- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz Sirandrish #3446 üzenetére
Igen de kihasználatlan lenne. Mármint nekem így nem érné meg, hogy nincs rá FPS - tudom, h van sok minden más, ami jó, de ezek miatt nem szeretnék konzolt venni - ha gond nélkül lenne FPS/billegér támogatás akkor tuti vátanék. Majd még azért átgondolom.
mcwolf79 - megnézted a videót?[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Sirandrish
legenda
van rá FPS..meg TPS is.
CoD is van rá...Killzone 2 is jön..szerintem a Blacket is folytatják..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz eddie17 #3445 üzenetére
enyhén fogalmaztál, szerintem inkább ocsmány. Ráadásul még egy szaros DVD filmet se tudsz megnézni vele, mert CD meghajtója van vazze. 2007-ben. No comment, a 480p felbontás meg szintén. A gépet eladják a többi konzolhoz képest olcsón (amúgy az előállítása a tizedébe kerül kb, mert 6 éves vas van alatta), játékok meg az ablakban. Japánban nagyon "sírnak", hogy ott eszi a por a Wii-t a polcon, mert egyszerűen nincs rá játék. Meg aztán nem lehet mindent mozgásérzékelős kontrollerrel irányítani, mert kényelmetlen és fárasztó...
[ Szerkesztve ]
-
hoby36
senior tag
válasz Sirandrish #3449 üzenetére
Nem ismerem őket.Nem csináltak erre mortal combatot?Eddig csak ps1-en láttam.
A logikában semmi sem véletlen!
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3454 üzenetére
a WII-nek nem a grafika az előnye..és ezt mindenki tudja..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
van..armageddon pl...
Amugy Dragon Ball Budokai 3 vagy Tenkaichi 2...érdemes megnézni őket mert szvsz legjobb verekedős gamek.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3457 üzenetére
igen, de nézzen már ki valahogy 2007-ben akkor is, ha kontrollerrel kell krumplit hámozni benne...Másrészt egyedül dög unalom, szóval szerintem a bekapcsolom és játszok kategóriából ki is esett. Partykonzol.
-
hoby36
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #3458 üzenetére
Mortált nagyon szerettem.Nem tudod mikor lesz?
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3460 üzenetére
hát nemtudm..nekem volt mindhárom nextgen konzolom és hiába annak a legratyibb a grafja én azzal élveztem a legjobban a gamet...egyedül és partyba is.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
hoby36
senior tag
válasz Sirandrish #3463 üzenetére
Azt kérdeztem.Márt örültem,hogy lesz új erre is.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3462 üzenetére
mennyi ideig volt ez a három konzol? Mondjuk a Wii-t, mint nextgen konzolt említeni... Na mind1, nem kötözködök.
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #3448 üzenetére
Megnéztem ezt a Zelda-t, hát elhiszem hogy jó játék, de nekem az ilyenek nem jönnek be...
Most nézem, hogy egész sok játék van Wii-re. Pl: Cod 3, Far Cry, BiA, ManHunt2, MoH, MK, NFS PS , Resident Evil, SC: DA.
Igaz azt mondtam, nem csípem az FPS-eket, de Wii-n még talán élvezhető is lehet.
Most gondolkodóba estem...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3466 üzenetére
wii vagy 4-5hónapig ps3 vagy 3-4 hónapig a box megmég most is megvan..
amugy tökmindegy mit beszélsz vagy más mit beszél..az eladások egyértelmüek..ennek tudatában nem vitatkznék azon hogy melyik a sikeresebb gép
-
Sirandrish
legenda
válasz eddie17 #3467 üzenetére
én a Residentet próbálnám ki nagyon...az bitang jó lehet
-
eddie17
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3454 üzenetére
Najó ez igaz
Csak gameplay videókon olyan jól nézett ki.
Hát szerintem inkább marad a PS3. Úgy hallottam hogy valami új fw-vel tényleg feljavítja a sima dvd-t 1080p-re?Sirandrish: igen jó lehet, de elrentettet Alvin_ti4200 Hogy elég ocsmány képe van, meg hát tényleg nem egy modern technika.
PS3 kéne Wii féle kontrollerrel.[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3468 üzenetére
cég szempontból lehet, hogy a Wii tarol, ezen nincs is mit vitatni, én felhasználói szemszögből mondtam a dolgokat.
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3471 üzenetére
felhasználók veszik a gépeket nem a cég
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3473 üzenetére
Látom elbeszélünk egymás mellett
-
Sirandrish
legenda
válasz eddie17 #3470 üzenetére
hát figyelj...a Nintendo nem grafikára gyurt hanem játékélményre..és jól tette szvsz...
Alvin a játékfelhozatal hozta felmég a PS3 előnyére...hát..nemistudom...alig van ráértelmes játék..a Sny elb*szta de keményen hogy egy huzocimet se hzott ki premierkor..
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3475 üzenetére
felhasználói szemszögről beszéltél
Felhasználok veszik a gépeket és nem adják el
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3477 üzenetére
felhasználói szemszög alatt használhatóságot értettem, nem azt, hogy Józsika vett egy Wii-t, mint eseményt
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3476 üzenetére
éppen pont küldtem eddie-nek ~10 musthave gammáról HD videó linket privátban, szóval ezzel nem értek egyet Amúgy amíg ki nem próbálja valamelyik multinál mindkét konzolt szerintem akármit mondhatunk neki, ő fogja eldönteni, hogy neki melyik gép jön be.
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3478 üzenetére
értettem
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3479 üzenetére
nem értek egyet akkorsem
Én szeretem a sonyt mert a mai napig a PS2-t tartom a legjobb knzolnak de PS3t szerintem egy év mulva éri meg venni amikr elfogadható ára lesz és lesznek rá normális játékok..Resi 5,MGS4,FFXIII stb...azok a gamek.De nemtudunk érdemben vitázni mert te elfogult vagy...a WII-ből csak annyit látsz hogy gyenge a hw része..
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3481 üzenetére
a gyenge HW-n kívül felsoroltam sok másik problémát is, ami engem zavar, olvass vissza Normális játék pedig már most is van bőven PS3-ra, maximum nem ilyen nagynevű folytatások, hanem teljesen új cuccok
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Alvin_ti4200 #3479 üzenetére
Kösz megkaptam már válasz is ment
Én mindig is azon voltam, hogy szépen nézzen ki és jól menjen, ez PC nekem most kivitelezhetetlen, és az is marad mert olcsóbban megszerzem a Ps3-at mint hogy egy bika gépet rakjak össze. Mellé meg marad egy alap noti.
Szerintem már most is elég jó címek vannak ps3-ra. -
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3482 üzenetére
okéj...ugylátom mindegy hogy mit mondok
PS3 tulaj vagy.persze hogy így vélekedszszerencsés vagy mert nekem ez volt a fő ok amiért eladtam a PS3at hogy nincs rá sk jó game...de ha szerinted van akkor zsír
-
Keitaro
addikt
válasz Sirandrish #3484 üzenetére
Akkor biza nagyon rosszkor adhattad el. Én elsők között vettem aztán egy ideig be sem kapcsoltam, nem volt miért, de mostanában ha temérdek időm lenne ki sem kapcsolnám.
Egy év múlva hardvereladások helyett inkább szoftver eladásokat néznék Wii vs other konzolra. Van pár húzónév, de rengeteg gazda sír, hogy nincs mivel játszani. Megvette, hogy neki de jó lesz aztán porfogó.
-
Sirandrish
legenda
válasz Keitaro #3485 üzenetére
hát nemtudom...rekord idő alatt 10milió eladott masina..biztos nem 2-3játékt fgnak rá kidobni.
Amugy nyugodtan beszélhetünk majd egy év mulva a szoftverekről..meg a visszafele konpatibilitásról is akár amiben a PS3 szintén nem túl nyerő..
meg ilyen hírek melett nem nagyon biznék a hiperfejlesztésekben
Az alig öt nappal ezelőtti, kifejezetten pozitív mérleget mutató negyedév lezárása után a jövő márciusban végetérő üzleti évre megduplázta a játékrészleg várható veszteségét a Sony. Az eddig 303 millió dollára saccolt bevételkiesés közel 609 millió is lehet. A hivatalos sajtóközlemény az okokat nem taglalja, de a szórakoztató elektronikai részleg egésze egy százalékkal felülmúlja majd a várt eredményt, így az nyereséggel zárhatja az esztendőt.akármennyire is próbáljátok/próbáljuk fényezni a PS3 egyenlőre egy nagyon nagy bukás a sonynak...és nem vagyok biztos benne hogy talpraáll a ps3 valaha is..persze legyen mert ha lesz rá néhány huzcim lehet énis befektetek de egyenlőre siralmas amit a sny müvel..ha tetszik ha nem...ez a rezgés dolog is...hát szégyen
-
Keitaro
addikt
válasz Sirandrish #3486 üzenetére
Persze, hisz a vas rémesen veszteséges. Egyébként nekem nem volt gondom a kompatbilitással eddig : koppkoppkopp.
Btw nem azt mondtam, hogy nem írnak játékot a Wii-re, csak azt, hogy nem készül olyan amiért azt mondja az ember, hogy ez igen, must have, kihasználja a kontrollert és nem csak rá van erőltetve. Egyébként a szoftvereket nem csak PS3ra hanem boxra is értettem. A jelenlegi szoft eladásokat az vezeti.
-
Sirandrish
legenda
válasz Keitaro #3487 üzenetére
nah akkor tényleg mázlid volt
amugy ez sem éppen jó hir Sony fronton:
nem elég hgy PS3-ra se hozzák kifele a gameket még ps2-re és psp-re is csökken..Hosszú hosszú hónapok után javuló tendenciát mutat a megtépázott óriás: publikássá vált a jelen üzleti év második negyedének pénzügyi jelentése. A Sony játékrészlegének vesztesége nőtt a PS3 árcsökkentés miatt (hisz a gép gyártása még mindig nem nyereséges), viszont a hardver eladások megugrottak, 42 százalékkal dobva meg az első negyedév értékét. A PS2 iránti kereslet stagnál, szoftverfronton a bevétel apad a visszaesett PS2 és PSP játékeladások miatt.
persze még mindig a PS3 van a legroszabb helyen,
PS2: 3.28 millió
PS3: 1.31 millió
PSP: 2.58 millió
az eladott játéknál sem épp kellemes a helyzet.
PS2: 38 millió
PS3: 10.3 millió
PSP: 12.6 millióellenben Nintendo oldalon:
Ahogy az várható volt, a kiotói álomgyáros ismételten felülmúlta önnmagát: 54.3 milliárd yenről sikerült 132 milliárd yenre (1.2 milliárd dollárra) feltornászni a bevételt. Eladások tekintetében is látványos az ugrás, 298.8 milliárd yen után jelen negyedévben 694.8 milliárd yen értékben vásároltak Nintendo termékeket világszerte. A Wii és a DS értékesítése zavartalanul folyik, előbbi 7.33 millió, utóbbi 13.4 millió példánynál tart. A márciusban véget érő üzleti év végére ismételten megemelték a várható bevételt - profitoldalon 275 milliárd yenre, Wii eladások tekintetében 17.5 millió gépre számítanak.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3488 üzenetére
látom most, hogy nem tudsz a Wii mellett érvelni átcsaptál anti-PS3 kampányba
-
mcwolf79
veterán
válasz Sirandrish #3486 üzenetére
Szerencsére a 40 GB-os modell megjelenésével jelentősen növekedett az eladott PS3-ak száma,és ez magával húzza a szoftver-eladást is. A nagy nevek lassacskán befutnak,de addig is kihúzzuk a multiplatformos játékokkal.
Az X360 most ment át profittermelésbe,kb. 1,5 év után. Jövő év elején kijönnek az igazán ütős nevek PS3-ra (MGS4,GT5),és ez jelentősen csökkenteni fogja az eddig bezsebelt deficitet.
Az UT3 hamarosan (pletykák szerint még december elején) kint lesz,amire az X360 tulajok még egy darabig várhatnak
Ratchet & Clank valami elképesztő,hogy hogy néz ki,és a játékmenet is überbrutál (jövő 7en kezembe is kaparintom )
Uncharted - "év játéka" gyanús.
Warhawk szintén nagyon faxa. És akkor még ott vannak a multiplatformos játékok(COD4,Assasin's Creed,. Blacksite:Area 51,MoH:Airborne,stb.).Eddig ugye az volt,hogy ha játszani is akarsz,X360-at vegyél,de aki ezután vesz next-gen konzolt,ez az érv már nem érvényes.TEHÁT MOST MÁR VAN MIBŐL VÁLOGATNI
Nem lesz itt gond Minel több PS3 kel el,a fejlesztők is egyre rákapnak majd,mert akárki akármit mond,a Blu-ray sem hátrány (lásd. UT3 és Assasin's Creed problémák). És 98 k-ért egy BR-lejátszóval felszerelt konzol nem rossz vásár. Az idő kedvez a gép programozásának is,egyre jobban kiismerik majd a hardvert,és nem lesznek olyan gondok,mint főleg az EA-s sport-fosokkal. A JAVA MÉG EZUTÁN JÖN
Hajrá Sony!!!Az ERŐ VELED VAN!!!Ja,még a Nintendoról annyit,hogy szvsz 1,max 1,5 éven belül teljesen kifogy belőle a szusz. Életképtelen lesz a másik 2 konzol mellett
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3489 üzenetére
a WII-ről is raktam be híreket ami azthiszem önmagáért beszél.
De nehogy azlegyen hogy én buzdik vagy szitok..szó sincs róla...én imádom a konzolokat..mindegyiket...volt szinte mind ps1óta...tapasztaltam mindegyiknek a tudását..ezeket osztom meg veletek és tényeket közlök ala hírek...nincs ebben semmi anti kampány...volt ps1,2,3 és psp-m is..ha valaki akkr én tudom milyen jó a Sony konzol..
-
Keitaro
addikt
válasz Sirandrish #3488 üzenetére
De össze-vissza beszélsz, egyik oldalon szoft eladásokat mutatsz a másikon meg vasat
PS2re szerintem meg egy kisebb csoda hogy még mindig viszik mint a cukrot Hiába csökken 38 milla az 38 milla -
Sirandrish
legenda
válasz mcwolf79 #3490 üzenetére
Hát durván ugyenezt mondtam énis...mármint pont ezt mondtam hogy 1 év mulva már megéri venni mert jó lesz...mikor jön GT5 MGS 4 stb...ezt mondtam énis..én nem irtam le a konzolt de a mstani játékinálata akkor is gyér..akárki akármit mond
-
Sirandrish
legenda
válasz Keitaro #3492 üzenetére
ottvan leirva a sony gépeladása is...az N-nél azért raktam be igy mert nem találtam "csak számokat"
-
Keitaro
addikt
válasz Sirandrish #3493 üzenetére
Wolf szvsz azt mondta hogy most indult be a szekér, nem egy év múlva.
Nekem is nagy bajom hogy a büdzsé véges, és mit vegyek meg ezek közül:
Heavenly Sword, Lair, Ratchet and Clank, Folklore, Uncharted (nemsokára), stb, de engem ezek érdekelnek legjobban atm. -
Sirandrish
legenda
válasz Keitaro #3495 üzenetére
oké..vegyétek most...hát erre most nemtudok már mit mondani meg nemis akarok...akármit mondok elmegy a fületek mellett...vakon áltok a sony mellett..
[ Szerkesztve ]
-
Keitaro
addikt
válasz Sirandrish #3496 üzenetére
Nem tudom én ezt érzem fordítva
De mit vegyek most? Vasam már van és játszani akarok vele, nem pedig porfogónak használni, vicces lenne ha várnék egy évet, mert miért neMindegy, nemsokára lesz egy kis időm megkeresem Rudi egyszer valahol linkelt egy oldalt ami szoftver eladásokkal operált, szvsz érdemes a Wii-t megnézni az x-boxal. PS3-al felesleges, mert tényleg csak most jöttek ki komoly játékok, eddig volt MotorStorm, Ninja Gaiden és Resistance, azt annyi.
szerk: ja igen, mert egyszer úgy éreztem azt hiszed én kétségbe vonom a Wii vas eladásokat. Fenét vonom, emlékeim szerint augusztus végén még a boxot is beérte.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Hát látom elég nagy vita alakult itt ki.
Én már maradok a ps3-nál, de előtt tényleg ki kellene valahol még próbálnom, mert eddig csak a motorstormal játszottam kb 5 percig, igaz már akkor tetszett. F1-re lennék nagyon kíváncsi, eddig csak videón láttam, azon nem volt annyira rossz, sőt. -
Sirandrish
legenda
válasz Keitaro #3497 üzenetére
Boxom van...irtam róla egy szót is? nemhinném hogy vakon állok valami mellett is de mindegy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest