million
Xbox - 19.9 million
GameCube - 18.03 million
All Three Consoles
North America - 56.17 million (47.08%)
Japan / Asia - 24.95 million (20.91%)
Europe / PAL - 38.19 million (32.01%)
Worldwide - 119.32 million
Handhelds
North America
Game Boy Advance - 32.82 million
Nintendo DS - 1.36 million
PlayStation Portable - N/A
Japan / Asia
Game Boy Advance - 15.48 million
Nintendo DS - 1.45 million
PlayStation Portable - 0.51 million
Europe / PAL
Game Boy Advance - 17.44 million
Nintendo DS - 0.03 million
PlayStation Portable - N/A
Worldwide
Game Boy Advance - 65.74 million
Nintendo DS - 2.84 million
PlayStation Portable - 0.51 million
All numbers are total sales till the End of 2004.Romanes eunt domus!
-
Type-R
őstag
válasz mcwolf79 #3205 üzenetére
Nem az a baj, hogy ''tréül'' fest az X360 az SDTV-n, hanem, hogy bizonyos játékoknál a szöveg nem olvasható, pl PGR3 vagy Dead Rising, és ott van pl a King Kong ami olyan sötét, hogy játszhatatlan. Én egy 19''-es 16:10es képarányú monitort akarok venni, ezen már jobban fog kinézni.
-
Simi-San
tag
Ezek szerint tévedtem akkor ne haragúdjatok a false iformációkért de az oldal amit követni szoktam nem ezt sugalta,de mondjuk ez csak 2004 ig értendő eredmények úgyhogy még bármi is lehet!
Notes köszi a felvilágosítást!És neharagúdj (De természetesen kérek majd egy 2005-ig szólót is )ルーク、お前の父はわしだ!
-
Notes
senior tag
Közben rájöttem mit fogok csinálni. Miközben mindenki zaon görcsöl, hogy PS3, és mikó' lesz má' meg stb. Most kell PS2-t venni. Most elég olcsó, és 6K HUF körül ilyen Gran Turismo 4, meg Resident Evil szintű játékok vannak rá. Köszönöm, nagyon jó lesz. Nem tudja valaki a 8 megás memókártyára kb. mennyi játékállás fér?
Romanes eunt domus!
-
kanYe
tag
válasz GeneraL_XTX #3204 üzenetére
Szerintem a PS3 nem fogja beelőzni a 360-t, mivel a Microsoft-nak jelentős előnye van a Sony-val szemben.
Amúgy a második legjobban fogyó játék Japánban a Resistance volt;
[Szerkesztve] -
kanYe
tag
-
zsulboy
senior tag
Nekem most xbox360-am van és egy PSP-m,ezekkel most teljesen elégedett vagyok / föleg hogy PC-n többet játszok! /,de nem jelentem ki hogy soha nem veszek PS3-at mert ez hülyeség.Ha lemegy az ára az álltalam vélt határ alá,láttam müködés közben és meggyőz akkor váltok!
Amire nagyon kíváncsi vagyok az a Wii! -
.:Richie:.
tag
Asszem én egy picit lemaradtam. Mi ez a wii? Vki egy linket eseteg...?
Bocs, nem szóltam [link] Már megtaláltam
[Szerkesztve] -
evike
csendes tag
Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: evikec22@freemail.hu köszi
-
Type-R
őstag
-
M@trixfan
addikt
Értem, köszi a véleményt. A tiedet launch-kor vetted vagy a mostani gyártásúak is hasonlóak ebből a szempontból? Lenne még egy-két kezdő kérdésem:
1. A flash-elt xbox 360-ra ugyanúgy felmegy a mostanában kiadott ''dash update''? Vagy ha másik oldaalról közelítem ugyanazt: lehet flash-elni a legújabb boxokat?
2. Flash után ugyanúgy megy az online mint azelőtt, illetve a ''backup'' játékokkal is lehet online játszani?
Kicsit kezdő vagyok konzol téren, bár nem félek váltani. Egy nagy váltáson már úgyis túl vagyok.twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Dare2Live
félisten
Sose gondolkodtam még azon, hogy konzolt vegyek de most aszem egy próba után lehet azlesz.
btw Japók megoldották a Amik elhízás problémáját....
[link]
videot megnézni.....don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
McW1
tag
Sziasztok!
Volt szerencsém a napokban kipróbálni egy xb360-at, és bizony ilyet fogok venni pc fejlesztés helyett. Na most egy konzol boltban hallottam, hogy az eladó arról makogott, hogy nemsokára, talán jövő év elején valamikor kidobnak egy frissített verziót, ami a melegedési és az első széria egyéb problémáit orvosolja. A kérdésem az lenne, tud-e valaki erről valami bővebett, érdemes-e várni még a vásárlással, stb?Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
X-COM
nagyúr
annyit tudni biztosra, hogy 65nm-en fogják gyártani a cpu-t, egyéb nagyobb módosításról nem tudni semmit.
A meghibásodások jelentős része nem is a cpu miatt van, hanem a gpu, ill. a memóriachip-ek túlmelegedése miatt.
Szerintem nem nagyon éri meg várni, ki tudja mikor kerül ide az újból.
Amúgy enyém januári, semmi baja, igaz inkább csak hétvégén nyúzom, de akkor 10órákat megy egyfolytában.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
kanYe
tag
A PS2-ből 40 milliót adtak el a PAL szabványt alkalmazó régiókban, így minden idők legnépszerűbb szórakoztató rendszerévé nőtte ki magát a SONY második gyermeke.
-
Toga
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg köztetek olyan, akinek az autójában van ps2 beépítve, vagy tudtok olyan emberkét?
Érdekelne pár dolog:
-hogy bírja a rázkódást
-hogyan kapja az áramot
-miket lehet lejátszani a ps2-vel (erre gondolom elég sokan tudtok válaszolni)
Köszi! -
kanYe
tag
A PS3 amerikai premierjét zavargások, rablások és lövöldözések kísérték. Néhány órán belül a teljes készlet elfogyott, így jó néhány vásárló a régóta várt konzol nélkül távozott az üzletből. A PS3 hiánya 280%-al dobta meg a PSP eladásait, míg 120%-al a PS2-ét.
[Szerkesztve] -
kanYe
tag
A PS3 könnyen felzárkózhat az XBOX 360 mögé, ugyanis a SONY masinája nem csak játszásra alkalmas, hanem a beépített Blu-ray meghajtónak köszönhetően nagyfelbontású filmek megtekintésére is.
A PS3 600 dolláros árral került a boltokba, amely egy asztali Blu-ray lejátszó felébe kerül, így azok az emberek is PS3-t fognak venni, akik nem kívánják kivenni részüket a játékok harmadik generációs grafikai orgiájából. Elemzők szerint, aki csak a nagyfelbontású filmek miatt vásárolja meg a konzolt, előbb vagy utóbb úgy is ki fog próbálni egy játékot.
Még egy érv a PS3 mellett:
Míg a Microsoft dobozos masinájának szüksége van egy külső HD meghajtóra a nagyfelbontású filmek lejátszásához, addig a PS3 tulajdonosok számára ez a funkció nem jár semmiféle anyagi vonzattal. -
Rav
csendes tag
Lenne egy érdekes kérdésem/történetem.
Vettem egy PS2-t kicsippelve a héten. Csináltam az egyik eredeti játékomról egy biztonsági másolatot, hogy az eredeti lemez ne karcolódjon , viszont a gép nem játssza le. A probléma ott adódik, hogy egy másik gépen igen. Sőt, egy másik ismerős által készített biztonsági mentést kölcsönkértem, az viszont gond nélkül megy nálam.
Ez mitől lehet azon kívül, hogy hibás a chip? -
Xelo
addikt
üdv, nekem is itt egy baba X360 prémium nahhmost még nem próbáltam, egy ideig nem is fogom, de tleg iszonyúú szar sima TVn? akkor inkább a 17'' TFTmen nyomjam? (1280×1024) a másik: ugyebár külső vinyója van. ezt kívülről könnyü aplikálni? vagy szétkell szedni hogy belepakoljuk vagy hogy van ez? még nemnagyon szemrevételeztem.. a másik: ugyebár a TFTt használom a PCmhez is.. vagyis vmi olyan elosztó kéne amivel tok kapcsolni hogy most melyikkel menjen, van ilyen? ill mennyibe fáj? én most 2 játékot fogok beszerezni Dead Or Alive 4 (arcade fighting powaaa), nahh meg asszem FIFA 07 (akárki akármit mond én nagyon bírtam PCn is..) aztán majd jön a többi.. main játékgép a PCm, marad is az, főleg hogy WoWozok szal mást nemnagyon nyomok mostanában PCn, hiába a viszonylag erősebb vas.. partygameket gyüjtök majd rá, szal amivel lehet akár osztottképernyős módban nyomni, egymás ellen home.
ty
szerk: yahh még vmi: debrecenben van aki profin tudná frissíteni a boxot? meg nincs baj a frissített verzsönnel? mi van ha elbassza? az ár hallottam 5-8k között kering..
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Nem szar SDTVn, scak bizonyos játékokban olvashatatlanok a szövegek, pl Deadrising vagy Project Gotham Racing 3.
Én 19'' TFT-n játszok, igaz az 16:10-es képarányú, és 1360x768as felbontásban, de lehet állítani elég sokat, pl 1024x768.
A vinyót szerintem nem érdemes kicserélni, a 20gigás bőven elég, én is néztem, szerintem a méretből adodóan laptop vinyó lehet benne, de ha ki is tudnád cserélni, nem biztos, hogy felismerné.
Nekem a monitoromon van az analóg csati és a dvi, így az egyik megy a pcbe a másik a 360ba.
A frissítéshez nem kell sok ész, ha rádugud a netet, és a gépbe beállítod, akkor autómatikusan frissíti a dashbordot. -
Pityesz82
tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Nem túl rég szereztem N64-es emulátorokat és rengeteg játékot,minden nagyon f@sz@ velük,a szívemet melengeti az a sok szép emlék és élmény amit annakidején okozott.A problémám az,hogy egyszerűen képtelenség billentyüzettel játszani,minimum egy polip kellene hozzá,meg hiányzik az stick is.Van egy PS2-joy konverterem pc-hez,minden játék felismeri többek között a SNES emulátor is,de a N64 nem Létezik ilyen konverter amivel rá tudnám dugni az N64 pad-ját a PC-re???Vagy valami más megoldás???
-
strike-force
őstag
válasz strike-force #3235 üzenetére
3232
R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
Pityesz82
tag
válasz strike-force #3236 üzenetére
Szerintem egy próbát megér!Igaz nem hallottam még erről az átalakítóról,de elvileg müködnie kellene.passz
-
tiv61us
őstag
A Time szerint a PS3 megbukott
Az amerikai TIME magazin 2006 5 legnagyobb bukása egyikének a Sony Playstation 3 gépét tartja. A PS3 kampányt ezzel a mondattal aposztrofálták: ''hogyan tegyünk tönkre egy hatalmas üzleti előnyt?'' - copyright by Sony.
A TIME cikke megemlítette, hogy a Playstation 2 mekkora óriási előnyre tett szert korábban a játékiparban. Ezúttal azonban a Sony mindenáron ragaszkodott a Cell nevű processzorhoz és a Blu-ray lemezformátumhoz. ''Biztosan nagyon király mindkettő, de hogyan ismerjük meg, ha a PS3 a maga 600 dollárjával ennyire gusztustalanul drága és az USA-ban egyébként is csak pár százezret forgalmaztak belőle, Japánban meg még kevesebbet. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehéz játékot írni rá és az indító címek szánalmasak voltak. Ha már ilyen Wii nevű izét kell megverni, akkor tudod, hogy bajban vagy...''
."maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
ja annyit hogy az egesz egy idezet egy ujsagbol, tehat nem en szultem, csak elfeledtem dolt betuzni
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
D@ni88
addikt
Hali! A PSP-n h lehet a netről letöltött psp-s játékokkal játszani?
Mert az egyik haverom is venne csak nem tudja h ezt h lehet megvalósítani mert a cd egy kis átlátszó tokban van!
[Szerkesztve] -
MichaelSD
őstag
Nem tudja valaki hol lehet kapni a Kuon nevű játékot PS2-re?
[link]
Amiket találtam linkeket azoknál nem klehetett kapni.XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
kanYe
tag
A harmadik generációs konzolok háborúja elkezdődött, de még egyenlőre nem lehet tudni, hogy melyik gyártó masinája lesz a befutó.
Ebben a harcban csak az a fél győzhet, amely a legjobb exklúzív játékkínálattal rendelkezik. Lássuk, hogy milyen a felhozatal most és hogy mire lehet számítani a közeljövőben!
XBOX360:
A konzol legkiemelkedőbb és legsikeresebb játéka jelenleg a Gears of War, amelyből eddig csaknem 2 millió darabot adtak el. A Capcom zombikaszabolós játéka, a Dead Rising is megérkezett a 360-ra, csakúgy, mint a gyereknek készült Viva Pinata is. A jövőben várható az Alan Wake, a Bioshock, a Crackdown, a Lost Planet, a Shadow Run, a Forza 2, a Splinter Cell legújabb része és az általam legjobban várt GTA IV, amely PS3-ra és remélhetőleg PC-re is kijön, de minden bizonnyal a legjobban várt XBOX játék, a Halo 3.
PS3:
A PS3 felhozatala valamivel szegényesebb, de ez betudható annak, hogy egy évvel később startolt az XBOX 360-nál. Már megjelent PS3-ra a Full Auto legújabb epizódja, amely nagyon dögösen néz ki. Szintén elérhető már a Resistence, a Motorstrom és a Virtua Fighter 5 névre keresztelt verekedős játék is. Továbbá hamarosan megjelenik a Final Fantasy XIII, a Gran Turismo 5, az Oblivion, a Metal Gear Solid 4, a Getaway legújabb része, valamint a leghamarabb 2008-ban érkező, Resident Evil 5 is. -
ez_meg_emaz
őstag
Helo, nemtudom jo topikba írok e. De mivel konzolos téma ezért gondoltam ide írom.
Tesomnak van egy ideje már egy xbox konzolja én nemigazán értek a témához. 1hónapja lett chipeltetve(tudom elég gáz hogy csak most de nem volt olyan ismerős lehetőség stb.) és töltöttünk hozzá pár játékot.
Nos nemrég tudtuk meg hogy néhány játéknál pal<->ntsc-t kell állítgatni mert különben nem indul el. Nos az egyik játék (MK armageddon) pl pont ien, nem indul. Egyik ismerősünkhöz(szintén xbox tulaj) átvittük ő mondta hogy át kell állítani ntsc-re és megy is(amugy különösebben ő sem ért hozzá, ő is ugy hallotta). Ő ki is probálta és nála ment is. Otthon aztán mi is átállítottuk de a játék továbbra sem indult.
Lenne még vagy egy tucat ujabb xbox játék ami szintén ntsc-be indulna csak el és emiatt nem tudunk játszani velük. Ha van itt olyan aki ehhez vmivel jobban ért és talán meg tudja mondani hogyan tudnánk elindítani(mit felejtettünk ki) az segíthetne nekünk.
(Holnap beszélünk azzal is aki chip-eltette ha sikerül utolérnünk.) De nem lenne baj ha vki tudna segíteni itt is. Ha rossz topicba írtam vagy lenne erre egy megfelelőbb topic írjátok meg.
Jah igen, evo x van a boxon.
[Szerkesztve] -
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
PS2 Slimhez hogyan lehet winchestert csatlakoztatni
A régi vastagnál meg volt a helye(network adapter+wincsi), de a slimnél nincs. De azt hallottam, hogy USB -s wincsit lehet, de nem mindegyik játék komálja Akkor van más megoldás is Esetleg hol lehet beszerezni a hozzá levő cuccot(kat)
HELP
THANX
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
MoneyTalks
csendes tag
válasz ez_meg_emaz #3247 üzenetére
szia!
Az új mortal csak 60 hertzen fog elindulni! ezt gyári dashboardon (zöld menün) belűl tudod átállítani.. Settings/video és PAL 60-ra belőni..
asszem ilyen még a GTA: SA - is..
ha gondolod dobhatok egy két cuccot a boxodra, én is ilyesmivel foglalkozok
Üdv! -
ez_meg_emaz
őstag
válasz MoneyTalks #3249 üzenetére
Közbe sikerült utolérni azt aki chippelte. Amugy faja munkát végzett a csávo. Csak mi vagyunk hülék. Media center menü van nekünk alapbol. És a csávo mondta hogy abban hiába állítgatjuk mert nem ott kéne hanem van egy külön enigma progi is vagy mi nah ott kellett belőni ntsc-re. Most fut a game csak fekete-fehér. Ezért kell vmi rgb kábel aminek nem csak 1 video vezetéke van hanem 3 (asszem . r,g, meg ugye b )
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest