- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Minél olcsóbban szeretnék konzolt venni(xbox360/ps3) A kérdés az lenne, hogy melyiket érdemesebb venni? Minél igénytelenebb és egyszerűbb gép kéne, illetve, hogy az eredeti használt játékokat minél olcsóbban be lehessen szerezni hozzá. Elsősorban Forza/Gran Turismo széria illetve a bunyós játékok érdekelnének. Régebben volt jó ár Fat xbox360-am, nem tudom ezek a gépek mennyire bírják még a strapát.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Szeretnék ma venni egy PS3-at vagy X-Box 360-at, de segítség/tanács kellene. Konzol téren analfabéta vagyok, az egyetlen konzolom, ami volt gyerekkoromban egy NES/Sega Genesis kínai hibrid (óh, emlékszem, mennyire vártam, hogy mehessünk a piacra, hogy vehessek egy újabb "sárga kazettás játékot" ), így jóóóó pár generáció kimaradt nálam.Most, viszont vennék egy már "modern" konzolt, ami jó lesz legalább 5 évig még. 2 között filózok, leírom, hogy részemről mi a pro/con az adott konzollal kapcsolatban:
X-Box 360
Pro
- már van 3 db, még sosem használt eredeti játékom, AC3, Bulletstorm és Hitman Absolution
- kb semmit sem buknék a fenti eredeti játékokon (~1500 Ft-ot), ha mégsem X-Boxot vennék
- kedvezőbb az ára a konkurenciához képestCon
- fizetős az online játék (épp elég volt havidíjat fizetni, amikor még WoW-oztam)
- csak DVD meghajtó van bennePS3
Pro
- Blu-Ray lejátszó (van itthon egy asztali, de jó lenne még egy régiómentes BD lejátszó a "biztonság kedvéért")
- nincs az online játéknak havidíjaCon
- nincs hozzá eredeti játékom és jelenlegi állás szerint csak 1 exkluzív játék van, ami felkeltette a figyelmemet. Box esetében ott a Gears of War 2-3, amivel szívesen játszanék (ha már PC-re megvan eredetiben, csak érdekelne a folytatás), viszont PS3-ra jelenleg csak a The Last of Us ami felé kacsingatok.
- drágább, mint a konkurencia1) Ti melyik mellett döntenétek és miért ?
2) Tudtommal X-Box 360-ba nem lehet tenni akármilyen HDD-t, csak hivatalosat vagy házilag moddolt szoftverrel néhány nem hivatalosat (csak az utóbbi esetben bármikor fenyeget a ban veszélye), a kérdésem, hogy a PS3 esetében is ez a helyzet vagy abba a Sony kötekedése nélkül beletehetek bármilyen méretű és márkájú notebook HDD-t ? Ha PS3 esetében zöld az út e téren, akkor vennék egy 12 GB-os modellt és beletenném az egyik itthon kallódó HDD-t (feltéve ha van benne alapból üres HDD keret).Hírtelen ennyi, köszönöm előre is a válaszokat !
-
Buster17
addikt
válasz Darth_Revan #4752 üzenetére
Kb én is ezek miatt vaciláltam vásárlás előtt, de végül xbox lett.
Olcsóbb volt mint a ps, 250gb-ost vettem így hdd "probléma" kilőve.
BD megható nekem felesleges, mert nem nézek BD filmeket meg +1 db lemezzel többet kell feltelepíteni némelyik játéknál, húú de gáz...
Fizetős multi meg annyira nem rossz, mert minőséget fizetek meg. Meg már kedvezményeket is lehet kapni, ha van gold tagság. Eddig kb 4 ezer forintot költöttem live-ra 1 év alatt. Amíg leköt egy vagy több játék single-je 50+ órát addig meg felesleges fizetni multié. (Most lesz esedékes egy 3 hónapost beszereznem így ~fél év kihagyás után )[ Szerkesztve ]
-
Henrico
tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket, tanácsotokat kérni.
Vacilálok erősen egy xbox360-on... Kinect-el.
Van egy sima HD kivitetőm.. szerintetek lehetne azon kinect-el rendesen játszani?Belefáradtam, hogy vagyonokat költöttem el PC fejlesztésre és szinte minden komolyabb játék megjelenése fejlesztést kíván... bárcsak visszakaphatnám mindazon összeget amit értelmetlenül elköltöttem..
Talán egy jobb befektetés lenne... vagy üljek a fenekemen nyugodtan és várjam meg az új XBOX-ot?
-
ThePoweR
senior tag
Hali!
Lehet, hogy nem a legjobb helyre írok ezért előre is elnézést kérek. Szeretnék egy PS3-at vásárolni használtan és mivel sosem volt még konzolom nem tudom mire kell figyelni. Ebben kérnék segítséget, hogy mit nézzek meg magán a konzolon mi az ami el szokott romlani. Esetleg szoftveresen lehet e valami probléma?
Előre is köszi!
Üdv,
D. -
2csi
aktív tag
Sziasztok! Melyiket ajánljátok jobban: Xbox 360, vagy Playstation 3?
Előre is köszi! -
vadallat88
tag
Sziasztok. Gta 5re szeretnek egy konzolt venni. Xbox 360 v ps3. (Csak hasznaltat mert masra nem szeretnem hasznalni) melyiket erdemesebb venni? Mire kell figyelni? Regebbiek is jok? Mennyibe kerulnek ezek kb. hasznaltan? Koszonom.
ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II
-
tDr1v3r
veterán
válasz vadallat88 #4757 üzenetére
PS3. Egyrészt mert az Xbox-os GTA V két lemezes lesz ezzel ellentétben, másrészt meg biztos van olyan PS-es exxklúzív cím ami érdekelne téged. Ha nincs, majd lesz...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
FuRiONight
őstag
válasz tDr1v3r #4758 üzenetére
Mièrt is baj h 2 lemezen jön? Fel lehet telepíteni a jàtèkokat x-re ezàltal gyorsabban tölt a jàtèk ès az olvasòfejet is kìmèli.
X-en is sok jò exclusive cím van, mindig azt kell vàlasztani ahol több exc. Jàtèk jön be.
Az viszont tèny h a box multi tèreb erösebb, ps-nèl mèg havi 5 jàtèk amik igen csak jòk àtlagba
-
up
senior tag
Sziasztok!
Xbox360-at szeretnék venni kinecttel, barátnő fitnesz-igénye miatt, úgyhogy más gép kilőve (nem az exkluzív tartalmak érdekelnek és nem tudunk One-t venni). A következő kérdéseim lennének:
1. Találtam egy elég jó bundle-t, több helyen is árulják 75k-ért. 4GB Slim, 1 kontroller, Kinect, HDMI kábel, NIKE+ Kinect Training és Kinect Adventures. Az Adventures a legkevésbé sem érdekel, de a Nike elég jól lefedné az igényeket. De mekkora para, hogy csak 4GB-s verzió? (Nem tervezünk sokféle játékot, demó és egyéb szemét letöltést)
2. Kicsit elkeserít, hogy itt van már a One a sarkon, de vagy fél éve nem akar lemenni az új 360-ak ára. Konzolpiacot ismerők, mikor / mekkora árleszállításra lehet számítani? Kivárjak még egy kicsit, vagy nem lesz érdemi változás úgysem?
3. Megbízható konzolos boltot tudtok ajánlani? (Ahol korrektek pl. ha garis probléma van, netántán megbízható minőségű használt gépeket árulnak)
Alternatív javaslat is érdekel a fenti paraméterek mentén (Alapgép, Kinect és vmi fitness játék legyen benne).
Előre is nagyon köszi!
-
marthin
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy új xboxot gta5 miatt.
Slim 4gb-os.
Kérdés, hogy elindul e rajta a GTA 5 , mert olvastam, hogy 8gb-ot telepit a merevlemezre, ez a gép ugye meg csak 4gbos .
Abban az esetben ha van külső merevlemezem, felismeri e gond nélkül a box mint háttértár vagy kell vele valamit csinálnom?Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
Martin -
Gaábor1991
csendes tag
Sziasztok. Remélem nem rossz helyre írom de megtudja mondani nekem hogy kb mennyiér tudok eladni egy kb 10-15 órát használt xbox360 slim 250gb-t? minden tartozékkal és 1 vezetéknélküli kontrolerrel
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Konzol vásárlás előtt állok.
A helyzet a következő:Korábban még sosem volt konzolom ezért nemtudom melyiket válasszam illetve mi a különbség köztük ( xbox - Playstation ) milyen extrákkal járnak ha újat veszek? megéri-e újat venni vagy jó a használt is? Melyiket javasoljátok melyiket vegyem meg?
Költség határt nem akarok irni mert kiváncsi vagyok hogy ár/tudás arányában melyik a jobb illetve melyikhez milyen és mennyi tartozék van?[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
tDr1v3r
veterán
válasz chosa921 #4764 üzenetére
Xbox-ból S széria, PS3-ból Slim. De ha használtan, akkor ezutóbbinál ne a Super-t, hanem a simát keresd.
És azt a rendszert válaszd, amelyiknek jobban tetszik a játékkínálata.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
zone
őstag
Van valami lényegi különbség az XBox és PS kontrollerek között? Akksi vagy elem kell bele? Lehet vezetékes módban használni, egyedi vagy sima USB csatlakozójuk van?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
tDr1v3r
veterán
Kiosztás, anyaghasználat (Xbox-on mattabb felületű masszív műanyag, PS-en glossy recsegősebb műanyag) amikben főként külömböznek, Xbox az elemmel megy (lehet bele venni tölthető elemet meg gyári akkut is amit a kontrollerre köthető kábellel tölthetsz), PS meg alapban akkus de nem cserélhető, viszont USB-ről tölthető és használható vezetékesként is.
Kiosztásra az Xbox-é a jobb szerintem, de azért próbáld ki a PS-ét is ha van lehetőséged.
-
zone
őstag
Xbox-hoz ebayen találtam egy rakat olcsó AV - VGA kábelt 1000-1500 környékén, de PS3-hoz csak Wii-vel kombináltat 4 ezer felett. Plusz még ezt, ez vajon működhet?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Genji
őstag
Konzolhoz fogalmatlan vagyok, de belevágnék egy gépvásárlásba.
Azt eldöntöttem, hogy Xbox kérdés: Vegyem a 360-at vagy várjak One-ra?
Időtállóság jegyében gondolom utóbbi, de jobb annyival amennyivel drágább?a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tDr1v3r
veterán
A 360 is elég időtálló... minden lényegesebb multiplatform cím jönni fog rá minimum 2 évig (hülyék lennének nem építeni ~80 millió userre), de persze a One idővel át fogja venni a vezetést ilyen téren, de az nem mostanában lesz.
Én 360-t vennék a helyedben... van egy csomó jó cím rá amivel még nem játszhattál konzolszűzként (GTA V? ), azokat kijátszod mondjuk 2 év alatt és utána veszel egy olcsóbb One-t (vagy PS4-et ha addigra ténylegesen látszódni fog az a teljesítménybeli fölény).
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziazstok!
Bátyám most hívott, hogy konzolt venne a gyerekeknek karácsonyra, egyik srác 14, a másik még 4 éves. Szóval PS3 és Xbox360 között vacillál, én PC-s vagyok, abszolút laikus vagyok, de a Xbox szimpatikusabb, Ti mit gondoltok?
═════════════════════════════════════════
-
h.balage
csendes tag
[Kedves Fórumozók,
Nem vagyok egy „gémer” típus, de felmerült bennem a gondolat, hogy beruházzak-e egy konzol megoldásba.
Nem vonz egyik kizárólagos játék sem, online sem terveztem játszani - a gyerekek (4 és 6 évesek) téli beltéri mozgatása / illetve a ritka baráti összejövetelek szórakoztatási faktorának emelése lenne a cél…Olvasgattam a témában és bár még nem érett meg a döntés, de a szóba jöhető PS3 / XBOX 360E lehetőségek közül arra esne a választás, amelynek a kiegészítő „motion sensor” megoldása jobban megfelel az előbbi céloknak.
Ezekhez bőven van hozzáférhető játék és egyelőre feleslegesnek tartanám a most karácsonyra tervezett újabb generációkra költeni.A következő kérdeseim vannak:
1. Nektek mi a gyakorlati tapasztalatotok, hogy a fenti célra a Kinect vagy a Move lenne a jobb választás?
2. Mennyire könnyen kezelhetők ezek a platformok kisgyerekeknek?
(Minden egyéb elektronikus eszközhöz hasonlóan ezzel is csak időnként és csak felügyelet alatt játszhatnának...)
3. Tudtok-e esetleg javasolni boltot BP-n, ahol ki lehet próbálni ezeket a kiegészítőket / tudnak tanáccsal szolgálni?
(Az alapgépeket valószínű bármelyik Media Marktban meg tudnám nézni, ha győzőm kivárni / egy időre legyőzöm a géphez hozzánőtt kiscsávókat – de nem hinném, hogy ott megfelelő válaszokra lelnék.)Segítségeteket előre is köszönöm!
üdv
Balage -
Something_
őstag
-
Hunork
veterán
Üdv!
Nem vagyok otthon ebben a témában, ezért kérdezek ismerősöm nevében.
Adott két lurkó, 6 és 8 évesek, fiú és lány elosztásban.
Karácsonyi ajándék lenne egy konzol, kérdés, melyik? (új vétel, garival)
Ami a biztos, a legújabbak nem jöhetnek szóba, túl drágák.
Tehát: Wii, Playstation3, avagy Xbox360?
A lényeg, a lurkók biztos nőni fognak, és a fő szempont a szórakozás.
Plusz a játékfelhozatal, árfekvés, élmény, mozgás.
Melyik a legjobb vétel most és az elkövetkező pár évre?
Várom a szakértő javaslatokat, amit előre is köszönök!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hajni66
újonc
Tudnátok segíteni?
A gyerek kinézett egy konzolt a Media Marktban, merthogy még soha nem volt nekünk itthon ilyen, és milyen jó lesz, majd családilag együtt lehet játszani. És adtak hozzá 2 játékot is, de elég fiús játékok. Végülis a PlayStation 3-at már megrendeltük a webáruházukból, ingyen ki is hozták, de kellene nekünk mellé valami olyan játék is, ami jó lenne a tini lányunknak is, vagy valami olyan, amit mindketten élveznének. Bármi ötlet?
http://hir.mediamarkt.hu/flyer/MM_fly3r_bp_1205-1215/
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Olvastam erről az rgh-ról mit is jelent.. Megèri rghz-tatni? Tudok ugyanúgy multizni patcheket letölteni stb?
Mert azt tudom hogy sok játèknak patch kell ès ha flashelve van akkor nem lehet patchelni stb..
Igaz ez rgh-s gèpnèl is? Persze olyan rgh gèpről beszèlek ahol garancia normális hűtès stb..
Valamint csökken e a konzolunk èlet tartama ha rgh-zott?[ Szerkesztve ]
-
MatulaAvB
csendes tag
válasz Hardver Arc #4782 üzenetére
Nem tudsz multizni, patch felejtős. Liveot sem lehet használni. Ráadásul már olcsón lehet használt játékot venni. Nem érdemes rghzni szvsz.
-
MasterMark
titán
válasz Hardver Arc #4782 üzenetére
Itt ugyanúgy nem lehet warezolni...
És nem csak hogy nem éri meg, hanem egyenesen hülyeség is...
Switch Tax
-
Hardver Arc
senior tag
válasz MasterMark #4784 üzenetére
Főleg hogy egy csomo játèk kijátszhatatlan patch nèlkül :/ èrtem.. de sima wifivel letudom a patcheket tölteni anèlkül hogy külön keljen fizet a live oldalon?
-
MasterMark
titán
válasz Hardver Arc #4786 üzenetére
Minden letölthető az ingyenes Live tagsággal is. A Gold csak online játékhoz, és pár extra app-hoz kell!
Switch Tax
-
escape
aktív tag
Hali!
Xbox 360 E-t tervezek beszerezni pár héten belül, azonban a Live/gold dolog nem teljesen egyértelmű számomra, és egyértelmű leírást sem találtam. Ha valaki ki tudna segíteni egy rövid összefoglalóval, azt megköszönném.
Másik dolog, hogy mennyi hátrányom származhat abból, ha 4GB-s verziót veszem, nem pedig a 250 GB-osat?
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
MasterMark
titán
A Live az Xbox Online rendszere.
Ehhez kétfajta tagság van:
Egy ingyenes Free tagság. Ezzel ugyanúgy tölthetsz le a Marketplaceról demókat, játékokat, DLC-ket, stb. Chat-elhetsz.
A másik fizetős Gold tagság. Ez kell az online játékhoz, a party-hoz, Gold exkluzív akciókhoz, Appokhoz. Ráadásul most két játékot is kapsz hozzá a Games with Gold keretében minden hónapban.Csakis 250 GB-os HDD-set érdemes venni. HDD kell, hogy telepíthesd a játékokat, patch-eknek, DLC-knek. Sok játék nem használható teljes értékűen, ha nincs feltelepítve.
Switch Tax
-
escape
aktív tag
válasz MasterMark #4789 üzenetére
Értem, és köszönöm a gyors választ.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
nonsen5e
addikt
Üdv!
(Mivel friss 45ezres videókártyámon semmivel sem megy jobban a WoW mint az integrált intelesen, ezért eladom, úgy döntöttem kis pénz hozzácsapásával konzolt veszek.)
Először lesz konzolom, elég sok kérdésem lenne.Kezdjük azzal, hogy azt még nem tudom, hogy X360, vagy PS3 (nem fogok új generációsat venni annyiért amennyi jelenleg). Ahogy néztem mindkettőn HDMI port van, nekem 10 éves gagyiCRT tvm van, 21 inches fullHD asztali monitoron játszanék. Milyen kábeleket kellene hozzá vennem, hogy jackes fejhalgatóval, esetleg RCA hangfallal + DVI monitoron játsszak? Vagy fejhalgató alapból jár mindkét konzolhoz? (sok helyen mintha ilyet láttam volna.)
Ismerősnél játszás után egyelőre amiket megvennék az a Final Fantasy XIII, -2, és ha kijön a Lightning Returns. Az első kettőnél van különbség ha újat (nem nagyon látni boltokban) vagy használtat veszek?
Másik a méret kérdése. Legolcsóbb 360 az 4GB belső memóriával rendelkezik. Az nagyjából mire elég? A 3 közül az egyik játék épp ráfér, és ha mást akarok törölhetem le? Playstationból újonnan a legolcsóbb 12GB.
Hozzám közel eső PlayBOX boltban hozzájuk garanciálisan lehet kapni 20 és 40GB-s PS3-akat is. Azok funkcionalitásban teljesen ugyanazok mint az alapgép, csak más méretű winchesterrel? Vagy jól értettem, hogy bárki bármikor cserélhet ezekben szabadon winchestert?Az egyes modellek között (mindkét konzolt külön-külön tekintve) van különbség teljesítményileg, játékokkal való kompatibilitás terén, avagy csak háttértár méret?
Egyelőre utolsó kérdés: Ha nem veszek gold/+ tagságot akkor a fentebb felsorolt játékok ugyanúgy teljes értékkel játszhatóak, vagy valami funkciókkal kevesebb lesz benne? +1: Léteznek-e 'gagyi ingyé' játékok? Ha igen, mindkét oldalon?
Előre is köszönet a válaszokért!
D4: hunPH, nonsense#2596
-
MasterMark
titán
válasz nonsen5e #4791 üzenetére
A legfőbb szabály, exkluzívak alapján kell választani! Minden más másodlagos.
Inkább a monitort javaslom a felbontás miatt. HDMI-DVI kábel jó. (PS3-hoz kell HDCP támogatás is.)
A kábeleket majd később pontosítunk, ha már tudod melyik konzol kell. (RCA-n is megoldható a hang.)
Ami jár hozzá, az headset, csak chat-re használható.Csakis HDD-set érdemes venni, ez mindkét konzolnál igaz. A 4 GB-os, nem jó semmire. Sok játékot nem használhatsz teljes értékűen ha nincs telepítve, csúnyább is lehet. Kell hely a patch-eknek, DLC-knek, stb.
PS3-nál kicsit más a helyzet, de ott is érdemes HDD-vel venni.Igen, cserélhető a HDD. Xbox-ba csak gyári HDD jó, PS-be bármilyen jó, ami belefér.
Ezek konzolok, mind ugyanazt tudja. (Apróbb eltérések vannak csatlakozókban, kinézetben a különböző modellek között.) De mind ugyanazt tudja futtatni, nincs teljesítménybeli különbség.
Gold tagságról itt írtam, ez kell az Online játékhoz, ha nincs, akkor csak az Online játék kivételével teljes értékűen játszhatsz.
A PS+ kicsit más. Ott alapból ingyenes az Online játék. A Plus fő előnye az Instant Game Collection, amiben tulajdonképpen bérled a játékokat. (És nagyon jó játékokat adnak! Ezért is érdemes itt a HDD.) Itt nincs hatással a játékokra, mindet teljes értékűen használhatod tagságtól függetlenül.Vannak ingyenes játékok is.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
nonsen5e
addikt
Exkluzívak nagyon nem érdekelnek, a fentebb felsorolt 3 játék + ami van ingyenesek egy kupaccal. Közeli boltban a 20 gigás ps3 az erre a 3-ra elég-e? Használtan ott olcsóbb mint az Xbox, meg neten utánanézés szerint mintha kevesebbszer halna be.
Az a HDCPs kábel mit takar? Lehet nem kompatibilis vele a monitorom, avagy egy olcsó 1000 forintos HDMI-DVI kábel helyett egy sokkal drágább 5000-eset kellene vennem?D4: hunPH, nonsense#2596
-
MasterMark
titán
válasz nonsen5e #4793 üzenetére
Nem a kábel, hanem a monitorodnak kell támogatnia a HDCP-t.
Az Xbox 360 Slim és E modell teljesen megbízható, nem romlik el!
Pedig az exkluzív játékok a konzol lényege. Ha nem érdekel, akkor jön a többi szempont, kontroller melyik tetszik, stb.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
rokefeller
senior tag
Hello
Sok előttem szólóhoz hasonlóan nekem sem volt még konzolom. Most gondolkozok egy beszerzésén.
A két játék amivel játszanék, az a FIFA és a madden NFL (ha autóznék, akkor meg mindegy hogy forza vagy gran turismo). Ahogy nézem ezek elérhetők mindkét platformra.Viszont teljesen el vagyok veszve a kínálatban, slim, e, sok gigás vinyó, stb.
Amit eddig levontam következtetést:
1. az Xbox One és a PS4 egyelőre nem ad nekem annyival többet, mint amivel drágább (ha külföldön járnék, elgondolkoznék a ONE-n, mert 500 dollár már nem annyira durva, mint itthon a 160e huf)
2. a playstation-nel kapnék egy bluray lejátszót is
3. a PS-nek olyan a kontroller kiosztása, amilyen a PC-hez volt nekem.
4. a kinect jobbnak tűnik mint a move, de egyelőre azt nem vennék
5. telefonom WP-s, alapvetően szeretem, lehet az Xbox is jobban kézreállnaSzóval, akár szemellenzős részrehajló javaslatokat is elfogadva, Ti melyiket választanátok? Vagy dobjak fel egy érmét? Ahogy nézem, árban sincs akkora különbség.
Ja, és a lényeg, hol érdemes venni? Árgéppel néztem, de annyi féle bundle van...
[ Szerkesztve ]
A télapó nem a régi már...
-
escape
aktív tag
válasz rokefeller #4795 üzenetére
Hali!
Én is pár napja szántam rá magam a vételre.
Először is szerintem felesleges a BlueRay lejátszó, ha legálisan fogod nyomni, akkor nagyrészt letöltőkódokat érdemes beszerezni, mert akkor nem kell folyton a CD-ket cserélgetni, illetve BR-en szerintem minden drágább.
Ha már letöltőkód: ha Xbox lesz a nyertes, akkor mindenképpen 250 gigás vinyóval vedd, a 4 GB semmire sem elég. Oké, hogy ha dvd-n veszed a játékokat, akkor beteszed és játszol, de néhány játéknak van extra funkciója, amit csak telepítve érhetsz el.
Az, hogy hol veszed meg végül, gyakorlatilag mindegy, 4-500 forint különbségek vannak a boltok között, a 2 év MS garancia pedig mindenhol jár. Itt már csak a hozzá adott játékok dönthetnek, illetve hogy melyik webshop szimpatikus. Én a konzolvilágnál rendeltem. Szimpi volt a törzsvásárlói programjuk.
Kinectről nem tudok nyilatkozni, olyanom (még) nincs.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
bandi0000
nagyúr
Hali igazábol az örök téma a kérdés, 360 vagy ps3 nekem local coopra kellene haverokkal összejönni játszogatni persze a pénzemért a legjobbat akarom, fifa14 pl melyiken lehet szebb részletesebb? Néztemvideokat de ott ps3 és 4 közöttsem volt külömbség grand turismo nekem nem tetszik vagyis szebbnek találom a forzát
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz MasterMark #4799 üzenetére
Youtubon néztem a fifa14 et az jobban nézett ki sztem ps3 on bár nyilván a youtub miatt
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs